Skip to content

Hármasban basztunk

Az egyik nagyon jó barátom egyik este átjött nettezni. Mivel általában az IRC-n vagyok ezért adott volt a helyzet, hogy szórakozzunk, egy kicsikét.
Ki is néztünk magunknak egy lányt. S ugye mondanom se kell, egybol a lényegre tértem.
– Helloka, nincs kedved a 3-as sexre 2 sráccal?
Igen meglepett a válasza ugyanis elsore igent mondott. Igen megörültünk.
Gyorsan elkértem a számát, s ezek után telefonon beszéltük meg a részleteket.
Elég messze lakik tolünk ezért 1 hetet kellett várni a találkozóra.
Szóval eltelt az 1 hét, s mivel meg volt beszélve, hogy reggel 7-re legyünk ott, így hajnalban kellett indulnunk. Mikor megérkeztünk a megbeszélt helyre gyorsan átöltöztünk, hogy ne melegítoben lásson meg minket. Miután elfoglaltuk a helyünket vártuk hogy jöjjön. Egyszer csak csörög a telefonom, O hívott, hogy miért nem szállunk ki a kocsiból!!
Eléggé meglepett, de megtettem, s akkor megláttam az erkélyen, s nem volt rajta más csak egy fehér csipkemelltartó.
15 perc múlva már ott volt lent velünk és így megcsodálhattam az alakját. Szép formás lábak, jó mellek, szép arc, s mindehhez tökéletesen szép barna bor. Egybol ágaskodni kezdtem. Gyorsan beültünk és elmentünk egy hotelba.
Miután elfoglaltuk a hotelszobát, és lezuhanyoztunk kezdetét, vette a játék.
Lassan befektettük kettonk közé, s a száját, ill. a melleit csókolgattuk. Látszott hogy tetszik neki. Szép lassan kibujtattuk a fehér melltartójából és a tangájából. Ekkor láttuk meg a teljesen kopasz punciját. Nagyon szép volt, s kívánatos. Egyszeruen nem tudtam neki ellenállni. Megcsókoltam, majd a nyelvem beledugtam amennyire, csak tudtam. Közben a haverommal csókolózott. Ez így ment hosszú perceken keresztül egészen addig míg nem bírtam tovább, s az ujjam is bevezettem a kis puncijába. Közben a csiklóját csókolgattam, amire az egész teste remegni kezdett. Váltottam a haverommal, s most o kezdte a punciját kényeztetni. Én addig a mellével voltam elfoglalva. Majd egy határozott döntéssel a szájába adtam a farkam. Istenem hogy tudod szopni. Ilyet még soha nem éreztem. A nyelve hegyét egészen finoman beledugta a farkamba, amitol szinte majdnem azonnal elélveztem.
Ezután, pózt váltottunk, s a haverom kezdte szopni, míg én a háta mögé kerültem és óvatosan belehatoltam a puncijába. Nagyon joo, szuk volt. A popsiján tetoválás volt, ami még izgatóbbá tette. Így jutottam el a 2. spriccig. Közben a haverom is bevégezte a kiscsaj szájában.
Ezek után kicsit pihentünk, majd jött a folytatás.
Beleült a haveromba, én pedig egy kis szopatás után odaálltam a popsijához és megpróbáltam belehatolni. De sajnos nem sikerült, mert túl szuk volt, és nem akartam fájdalmat okozni neki. Ezután én kimentem lemosakodni, míg ok kettesben dugtak egy jót.
Miután visszatértem beszélgetni kezdtünk kicsikét, de a vágy legyozött minket és így újra a sex került elotérbe. Éppen kezdtünk belemerülni egymás kényeztetésének, amikor megszólalt a haverom mobilja. S ugye fel kell venni, mert ki tudja ki az.
Felvette, hát a barátnoje volt. Elég ciki helyzet, hát átment a másik szobába megbeszélni a dolgokat.
Mivel nem akartam abbahagyni a játékot, így nem zavartattam magam, és tovább izgattam. És ekkor jött az, amit mindenkinek kívánok!! Fogta magát és beleült a farkamba, és nem ám le-fel, hanem elore-hátra kezdett el mozogni. Ez még megszokottnak tunhet, de a sebesség egyáltalán nem. Nem vagyok egy kis darab srác, de az agyon kb. 10-15cm csúszkáltam miközben hevesen lovagolták a farkam. Nem is bírtam sokáig kb. 3percig. De mint késobb megtudtam, bajnok vagyok.
Utána sajnos már nem történt semmi különös csak az elobb leírtak ismétlodtek.
Remélem tetszett!!⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️