Skip to content

Irodában kúrják a feleségem

Kora délután van az irodában. Az asztalnál ülve, kissé elpilledve meredtem bámulom a monitort. Cseng a telefon, a szomszédos irodából Péter hív, hogy menjek be az irodádba, mert egy-két irat szövegét kéne összeállítani. Izgatottan ellenőrzöm gyorsan a sminkem, megigazítom a szoknyámat és mielőtt elindulok, még vetek egy pillantást a dekoltázsomra.
Hm…, nem rossz de picit még igazítok a melltartón, hogy még dúsabbnak tűnjenek a melleim.

Sokszor fantáziáltam már róla, hogy megkíván és a magáévá tesz az irodája asztalán, és ez most sem volt másképp. Míg az iroda felé tartottam az járt a fejemben, hogy az nem lehet, hogy egyedül én fogok ki olyan kollégát, aki sármos, jóképű, és mégsem lehetek vele

Kopogok az ajtón, kiszól, hogy menjek be. Istenem, most is az a szexi fehér gallérú ing van rajta, a nyakkendő meglazítva, a fölső gomb kigombolva.

Megkérdezi, nem innék-e valamit. De igen, szívesen innék… Jól esne most némi lélekerősítő… De persze hangosan csak annyit mondok, hogy köszönöm, nem. mint mindig. Soha nem iszom, mert egy pici alkohol és elvesztem a fejem… Józanul is nehéz ellenállni, annyira kívánom.

Leülök az asztalhoz, vele szembe, és lassan az asztal fölé hajlok, a kiterített iratokat nézem. Szemben ül vele, egy iratot tol elém, és mutat a kipontozott részre. Megkér, hogy segítsek neki kitölteni ezt a részt. Ahogy elkezdi diktálni a kihagyott szövegrészt, elképzelem, ahogy a kemény farkát szopom, és ahogy a számba élvez, és kiszopom az utolsó cseppet is belőle. Egyre nehezebben hallom amit, mond, többször vissza is kell kérdeznem annyira elkalandoztak a gondolataim. A mellbimbóim majdnem átdöfik a blúzomat, a puncim egyre nedvesebb. Már nem is figyelem a szöveget csak írom gépiesen, gondolatban pedig egészen máshol járok.

Észre sem veszem, hogy közben felállt az íróasztaltól és a hátam mögött sétál. Érzem, hogy az arcom egyre forróbb, ahogy a hangjától egyre jobban felizgulok, és a puncim már valósággal úszik a nedvességben.

Hirtelen szokatlan szó üti meg a fülem. Ránézek a jegyzetemre, visszaolvasom az utolsó sort … őrülten vonzó vagy ebben a ruhában, és nagyon kívánlak, Úristen ezt írtam le. De vajon ezt ő diktálta? Gondolataimból felrázva valami finoman megérinti a fülem, aztán a nyakam… Ahogy megfordulok, ott áll lehúzott sliccel, és éppen a merev farkával a kezében simogatja a nyakam, és az arcom… Az izgalomtól elönt a forróság, miközben lassan felnézek rá. Kipirult arca, izzó tekintete pont olyan, mint amiről annyit fantáziáltam, A felismeréstől olyan erővel tör rám a szexuális izgalom, hogy úgy érzem a csiklóm egyetlen érintésétől is óriásit élveznék. Megsimogatja az arcom aztán a fejemet finoman a farkad felé húzza. Végre a számba veszem a kőkemény faszt körbesimogatom a nyelvemmel, hangosan csámcsogok rajta és ebben a pillanatban azt akarom, hogy nagyon keményen magamban érezhessem. Beveszem a farkát egészen tövig és a nyelvemmel már a heréit nyalom, miközben érzem, hogy a torkomban lüktet a méretes szerszáma. Hangosan felnyög a gyönyörtől én pedig csak szopom, és közben élvezem ahogyan belemarkol a hajamba és ő irányít. Hagyom, hogy teletömje a számat, keményen, úgy ahogy ő akarja.

Örökkévalóságnak tűnik, amíg végre vetkőztetni kezd. Felültet az asztalra és felhajtja a szoknyámat. A tangát szinte egy mozdulattal letépi rólam, még szerencse, hogy combfixes harisnya van rajtam, legalább előbb érezhetem magamban a farkát. A szemüvegét letéve úgy veti rá magát a nedves csupaszra nyírt puncimra mint egy kiéhezett vadállat, vadul nyalja, mélyen szívja, szinte habzsolja, én pedig másodpercek alatt sikítva élvezek el. Akarom, hogy még nyaljon, nyomja be teljesen a nyelvét, aztán kapja be a csiklóm és szívja, ízlelgesse, izgassa a nyelvével. A hajába kapaszkodom és szinte magamba nyomom az arcát. Újra elélvezek, ahogy nyalás közben bedugja két ujját a puncimba. Istenem, honnan tudtad, hogy imádom? A lábam közt térdelve tovább ujjazza a puncim, majd egy kis idő múlva lassan feláll és a vastag farkát bevezeti a puncimba.
Földöntúli érzés ahogy végigsiklik bennem. Teljesen kitölti barlangom minden zugát. Mozogni kezd, egyre vadabbul tolja belém kőkemény farkát, miközben kiszabadítja a melleimet és a mellbimbóimat kezdi nyalogatni. Érzem ahogy minden egyes lökés közelebb visz az újabb orgazmushoz. A farka egyre keményebb, egyre nagyobb, és érzem, hogy nagyon közel jár hozzá, hogy belém lövellje forró spermáját. Testünk egyre vadabb táncot jár, majd hirtelen megáll. Nem akarja ilyen hamar befejezni. Kihúzza a farkad, és kézen fogva leszállít az asztalról. A székéhez vezet és megkér, hogy térdeljek rá, neki háttal. A fenekem felé kitolva a puncim ismét pont a farka magasságában van. Élvezi látványt, hiszen eddig csak ruhában mustrálta. Két tenyerét ráteszi popsimra, majd széthúzva, egy heves mozdulattal a farka ismét tövig bennem van.

Hangosan felnyögök ahogy végigér bennem a méretes szerszám, ő pedig egyre vadabbul mozogni kezd bennem, miközben hátulról átkarolva a melleimet markolja. Érzem, hogy ezúttal nem fog leállni és én minden idegszálammal ezt akarom… Egyre hangosabb nyög, ahogy mélyen hátulról ritmusosan belém hatol. Ismét elönt a forróság. Alig tudok állva maradni, a lábaim is remegnek. Ettől még erősebben, még vadabbul kezd kefélni, miközben a vállam, a nyakamat csókolja. Hangosan zihálva kihúzza a farkát és verni kezdi, majd lespricceli a popsim és a puncim. A még lüktető farkát a puncimhoz dörzsöli, amitől ismét remegni kezd egész testem. Megfordulok, leülök a székére és a számba veszem a farkát. Le akarok nyalni róla minden cseppet. Végignyalom, majd mélyen beveszem a számba, közben érzem, ahogy a teste megremeg a gyönyörtől.

Miközben lankadó farkát még a kezembe fogom felnézek rá és kacéran kérdezem:
– Mi lesz az iratokkal?
Rám mosolyog és azt mondja,
– Még dolgoznunk kell rajta Sokat.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️