Skip to content

Niki a rabnő

Mikor hazaértem csak bedőltem az ágyba és elaludtam. Végigaludtam az éjszakát, reggel mikor felkeltem elmentem gyorsan letusolni. A bőrömet égette a forró víz a tegnap esti verés miatt. Ahogy végeztem megtörölköztem és kimentem a szobámba. Kivettem a táskámból a vibrátort, amit Mesterem adott, tegnap este. Elég könnyen felhelyeztem, majd felvettem egy csipkés tangát, hogy ne essen ki. Felöltöztem, a vibrátor kis kapcsolóját a nadrágom zsebébe raktam. Bepakoltam a táskámba és még indulás előtt bekapcsoltam a vibrátort alapfokozatra.
Már az első óra végére teljesen kész voltam, alig bírtam türtőztetni magam. Főleg, hogy ne élvezzek el, mert Mesterem arra nem adott engedélyt. Ahogy teltek az órák egyre rosszabb lett, egyre érzékenyebb lettem és már annyira nedves voltam, hogy a nadrágom is kezdett átázni. Sajnos csak az utolsó két órám volt Mesteremmel, ami a hatodik hetedik óra volt. Ötödik órán nem bírtam már tovább, kikéretőztem a mosdóba. Épphogy beértem hangosan felnyögtem és elélveztem, ekkor jött be Mesterem is utánam.
– Nem adtam engedélyt arra, hogy elélvezz! – dörren rám, odajön hozzám és a hajamnál fogva felhúz a földről, ahova leültem, mikor elélveztem – Ezért, most kicsit feljebb tekerjük azt a vibrátort. Hol van a kapcsolója? – kérdi, mire kiveszem a zsebemből és odaadom. Mesterem teljes fokozatra kapcsolja, mire csak nyöszörgök és könyörgő szemmel nézek rá, de nem hatom meg. – Tesi órára ne öltözz át, mert velem töltöd azt a két órát! Most pedig húzz vissza órára ribanc!! – morog – És ne merj ismét elélvezni!
– Igenis Mester. – mondom lehajtott fejjel.
Nagy nehezen jutok csak vissza a terembe, mivel még mindig remegnek a lábaim. Már előre féltem Mesterem bosszújától, nem tudtam soha, hogy éppen mire készül. Az óra végén még egyszer elélveztem, hála nyögésemet elnyomta a csengő hangja. Kicsengetés után még pár percet bent maradtam a teremben, míg összeszedtem magam, majd elindultam le a tornateremhez, illetve a tesitanárihoz. Becsengetés után értem le, Mesterem már várt a tanári előtt. Megfogta a csuklómat és berángatott a szertárba.
– Vetkőzz le teljesen utána hasalj rá a szekrényre! – parancsolja. Már majdnem kiment, mikor hirtelen visszafordult – Ja, és terpeszbe hasalj rá, de a vibrátort ne hagyd kicsúszni! – mondja és kimegy
Nekiálltam levetkőzni, a tangám hagytam utoljára, mikor azt is levettem, gyorsan a szekrényhez mentem és ráhasaltam. Mivel ágyékom tocsogott a nedveimtől, éreztem milyen hideg is a levegő, főleg, hogy terpeszben kellett feküdnöm. Percekig feküdtem így, mikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. Ijedten kaptam oda a tekintetem, de csak Mesterem jött vissza, kezében egy táskával. Bezárta az ajtót, letette a táskát és odajött hozzám. Kivett a zsebéből egy szájpecket és rám csatolta, majd kivette belőlem a vibrátort, amiről folytak lefelé nedveim.
– Nem azt mondtam ribanc, hogy ne merj még egyszer elélvezni?!! – kiabál és egy nagyot csap a fenekemre, majd még egyet és így tovább. A végén tiszta vörös volt már a hátsóm és szörnyen éget, csak nyöszörögtem.
– Na ribanc, állj fel! – mondja és felránt – Hajolj le és fogd meg a bokád! – parancsolja, mire én lehajolok.
A kis vibrátort – ami eddig bennem volt – kezébe veszi és ánuszomba kezdi betolni, mire kicsit előrébb lépek. Erre Mesterem akkorát vág a seggemre, hogy előre esek. Leguggol hozzám, megemeli a csípőm és hirtelen tövig belém tolja, mire felnyögök. Bekapcsolja max fokozatra, majd felállít. Odavezet a magasugró álványhoz, terpeszbe odaállít és odakötöz hozzá. Kivesz a táskából egy elektromos csiklóizgatót, amit odarögzít ágyékomhoz, majd még egy nagyobb vibrátort, minek az aljára egy fanyelet szerelt és belém vezette. Szörnyen feszített, pedig nem is volt bennem az egész.
– Na ribanc, most élvezhetsz, amennyit csak akarsz! Ha megpróbálnál összeesni, remélem tudod, hogy csak te jársz rosszul! – mondja, majd otthagy.
Hallom, hogy valamit nekiáll pakolni. Nem sokáig bírtam, negyed óra múlva már sorozatban törtek rám az orgazmusok, mitől térdeim megrogytak, mire a bennem lévő vibrátor teljesen eltűnt bennem. Rögtön kiegyenesedek, de nem jön kijjebb, így fészkelődni kezdek, minek az lesz a következménye, hogy eldőlök. Nagy csattanással érek földet, mire Mesterem is odajön.
– Ribanc! Nem bírsz veszteg maradni?!! – kiabál és felállít, mikor meglátja, hogy tövig bennem van a vibrátor, csak vigyorog. – Mi az, még nem szoktad meg?! – gúnyolódik, majd megfogja csípőm és lejjebb ránt, úgy mintha ülnék. Eloldozza köteleket és úgy rögzít oda, hogy ne bírjak kiegyenesedni. Amikor mindennel végez elmegy. Hála nemsokára vissza is jön és elenged, de az ánuszomból nem veszi ki a vibrátort.
Egy gerendára felszerelt egy hasonló vibrátort, mint ami eddig bennem volt. A gerenda két oldalán egy-egy szekrény volt, hogy könnyebben fel tudjak mászni. Összekötötte a kezeimet, majd felküldött Mesterem. Segített elhelyezkedni,és a vibrátort beigazítani, amire nem ültem rá teljesen. Összekötött kezeimet, felhúzta a fejem fölé, egy már előre elhelyezett kötéllel, majd kihúzta alólam a szekrényeket, így teljesen eltűnt bennem a vibrátor és teljes súlyommal a gerendára nehezedtem ágyékommal. Nem vitte túl messzire a szekrényeket, mert ő is felmászott rá és ott állt előttem. Kivette méretes farkát nadrágjából, ami már keményen állt. Kivette a szájpecekből a golyót, így csak a fém kerete maradt bent a számban, kifeszítve azt. Tudtam, mire készül.
Farkát tövig a számba dugta, ami teljesen kitöltötte azt. Gyorsan és durván kezdett szájba baszni, nem törődve velem. Addig csinálta, míg a számba nem élvezett, majd visszarakta a golyót.
– Visszatolom alád a szekrényeket, te pedig addig fogsz lovagolni itt, míg nem jövök érted! Világos?! – kérdi, mire bólintok – És még valami, ne próbálj átverni!!
Ezzel leszáll és visszatolja a szekrényeket alám, én meg ugrálni kezdek a vibrátoron. Mesterem kiment és rám zárta az ajtót. Már hosszú percek óta lovagoltam, kezdtek fájni a lábaim, így megálltam egy pillanatra, de észbe kaptam és folytattam. Ezután sokáig már nem bírtam, megmozdulni se, nemhogy ugrálni. Kábé öt perce lehettem mozdulatlanul, mikor kivágódott az ajtó és mérgesen berontott Mesterem.
– Hogy merted abbahagyni?!! – kiabál és egy hurkapálcával rácsap a fenekemre, mire ugrok egyet. – Na most akkor ugrasz, mikor rád csapok! – parancsolja és már le is csap rám, így ugrok egyet. Egyre gyorsabban ütöget és egyre több helyen. A végén már könnyeztem a fájdalomtól és a gyönyörtől. ötven ütés után állt le Mesterem és engedte le kezeimet, majd lesegített. Ahogy lábam földet ért és teljes súlyom rajta volt, összecsúsztam, mire Mesterem dühösen felránt. Rálök egy zsámolyra, majd kiveszi a bennem lévő vibrátort. Leveszi a kezeimen lévő kötelet, majd elkezdi rátekerni csípőmre, át az ágyékomon és vissza. Az egész kötelet rám tekeri így, majd felállít.
– Végeztünk mára ribanc! Öltözz fel, utána a tesitanáriban várlak! – csak bólintok rá – A kötelet meg nem piszkálhatod, nem veheted le a következő találkozónkig, és nem vehetsz alá fehérneműt!
– Értettem Mester. – mondtam, ő meg kisétál.
Amilyen gyorsan csak tudok, felöltözök, összeszedem magam és indulok Mesteremhez. A kötél, amit rám rakott, dörzsölte csiklóm, mitől ismét felizgultam, hiába az előzőleg együtt töltött pár óra Mesteremmel. Úgy tántorogtam el a tanáriig. Mesterem bent ült az asztal mögött. Lehajtott fejjel sétáltam be és úgy is álltam meg az asztal előtt. Nem mertem Mesteremre nézni, mert tudtam, hogy csalódást okoztam ma neki és ezért szégyelltem magam.
– Ülj le, mielőtt összeesel! – mondja kedvesen és kihúzza nekem a széket
– Köszönöm Mester a kedvességét és a türelmét! – mondom még mindig lehajtott fejjel
– Most már csak Tanár úr, rendben?!
– Értettem. – mondom és leülök
– Figyi ribancom, ne legyél már ilyen feszült! – mondja – És nézz a szemembe, ha hozzám beszélsz! Ha azt mondom végeztünk, onnantól kezdve már nem vagyok a Mestered, csak a tanárod, barátod. Tudom, hogy most szégyenled magad, van is miért, de majd legközelebb szófogadó leszel, igaz? – húzza fel a szemöldökét, mire bólintok – Hazaviszlek majd, oké? Nem akarom, hogy ilyen állapotban mászkálj nekem, eléggé kikészültél ma, pedig nem csináltunk semmi extrémet.
– Nem kell fáradnia. – mondom, mire elém guggol és meghúzza a kötelet csípőmön, ami így még jobban bevág.
– Ne ellenkezz, és ez nem kérdés volt, hanem parancs! – morog
Ekkor jött be az egyik osztálytársam, aki elég furcsán nézett rám.
– Tanár úr, nem volt bent órán a …… – kezdi, közben rám mutat
– Tudom, nekem segített a szertárban pakolni. – mondja Mesterem, mire elmegy az osztálytársam – Menjünk mi is, rád fér a pihenés! És még készülnöd is kell holnapra. – felsegít Mesterem a székből és elindulunk kifelé.
Hazavitt kocsival, amit hálásan megköszöntem neki, majd felmentem a lakásomba és elfeküdtem egy kád forró vízben. Sikeresen elaludtam a kádban, de álmomban is Mesteremmel álmodtam és vártam az újabb találkozást⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️