Skip to content

Egy sulis kaland

Glóri az ölemben ült az iskolapadban, amitől már kezdett mocorogni valami a gatyámban. Nem is csoda, irtó jó csaj: magas, szőke szépség, sportos, nem sovány, nőies, kerek idomai vannak.  Átkaroltam a derekát, mikor érezte, hogy mocorog a hímtagom, még rá is játszott, elkezdett fészkelődni az ölemben, hogy hergeljen. Arra vártunk, hogy nap végén végre mindenki elmenjen. Néhányan vetettek ránk irigy pillantásokat, pár prűd jó kislány megvetőeket ( vagy épp ők is irigyeket? ). Mikor mindenki elment, Glóri felállt és becsukta az ajtót.
– Na végre, már azt hitem, sose mennek el. – sóhajtott.
– Én is alig bírom már.
– Akkor meg mire vársz.
Elkezdtünk ölelkezni, vadul csókolóztunk, közben tapiztam ruhán keresztül. Hamar lehúztam a felsőjét, dús alma didkói majd kibuggyantak fekete melltartójából, amit ő vett le, így kitárultak a csodás érett gyümölcsök. Megmarkoltam Glóri puha melleit, aztán megcsókoltam és jól megszívtam a mellbimbóját. Közben ő a nadrágomnál matatott, kigombolta és miközben lehúzta, letérdelt, így szembe nézett meredező péniszemmel, ami végre a szabad levegőn volt, a nadrágom már kezdett neki szűk lenni. Glóri megfogta a répám finom kezeivel és elkezdte cirógatni és lassan huzogatni a bőrt, másik kezével a heréim is megfogta. Miután Glóri gyengéd törődésétől megkeményedett a falosszom a kezében, 3 ujjával megfogta a tövét, a végét pedig bevette a szájába. A bőrt nem előtte húzta le a kezével a makkomról, hanem a szájával, mindig így csinálta és utána kezdte szopkodni a makkom.
Istenien csinálta, a dárdám csak úgy lüktetett, ahogy Glóri szopta. Előttem térdelt, közben a kezeit rátette csupasz fenekemre, amivel nemcsak engem izgatott és magát, de a tempót is szabályozta így. Egyre gyorsabban szopott, amitől cuppogott, mikor éreztem, hogy közel a vég, jeleztem, mire leállt.
– Na édes, milyen volt?
Alig tudtam válaszolni, remegtek a lábaim, de egy “csodást” kipréseltem magamból.
– Akkor te is dolgozz kicsit – mosolygott pajkosan.
Lehúzta a nadrágját és a bugyiját, kivillantva szép, csupasz muffját. Levettem a pólóm, odamentem hozzá, megmarkoltam kerek fenekét és megcsókoltam, majd felkaptam és rátettem a tanári asztalra. Ott széttárta a lábait, megnyitva jócskán lucskos buláját. Felhúztam a gumit, megfogtam a falosszom, kicsit hozzádörgöltem Glóri csiklójához, aztán betoltam a puncijába. A könyökével támaszkodott az asztalnak, mikor lassan elkezdtem dugni.
– A cumi miatt nem fogom sokáig bírni – mondtam.
– Nem baj, én sem, tocsogok a nedvtől.
Ez igaz volt, alapból Glórinál kitartónak kellett lenni szexnél, de most már nagyon lucskos volt és egész nap egymást simiztük, csókoltuk. Az elején próbáltam húzni, lassan dugtam, közben csodáltam pucér testét. A combjánál fogtam. Aztán felült, átkarolta a vállam, én a hátát, így mezítelen felsőtestünk összeolvadt, cickói hozzám préselődtek, lábait a seggem köré kulcsolta. Megcsókolta, kicsit meg is szívta a nyakam, amitől beindultam és ütemesebben kezdtem dugni Glórit. Löktem belé az ágyékom, amitől már nyögött.
– Uhh ezaz, dugd meg a puncim!
– Halkabban édes, meghallanak – figyelmeztettem.
– Bocsi, de..uhh, olyan jó…ahh, nem bírom, már jön.
Én is éreztem, a pélóm lüktetett Glóri puncijában, jött is a hullám.
Glóri ajkára tapasztottam az enyémet. Remegve élveztünk el egymás karjaiban. Utána le kellet ülnöm egy székre. A lábaim már nem bírták.