Berta

Egy gyönyöru forró nyári éjszakán történt meg velem, amikor két jó barátommal készültem szórakozni. Nagyon kívánatosak voltak, azt hiszem minden nonek beindult volna a fantáziája tolük.
A szobámban voltam, kenegettem a vágytól izzó testemet, maszíroztam puha borömet, amikor beléptek a szobámba. Vetkozni kezdtek, nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy kényeztessenek engem. Farkaik már teljes pompájukat hozták, amikor utolsó ruhadarabjuk is a földre került.
Eloször Roland kezdett csókolni, közben Norbi benyúlt tuzpiros selyembugyim alá és kezével forrósította a már lükteto puncimat. Közben Roland keményre duzzadt farka már az ajkamat érintette, mohó vággyal buvöltem át. Norbi hirtelen a nyelvével a puncimba kalandozott, gyakran megérintette érzékeny csiklómat. Puncimról csöpögött a nedvesség, nem gyoztem várni kemény farkaikat.
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem ot azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyöru nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban. Csodálatos élvezettel párosult hogy két nagy farkat érezhettem. Nem tartott túl régóta a dolog amikor éreztem, hogy Norbi a puncimba engedte forró spermáját, miközben még a popsim munkára volt fogva. Hallottam, hogy Roland is közel jár a gyönyörhöz és nemsokára az O spermáját éreztem a popsimon.
Mind a hárman éreztük, hogy csodálatos volt az együttlét. A gyönyörtol felforrósodott testünkkel nemsokat pihentünk. A srácok ismét becézgetni kezdtek, nyalogatták remego csiklómat. Ismét felált nekik és könyörtelen módon folytatták a szendvicselést. A következo ejakulációt az arcom kapta, alig bírtam felfalni a forró nedüt. Ez volt életem legkellemesebb bulija.
Gyakran még álmomban is visszatér ez az emlék, és ettol teljesen nedves bugyiban ébredek.


Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük