Skip to content

Izgató szilveszter Szandival

Volt egy nagyon jó barátnőm még iskolás koromban. Sandrának hívták. Münchentől nem messze lakik. Még egy nemzetközi táborban ismerkedtünk meg.Ő is töltött nálunk már néhány hetet, és én is voltam kint Németországban. Aztán azóta eltelt néhány év, és már nagylányok lettünk.
Egyszer kaptam egy levelet, amiben meghívott hozzájuk karácsonyra.
Nagyon örültem a meghívásnak, mert már régóta nem láttuk egymást.
Karácsony előtt néhány nappal csomagoltam, és indultam hozzájuk Németországba.
Vonattal utaztam. Amikor megérkeztem várt a barátnőm, a bátyja és az édesanyja az állomáson. A találkozásnál nagyon megörültünk egymásnak.
Köszöntöttük egymást, és elindultunk hozzájuk a birtokukra, mert egy elég nagy helyen feküdt a szép nagy házuk, ahol laktak.
Szinte egy kis birtoknak lehetett nevezni. Nagy udvar volt a házuk előtt, még egy kis szökőkút is állt ott, de most persze le volt takarva, mert tél volt.
Egy-két fa is állt az udvaron, ami nagyon szép látványt nyújtott, mert hó fedte az ágaikat. Gyönyörű fehér volt minden. Bementünk a nappaliba. Itt volt egy szép, nagy kandalló, ami nekem mindig is álmom volt. Ittunk egy finom, forró teát.
Kint elkezdett esni a hó szép, nagy pelyhekben. Nincs ennél szebb látvány télen, mint amikor az ember bent ül a kandalló melegénél, kint pedig esik a hó.
Beszélgettünk az elmúlt évekról, kinek hogy telt el. A barátnőm is, én is elvégeztük a középiskolát. Volt miről beszélgetni.
Aztán megmutatták a szobámat, nagyon kellemes, kényelmesen berendezett szoba volt. Vacsora után még beszélgettünk, tv-t néztünk. Aztán elég hamar lefeküdtem, mert az utazás nagyon kifárasztott.
Másnap reggel jókedvűen ébredtem. Volt programunk egész napra. Elmentünk a hegyekbe kirándulni a jó téli levegőben. Itt volt egy kis hegyi vendéglő, ahol meg is ebédeltünk. Ebéd után ittunk egy kis finom bort is, aztán elindultunk hazafelé.
Délután is beszélgettünk nagyon sokat a kandalló melegénél.
Kérdeztem a barátnőmet, hogy jár-e valakivel. Azt válaszolta, hogy nem.
De valahogy mintha egy kis szomorúságot éreztem volna a hangjában.
Ő is kíváncsi volt arra, hogy én járok-e valakivel. Mondtam, hogy éppen nem olyan régen szakítottunk a sráccal, akivel jártam.
Mondta, hogy ő is járt valakivel de nem tartott sokáig a kapcsolatuk. Este megint csak fáradt voltam a téli kirándulástól, és este, amikor lefeküdtem, elég hamar elaludtam.
Éjjel jóleső félálomban feküdtem az oldalamon, és egyszercsak azt vettem észre, hogy valaki fekszik mellettem. Aztán, amikor kezdtem egy kicsit magamhoz térni, rájöttem, hogy Sandra van ott.mellettem az ágyban.
A hátamon éreztem a telt emlőit, bimbói keményen belenyomódtak a bőrömbe.
Aztán azt vettem észre, hogy a szája hol a fülcimpámatt csócsálja, hol a nyakamba lehel. És végül nagy meglepetésemre az ajkaimat keresgéli. Eléggé álmos voltam ahhoz, hogy ellenkezzek, ezért figyelő állásba helyezkedtem, és kis idő múlva nyelvének nedves kis hegyével szétválasztotta az ajkaimat, és elkezdett játszadozni a nyelvével, tenyerével pedig lágyan a mellbimbóimat simogatta.
Kéjesen ellazultam, és átadtam magam az érzéseimnek. Sandra keze combom belső részén játszadozott, és az ujja hegyével visszafelé borzolta a szeméremszőrzetemet.
Aztán az ujjai táncolták körül a csiklómat. Beleszédültem a gyönyörűségbe.
Kis idő múlva felkelt, és szó nélkül visszament a saját szobájába.
Másnap reggel, amikor fölkeltem, lementem a nappaliba. Sandra is ott volt már. Jókedvűnek látszott. Aznap sokat beszélgettünk, és Sandra elmondta nekem, hogy ő inkább a saját neméhez vonzódik jobban, azért jött be hozzám az éjjel a szobámba.
Mondtam neki, hogy az éjjel én is jól éreztem magam, de én a férfiakhoz vonzódom szexuálisan. Mondta, hogy megérti, de azért sajnálja.
Közben én azt vettem észre magamon, hogy egyre többet gondolok a bátyjára.
Nagyon férfias volt a külseje, tetszett nekem.
Még a szilvesztert is ott töltöttem náluk. Rendeztek egy szilveszteri bulit.
Meghívták jó néhány barátjukat, ismerősüket. Megismerkedtem egynéhány nagyon kellemes emberrel. De főleg a barátnőm bátyjával, Klaussal voltunk együtt majdnem egész este. Fergeteges hangulat volt, a jó társaságnak, a finom ételeknek és italoknak, és a szilveszternek köszönhetően.
Az este folyamán nagyon élénk volt a társaság. A zene is nagyon jó volt. Sokat táncoltunk főleg gyors számokra, de azért volt olyan zene is, amire lassan kellett táncolni. Ilyenkor Klaussal összesímultunk, úgy nézett ki, hogy kölcsönös a vonzalmunk egymás iránt. Nagyon örültem ennek a felfedezésemnek.
Amikor lassú zenére táncoltunk belepuszilt a nyakamba, amitől én olvadoztam.
Aztán dicsérte a szememet, a hajam selymességét, és a finom bőrömet.
Sokáig tartott a buli, hiszen szilveszter volt. Hajnali kettő lehetett, amikor úgy alakult, hogy megcsókoltuk egymást.
Aztán még egyszer, és egyre többször. Akkor Klaus azt javasolta, hogy menjünk fel az ő szobájába. Benne voltam, mert már én is úgy éreztem, hogy jó lenne vele kettesben lenni. Föl is mentünk. Mindenki mulatott, úgyhogy azt hiszem nem vették észre, hogy eltüntünk. Vagy ha észrevették is, nem törődtek vele.
Ahogy becsuktuk magunk után az ajtót, már alig bírtunk magunkkal, szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni.
Nagyon tetszett, ahogy Klaus csókolt. Nagyon érzéki volt a szája. Beletúrtam a hajába és még vadabbul folytattuk a csókolózást.
A nagy tenyerével megfogta az egyik cicimet, aztán rástartolt a szájával,nagyon finoman, érzékien. Aztán a másikkal is ugyanezt csinálta. Kéjmámorban úsztam, annyira finoman csinálta. Aztán én is pusziltam végig a szőrös mellkasát.
Már az illata is elbódított. Nagyon kellemes volt. Még most is érzem, ha visszagondolok rá.
Lehúzta a cipzáramat most már teljesen, és a ruhám a földre hullott.
Én is levettem az ingét, aztán keresgélni kezdtem a sliccét a nadrágján.
Amikor megtaláltam, lehúztam a cippzárját, és így már könnyedén lejött a nadrágja.
Amikor idáig jutottam, már kezdtem érezni a merevedő farkát. Közben ő is a bugyimhoz ért, először rajta keresztül markolászta a puncimat, majd türelmetlenül lehúzta, és puszilgatta a szeméremszőrzetemet.
Aztán lefektetett az ágyra, és kezdte nyalni őrjítően finoman a puncimat.
Szétnyitotta a szeméremajkakat, megkereste a csiklómat, és azt kezdte izgatni. Hol nyalta, hol bekapta. Annyira finoman csinálta, hogy a kéjnedveim előszivárogtak, és a gyönyörtől felnyögtem, és erősebben szorítottam a fejét.
Kis pihegés után én is a kukija után néztem, és a kezembe vettem, hogy ő is érezze az én játékomat a kéjrudján.
A már mereven ágaskodó hímvesszejét féli nyitott tenyerembe fogtam, és már bizsergett az egész testem, amikor megéreztem keménységét.
Először a számba vettem, ameddig csak tudtam, és szívó mozdulatokat tettem, aminek éreztem a hatását, mert Klaus kissé felnyögött. Aztán csak a hegyét szopogattam, majd a tövénél duzzadó heréket is kezembe vettem, és nyalogatni kezdtem őket.
Aztán ismét a számba vettem a farkát, és játszadoztam rajta a nyelvemmel.
Azt mondta, hogy ez annyira jó neki, hogy mindjárt el fog élvezni. Kérdezte,hogy a gecijét a melleim közé engedheti-e. Mondtam, hogy igen, és lávaként spriccelte a cicijeim közé.
Ez után az előjáték után kis idő múlva lángra kapott szenvedélyünk ismét, és most valami erőteljesebb csókolózásba kezdtünk, és előtört a vad, nyers emberi ösztön a baszás iránt.
Őrült szenvedéllyel löködte a faszát a pinámba, én megemeltem a csípőmet, hogy még mélyebbre tudjon behatolni ezzel a kívánatos, isteni jó faszával.
Szinte teljesen egybeolvadtunk, annyira éreztük egymást, hogy ez szinte hihetetlen.
Majd én oldalra fordultam, felemeltem az egyik lábamat, amit ő a nyakába vett, és így keféltünk tovább.
Éreztem, hogy közeledik a gyönyörűség, amit orgazmusnak hívnak, és szinte elvesztem ebben az érzésben, olyan erőteljes volt az élvezet.
De ő csak folytatta tovább, amíg én ismét elélveztem. Őrjítő volt ez a férfi az ágyban.
Imádtam vele lenni. Kis idő múlva ő is a gyönyör csúcsára jutott, és a hasamra engedte ennek folyékony bizonyítékát.
Isteni volt ez a szilveszter számomra. Egyhamar nem felejtem el.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️