Skip to content

Haverom felesége

Erikával a cég karácsonyi buliján ismerkedtem meg. Egy kollégám felesége. Nálam kicsit idősebb, a harmincas évei elején járó nő. Tizenéves fia van. Gyönyörű érett nő. Nem magas, rövid szőke haj, meleg barna szemek. Már a vacsora után is beszélgettünk. Számítógépekről, a munkánkról, lovakról. Borozgattunk.
Később jött a tánc. Eleinte sokan voltunk. Mindenki táncolt mindenkivel, nem voltak párok. Szeretett táncolni. Jól mozgott. Sokáig bírta, sorban maradtak el mellőle a férfiak. Szembe kerültem vele. Néhány vérpezsdítő szám után én is kezdtem fáradni, amikor már ő is egy kis pihenőre vágyott. Csak a parkett szélére vonultunk ki egy kis lélegzetvételre. Párjaink már elmentek aludni. A teremből is gyorsan fogytak a kollégák, talán öt pár táncolt még. Egy jó számra visszamentünk újra táncolni. Nem sokára jött egy lassú szám. Természetesen jött, hogy együtt táncoljuk. Hozzámsimult, együtt léptünk, együtt forgolódtunk. Kicsit jobban magamhoz húztam. A fejét a vállamra hajtotta, megszorította a kezemet. Sajnos véget ért a szám. Gyorsabb dallamok jöttek. Már csak egymásnak táncoltunk, énekeltük a szövegeket. Megint lassú. Már nem kellett húzni, szorosan simult hozzám. Éreznie kellett ágaskodó férfiasságomat. Belecsókoltam a nyaka tövébe, számba vettem a fülcimpáját. A keze végigsimította a hátamat. Le kellett ülnünk. Lassítani a vérünk száguldását. Végiggondolni mit teszünk. Mindketten házasok vagyunk. Itt mindenki ismer minket és a párunkat is. Egymás szemébe néztünk és láttuk, hogy ezek már rég nem számítanak. Újra táncolunk. A következő lassú alatt érzem, hogy tenni kell valamit. Ha nem, akkor itt a parketten lesz az enyém…
Lerohanok a recepcióra. Szép szavakkal sikerül rávennem a recepcióst (hála istennek ő is férfi), hogy adjon nekem egy szobakulcsot. Felmegyek, pihen a kedves. Megmutatom neki a szobaszámot. Öt perc múlva várom, ne lássa mindenki, hogy egyszerre megyünk el.
A szobában csak egy olvasólámpát hagyok égve. Az ajtó mellé állok, és dobogó szívvel várok. Halkan nyílik az ajtó. Már féltem megijedt és nem jön. Bezárom mögötte az ajtót és átölelem. Megcsókolom. Őrülten csókol vissza. Vadul harapjuk egymást, alig kapok levegőt. Elsodor a szenvedélye. Pillanatokra elhagyom a száját, hogy az arcát, nyakát is csókoljam, de nem tudok betelni ezekkel a követelődző ajkakkal. Kezem a blézere gombjait keresi. Alatta csak egy nagyon vékony átlátszó fekete blúzt és csipkés melltartót visel. Ezt a gyönyörű dekoltázst sem hagyhatom csókolatlanul. Eközben ő is megszabadít az ingemtől. Magamhoz szorítom csupasz melleit. Már nem egy húszéves mellei, de ez nem is érdekel. Hatalmas barna udvara van a bimbóinak, amelyek keményen merednek előre. Nincs megállás. A nadrágja gonosz módon oldalt cipzáras, de nem tud megállítani. A harisnyával együtt húzom le. A csipkés tanga sem bírja sokáig. Bal lábát a vállamra teszem, hogy végig tudjam csókolni bársonyos combjai belső oldalát is. Hamarosan elérek a találkozásukig. Itt egy fazonra igazított bunda alatt egy illatos punci fogad. Már szagolni is gyönyörűség. Bele is fúrom az orrom. Más érzékeimet sem hagyhatom pihenni. Finoman végignyalom a nagyajkait, majd közéjük mélyesztem a nyelvemet. Körbejárom a barna szélű kisajkakat. A csiklóját már keresnem se kell, magától ágaskodik a nyelvem felé. Nem is hagynám ki semmi pénzért. Kutatásomat fentről kéjes nyögések nyugtázzák, és egy-egy szorítás a fejemen. A csiklója úgy kiemelkedett, hogy ajkaim közé is tudom venni. Meg is szívom. Nyelvemnek kicsit messze, de kutató ujjaimnak nem. Vágyakozóan hívogat a hüvelye. Nem akarom sokáig várakoztatni. Először egy, majd két ujjamat mélyesztem bele. Míg szám a csiklóján és az ajkain játszik, az ujjaim a bársonyos barlangjának érzékeny pontjait kutatják. Kutatásom nem is marad eredménytelen. Lehajol, megcsókolja a fejemet, és finoman elkezd felfelé húzni. Még csak a melleinél tartok, amikor már érzem ujjait a nadrágom sliccén. Ügyesen kiszabadítja férfiasságomat, amit az peckes vigyázzállással hálál meg. Nem hagyja sokáig csupaszon állni. Puncijához illeszti, egyik lábát a karomba adja, lábujjhegyre áll és már be is csusszantam. Egy pillanatig csak állok. Körülölel a melegsége. Magához szorít a keze, szám a száján. Lassan kezdek el mozogni. Nem tudok nagyon, mert szinte rám van akadva. De nem is kell sok. A régen érlelődő vágy megteszi hatását. Néhány perc ringatódzás után előbb ő majd én kerülünk a mennyországba.
Amikor magamhoz térek finoman kicsúszok belőle, átölelve fölemelem és az ágyra fektetem. Egymást átölelve fekszünk a félhomályban. Nem szólunk, mindketten a jövőt latolgatjuk. Hogyan tovább? Ennek így nem lehet vége…⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️