Skip to content

Kúrás a szénába

A hétvégén túrázni voltunk. Busszal mentünk a kiindulási pontra. Már itt szó szerint közel kerültünk egymáshoz, lévén a jó időt kihasználva rengetegen utaztak a járaton, így össze voltunk préselődve. A szerpentinen, illetve az elindulásokkor/megállásokkor többször belekerültünk egymás intim szférájába.

A hegyen aztán beszélgettünk többször felemlegetésre került az intim szférába behatolás, aztán ebből kiindulva másféle behatolások is szóba jöttek. Ment egymás húzása verbálisan. A nehezebb szakaszokon pedig megvolt a testi kontaktus is kéz a kézben segítettem a feljutását, vagy épp a karjaimba rohanva ért le egy meredekebb emelkedőről. Az egyik ilyen lerohanása annyira lendületesre sikeredett, hogy alig tudtam elkapni kizökkentett az egyensúlyomból és majdnem elestünk mind a ketten. Mikor visszanyertük az egyensúlyunkat ott álltunk egymás karjaiban. Megcsókoltam. Ajkai puhák voltak és kissé szárazok – eleinte. Aztán ahogy egyre jobban belemelegedtünk a csókolózásba, benedvesedtek az ajkai, mire én megmerevedtem. Ezt valószínűleg ő is megérezte, mivel szorosan egymást ölelve álltunk, illetve a csókolózás közben éreztem, ahogy a szája széles vigyorra húzódik.

Innentől nagyrészt kézen fogva haladtunk tovább, rendszeresen megszakítva a továbbjutást egy-egy heves csókkal. Már délutánra járt az idő, mikor egy nagy rétre érkeztünk. Nemrég kaszálhatták le még ott voltak a boglyákba rakott szénakupacok. Egymásra néztünk, majd elkezdtünk az egyik felé szaladni és beleugrottunk a szénába. A száraz fű bár néha szúrt, kellemes puha fekhelyet biztosított.

A hátán feküdt, miközben én az oldalamon szorosan mellette. Néztem, ahogy a széna belegabalyodott a hajába. Kisimítottam egy tincset az arcából, majd megcsókoltam. Kezeivel átkarolta a nyakam és magához húzott. Így csókolóztunk, miközben szabad kezem felfedezőútra indult a testén. Először az oldalát találtam meg. Innen siklottak tovább ujjaim a mellszélén keresztül a kebleire. Jóleső érzés volt így ruhán keresztül érezni gömbölydedségét.

Lejjebb csúsztattam a kezem, míg el nem értem a felsője alját. Itt becsúsztattam ujjaim a szövet alá és elindultam vissza fel a domborulatok felé. Ahogy elértem a melltartóját kissé fordítottam rajta, hogy a háta elemelkedjen a földtől és ki tudjam kapcsolni melltartóját. Miután sikerült kioldani a kapcsot, a kezem előre siklott a mellkasára és a fehérnemű alatt tört utat magának a hőn áhított domborulatokhoz. Ahogy tenyerembe vettem a keblét, éreztem mellbimbója keménységét, a bimbóudvar rücskösségét. Ezzel még jobban felizgatott. Simogattam a melleit, morzsolgattam a bimbóit, mire halk nyögések hagyták el ajkait.

Egyik keze a nyakamról az oldalamon keresztül a sliccemhez vándorolt. Itt megkereste a cipzárt és lehúzta, majd kezét becsúsztatta a lyukon és az alsómba próbált utat keresni. Itt még egy gomb állta útját a bokszeromon, amit kioldva kezébe került merev férfiasságom. Ahogy hűs ujjait köréfonta, belemarkoltam a mellébe. Felnyögött.

Így izgattuk egymást még egy darabig, aztán kezem lassan végighúztam a hasán, le a nadrágjáig. Egyesével kigomboltam rajta a gombokat, majd az ujjaim utat keresve a szűk ruhadarab alá lassan elkezdtek lefelé vándorolni csupasz bőrén. A bugyiját elérve végigsimítottam ujjbegyeimmel az alsó és a puha bőre találkozását. Beleborzongott. Haladtam tovább lefelé a bugyin kívül. A szeméremdombját simogatva az alsón keresztül éreztem, mennyire forró. Félrehúztam a bugyit és majdnem teljesen csupasz vénuszdombját kezdtem simogatni – egy kis csík volt meghagyva, szépen megnyírva. Ujjbegyeim végigfuttattam a csíkon, alig hozzáérve, mire ismét megborzongott. Lefelé haladó ujjaim végigsiklottak a nagyajkain, melyek közül már kikandikáltak a kisajkak. Felfelé haladva két ujjam besiklott az ajkak közé éreztem forróságát és nedvességét. Kitapintottam csiklóját és finoman simogatni, dörzsölni kezdtem. Felnyögött. Ujjaim ismét lejjebb vándoroltak a hüvelyéhez és a sikamlós nyílásnál köröztek, majd lassan elindult két ujjam a kéj barlangjába. Bent hihetetlenül forró és lucskos volt. Ujjaim lassan mozogtak benne ki és be, miközben mi továbbra is csókolóztunk.

Hamarosan ajkai elengedték az ajkaim és becsukott szemmel, aprókat nyögve élvezte a kényeztetést. A nyakát és az arcát csókolgattam.

Mellé térdeltem és elkezdtem lehúzni róla a nadrágot és a bugyit. Megemelte a csípőjét, így könnyen megszabadítottam a ruháitól. Magamat is megszabadítottam a nadrágtól és az alsótól. A lábai közé térdeltem és a hüvelyéhez igazítottam a farkam. A makkomon éreztem forróságát. Lassan behatoltam. Éreztem, ahogy kitöltöm, ő pedig szorosan körbezár. Fölé hajoltam és mozogni kezdtem benne, miközben ajkait, arcát, nyakát csókolgattam.

Lábait átkulcsolta a derekamon, kezeit a nyakamon. Fejét hátra hajtotta, így még jobban hozzáfértem a nyakához, melyet csókkal halmoztam el és gyengéden szívogattam. Légzése egyre szaporább lett, nyögései megszaporodtak. Éreztem, ahogy teste remegni kezd. Hevesebben kezdtem benne mozogni. Lábai lesiklottak a derekamról, teste megfeszült. Kezeivel szorított magához. Lassítottam a mozgásomon.

Karja szorítása engedett. Néztem a kéjtől sugárzó arcát, a szénadarabokkal tarkított haját és mosolyogtam. Kinyitotta a szemét és rám mosolygott. Eltolt magától és jelezte, helyezzem magam kényelembe, most ő kényeztet engem.

Elheveredtem a szénán, ő lábaim közé helyezkedett. Odahajolt a farkamhoz. Félre simította haját, hogy lássam az arcát és csókot lehelt a makkomra. Lassan bekapta és játszani kezdett rajta a nyelvével és az ajkaival, míg egyik kezével a golyóimat kényeztette. Néha erőteljesen szívta, máskor gyengéden harapdálta vagy ép lágyan paskolgatta a nyelvével. Nem mindennapi technikával rendelkezett. Ennek hamar meg is lett az eredménye – a korábbi benne töltött élmények is alaposan megalapozták az élményt – és a szájába élveztem.

Alaposan letisztogatott, majd mellém heveredett. Alig pihegtünk pár percet, mikor gyerekkacajra lettünk figyelmesek. Villámgyorsan magunkra kapkodtuk a ruháinkat és próbáltunk megszabadulni a belénk ragadt szénától, mikor is megjelent egy négy tagú család két elég fiatal csemetével. A szülők jót mosolyogtak rajtunk, a gyerekek pedig lelkesen ugrottak bele a már alaposan széttúrt szénába.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️