Skip to content

Szexi diákcsajok

Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam egy párat, aztán útnak eredtem szállást szerezni, mert kiderült hogy ok nem tudnak adni. Mondjuk nem is ígérték, de azért kicsit morogtam magamban. Elláttak tanácsokkal hol kapok szállást olcsón ami 3 kollégium címében merült ki. Végül is az elsőben volt hely én meg nem akartam kóborolni, úgyhogy ott vettem ki szobát. A betegszoba egyikét pontosabban, mert mint ahogy megtudtam lánykollégium és máshol nem adnak ki szobát. Hétvége volt és majdnem üres volt az épület a portás meg ´zsebre´ adta a szobát. Lerámoltam a cuccaimat és vissza.

A buli jó volt, egyik haverom ´szerelmes´ lett egy lányba és próbáltuk az o karrierjét egyengetni. A legjobb alkalom a tétnélküli ismerkedésre. Becserkésztük a csapat lányt majd néhány óra töketlen kerülgetés után egy másik haverom félrehívta a látszólag legvagányabb lányt, mondván hogy helyzet van és nem bír földije ellen állni barátnője puszta létének és most mi legyen. Jó fej volt a lány, szervezkedés, puhatolózás indul, a baráti társaságunkból mindenki szólt egy pár szót valamelyik lányhoz, csak épp hős szerelmes barátom meg a kiszemelt lány nem kerültek közel egymáshoz. Aztán mikor már teljesen kibeszéltük őket és gyakorlatilag pont rajtuk kívül már mindenki flörtöl valakivel leültünk egy nagyobb asztalhoz, úgy, hogy ok egymás mellé kerüljenek. Bevontuk őket egy beszélgetésbe és aztán hagytuk had beszélgessenek arról, ami őket érdekli. Én mindegyik lánnyal csipkelődtem, a legszimpatikusabb egy bizonyos Erika volt.

Mondjuk mindenkinek o tetszett legjobban. (leszámítva barátunkat aki egyre jobban elmerült választottja tekintetében.) Tudjátok hogy van ez ilyenkor. Erika élvezte, hogy a figyelem középpontjában van és esze ágában sem volt kiszemelni magának valakit. Legalábbis és nem vártam ki mi lesz, mert hajnali fél négykor beállt nálam a status quo és hazaindultam a koleszbe. A portás szunyt. Át az előtéren be a szobába. Ahol ugyan tudtam, hogy négy ágy van, de arra nem számítottam, hogy háromba lány is kerül a paplan alá. Nem gyújtottam fényt, a folyosóról beszűrődő világosságnál néztem jobban körül. Mit ne mondjak, elég rendetlenek lehettek, mert ruhák mindenhol, meg poharak és kancsó. A kancsóban forralt bor lehetett, mert az ajtóba éreztem az illatát. Nem vették észre, hogy jöttem. Egyenletes szuszogás, mind a hármat hallom külön – külön. Oké, mondom magamban, erről én nem tehetek, viszont egy ötszázast perkáltam az estéért és hulla fáradt vagyok majd meghúzom magam. Azért jó fej voltam és a zuhanyzóban rendeztem a dolgaimat, hogy bent a szobában ne kelljen matatnom.

Lezuhiztam, húztam egy hosszú pólót, mert pizsamát nem hoztam, viszont alsógatyát nem húztam. Átfutott az agyamon, hogy teremtek magamnak egy kis erotikus hangulatot és kvázi meztelen fekszek be a paplan alá. Otthon úgyis mindig meztelen alszom, nem egészséges mindig ruhában lenni. Ahogy a szobába beléptem a beszűrődő fénynél észrevettem, hogy erről a dologról a hozzám közelebb lévő ágyon fekvő lány is így gondolkodhat, meg melege is lehet, mert egy formás kis fenék látszott ki a paplan alól. Lábbal felém feküdt és láthattam a punciját. Vagy szőke volt, vagy borotvált, de sötét szőrt nem láttam. Álltam ott mint egy ….Farkam úgy érezte itt ideje, hogy bemutassa milyen kényelmes ki tud bújni a pólóm alól. Csak álltam az ajtóban és bámultam a lányt, aki mozgolódni kezdett. Hirtelen kint teremtem a folyosón, de az ajtót túl gyorsan csuktam be, mert viszonylag nagyot csattant. Úgy nézhettem ki, mint a kalandfilmekben az ajtónál lapuló kommandós, leszámítva ugye magát az összképet amit egy pólóban nyújtottam kikandikáló farokkal és cuccaimmal a kezemben.

Bentről matatás, még szófoszlányokat is hallok. A porta fele nem mehetek, a fürdő a másik irányban. Már éppen elhatároztam magam, hogy megreszkírozom a fürdőt mikor kinyílt az ajtó. Csak a reflexeimnek köszönhettem, hogy nem vágott orrba. Ott álltam a kinyílt ajtó mögött és rádöbbentem, hogy ezek a lányok igen nagy valószínűséggel kukkolónak fognak nézni. Reichstag égését az Déli sarokkal fogják egy napon emlegetni ehhez az esethez képest. Ekkor kikukucskált egy fej. Barna, két oldalt befont haj keretezett egy aggódó tekintet. Az arcomat nézte, mire én eldobtam a cuccaimat, hogy takarjam még mindig ágaskodó férfiasságom. Erre persze o is odanézett, futólag azt hiszem látta, de nem szólt még mindig semmit, csak nézett engem. Elkezdtem előadni, hogy itt van az ágyam és hogy épp zuhanyozni voltam, meg fogalmam sem volt a dologról, talán még azt is hozzáfűztem volna, hogy korábban háremőr voltam, kasztrálva vagyok és ártalmatlan is meg el is megyek csak ne sikoltson amikor megjelent a másik két lány is. O rajtuk is éreztem, hogy nem tudják hova tenni a helyzetet.

Nekik az egész alakjukat láttam, mert ki kellett hogy lépjenek a szobából, hogy lássanak. Volt egy másik barna, aki egy idős lehetett a kukucskálóval, kicsit hasonlított is rá, a haját hasonlóképpen hordta. Középiskola felső, főiskola eleje köré saccoltam őket, a harmadik azonban idősebb volt és szőke hajú. Nem tudom hány éves lehet, 20 és 25 között talán, de inkább csak a szemén láttam. hogy komolyabb és érettebb mint a másik kettő. Ö is befonta a haját. (Vagy egymásnak fonogatták egész este? Láttam már ilyet…) Mindkét lány akit láttam 160-165 centi körül volt, a kukucskálónak kicsit alacsonyabban volt a feje. Vékonyak voltak és sportosak, az idősebb kicsit nőiesebb. Az ajtóban álló mindkét lányon hálóing volt. Melltartó nélkül. A fiatalabbon nem láttam a bugyi vonalát az idősebben azonban igen. O volt aki végül megszólalt és azt mondta, hogy ebben az esetben ne álljak a folyosón, jöjjek be. Én egy kis időt kértem, hogy hadd szedjem össze magam, mert most jöttem a zuhanyból és nyomtam egy 32 fogas mosolyt. O visszamosolygott és bementek a szobába.

Az ezt követő vihogástól attól tartottam felébred a portás. Magam köré tekertem a törölközőt és úgy mentem be, hogy a ruháimat az ágyékom előtt tartottam, mert a farkamba beállt a merevség. Bent gyújtottak egy kisvillanyt. Sorban ültek egymás mellett egy ágyon, felhúzott lábakkal és a két fiatalabb aki egymás mellett ült kicsit idétlenül mosolygott. A harmadikon, aki kukucskált kétrészes pizsama volt. A fénynél láttam, hogy a szobában még egy csomó Bravo meg Popcorn hevert a földön szanaszét, több is az intim tanácsok oldalnál kinyitva, meg egy vastagabb fehér színű könyv is volt az egyik ágynál, aminek a címét nem tudtam elolvasni. Leültem az ágyamra szembe velük és elkezdtem rendbe szedni a cuccaimat. Közben a szemem sarkából méregettem őket és azon gondolkodtam, hogy lesz vége ennek az idétlen jelenetnek, amikor kétrészes pizsamás megkérdezte kérek-e forralt bort.

Igent mondtam, bár nagyon nem kívántam és bárgyún mosolyogtam rájuk. Felállt és kiment a kancsóval. Most már egyenes rájuk néztem és eszembe jutott, hogy még be sem mutatkoztam, így törlesztettem adósságom. Ok is bemutatkoztak, az idősebb Erika volt szintén (kicsi a világ) a fiatalabb Mária és azt is elmondták, hogy Ági ment ki. Ekkor megállt bennem az ütő, mert Mária szétnyitotta lábszárait így ültében megint látszani sejlett puncija, ültében felhúzódott hálóingje alól. Felismertem a nem régi látványt. Nagyon zavarba jött, mikor észrevette, hogy észrevettem, de nem zárta össze a lábait, meg akarta mutatni magát. Erika beszélt közben arról hova járnak meg mit tanulnak de semmire nem emlékszem belőle. Bólogattam és szorongattam azt az egy ruhadarabot, ami még takarta ágaskodásom. Ekkor jött vissza Ági a forró forralt borral.

Ittam egy fél pohárral és ok is kortyolgattak. Meséltem közben magamról, de arra sem emlékeztem mit mondtam. Mária punciját nézegettem leginkább a szemem sarkából és már biztos voltam benne hogy próbálgatja milyen is az, ha csáberővel rendelkezik egy no. Én meg majdnem spontán elélveztem. Aztán Erika adta meg a végszót, hogy fekvés. Mint kiderült mindenki az o ágyán ült, mert Mária és Évi is másik ágyra költözködött. Mária úgy igazította meg az ágyát, hogy ahogy lehajolt tisztán láthattam a nőiességét. Aztán Erika lekapcsolta a villanyt és mintha egy futó mosolyt láttam volna a száján. Éppen hajnalodni kellett, ezért nem volt teljesen sötét. Hiába voltam álmos fél órával ezelőtt, nem jött álom a szememre a farkam meg lüktet. Nem bírtam, lassan izgatni kezdtem magam. Nem mertem igazán nekiállni a dolognak, mert fogalmam sem volt mit tennék, ha elmennék. Semmi nem volt nálam, amivel letörölhettem volna magam, de éreztem, hogy ha már elkezdtem ennek vége lesz, nem fogom megállni.

Már épp elhatároztam magam, hogy kimegyek a zuhanyzóba, amikor motozást hallottam. Valaki felkelt. Kezem megállt a farkamon és nem mozdultam. Abban reménykedtem Mária az, aki tovább szeretné próbálgatni csáberejét és idejön hozzám. És valóban, valaki letérdelt az ágy mellé, benyúlt a paplan alá, és megkereste a farkam. A kezem fölött ráfogott és meglehetősen sután elkezdett izgatni. Nem láttam melyikük, mert nem mertem felnézni. Újabb motozás, mozgás. Most már felnéztem. Erika jött felénk és valóban Marika térdelt az ágyamnál. Most gyorsan kirántotta a kezét a paplan alól és Erikát nézte. Ő mellé lépett és megsimította az arcát. Lehajtotta a paplant rólam és rám is mosolygott. Rátette Mária kezét a farkamra, majd ő is kezét Marikáéra tette és türelmesen beszélt hozzá. ´Ide koncentrálj, a makkra és a tövére, ott izgasd. Nyugodtam szorítsd meg egy kicsit. Így jó. Ütemesen csináld, ne olyan mereven, lazán.´ Egy ideig szó nélkül verték így párban a farkam.

Aztán megint Erika szólalt meg. ´Ági, gyere ide te is.´ Odajött és kerek szemekkel nézte mi történik. Egyre tisztábban láttam. Így utólag Erika egy tündére hasonlított a Gyűrűk Urából. Különösen, ahogy beszélt. ´Jó most várj egy kicsit. Ezt nem jó túl sokáig így csinálni, mert száraz a kezed és kidörzsölöd a bőrt.´ Ezzel elvette a kezét, mire Mária is így tett. Erika a farkam fölé hajolt és nyálat csorgatott rá. ´Most folytasd´ Mária most egyedül folytatta, egy ideig, aztán Erika Éva kezét tette Máriáéra. Pár perc múlva ismét nyálat csorgatott a farkamra és most Évi keze került alulra. Erika simogatni kezdte Mária arcát, mire ő a farkam fölé hajolt és láthatóan arra készült, hogy bekapja. Tétovázott. Erika ezt megérezte és felemelte Mária arcát. ´Óvatosan kell csinálnod, a fogaddal soha ne érj hozzá. Az ajkaidat használd és a nyelved.´ Ezt követően Erika végignyalta Mária és kezét, ami a farkam tövén pihent alatta Éváéval, majd a farkammal folytatta.

Úgy nyalta, mint egy jégkrémet, majd a szájába vette és nekiállt szopni. Éva és Mária megigézve bámulták. Pár perc múlva elemelte a fejét és Mária következett. Nagyon óvatos volt, és lassan csinálta, Erika biztatta is, hogy csinálja gyorsabban. Azért nagyon kellemes volt. Éva volt a soron. Ő is ugyanilyen óvatos volt, én azonban már nem bírtam és csípőből egyre mélyebbre nyomtam a szájába a farkam, egyre gyorsítva a tempón és éreztem hogy nem fogom bírni már sokáig. Erika Éva arcát simogatta Mária pedig a farkam tövénél pihentette a kezét. Ekkor nem bírtam tovább és elengedtem magam. Éva az első löket után hátrahőkölt, de még a második is telibe kapta az arcát a szájából pedig kis patakként folyt a sperma. Látszott rajta, hogy nagyon meg van lepődve és kicsit én is meghőköltem. De Erika kezelte a helyzetet: ´Ez ajándéka a jól végett munkának, úgy ízleljétek.´

Erre Mária szájához emelte kezét, melyre a farkamról csorgott a sperma. Megszagolta, majd nyalogatni kezdte a spermát a kezén. Ági csak térdelt az ágy mellett és Marikát nézte, az ajkát nyalogatta. ´Ejnye, nem szabad megfeledkeznünk ilyenkor a partnerről. Ha a száddal csináljátok, azt azért csináljátok, hogy neki jó legyen. Szeretgessétek még egy kicsit, ízlelgetni ott is tudjátok.´ – mondta Erika. Mária hajolt persze először a farkamra. Játszott vele, nagyon finomam csókolgatta, nyelvével terelgette a lecsorgadozó spermát rajta. Végül Ági is még egyszer a szájába vette egy kis időre, de ő inkább csak a szájában tartotta a makkot és nyelvével körözött rajta.

Aztán Erika felállt és papírzsepiket hozott az ágyamnál térdelő lányoknak. Megtörölték arcukat és kimentek, gondolom mosakodni. Megint nagy vihogás, ahogy kimentek. Most láttam a fehér könyvet, a szerelem művészete, vagy valami hasonló volt a címe. Eldobtam magam az ágyon és éreztem hogy ez most a befordulós, alvós figura lesz. Még éppen ébren voltam, mikor visszajöttek. Halkan jöttek be. Én a lefekvés óta most először szólaltam meg és annyit mondtam, hogy köszönöm és nagyon finom volt és ha gondolják szívesen viszonzom a sok kedvességet, de most nagyon fáradt vagyok, mert majd’ 24 órája ébren vagyok. Éva és Mária szinte egyszerre mondta, szinte illedelmesen, hogy szívesen Erika pedig hozzáfűzte, hogy szavamon fognak.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️