Skip to content

Egy kis pisi szex

A törénet megtörtént. Egy blueskocsmában kezdôdött. A lány a pultnál tülekedett egy kóláért,én egy vodka-martinit akartam, a fáradt pultos hazamenni. Túl nagy zaj, tipródás, könyökölni lehetett a füstre. A piára várva egy tucatszor egymásnak lökôdtünk, de így volt jó. Összemosolyogtunk, kiderült, hogy a lány a barátnôjével jött, az felszedett valakit, s már táncol vele. Félrehúzódtunk és baromságokról kezdtünk dumálni. Aztán tovább mentüónk egy másik helyre, a csaj ott is ivott három-négy kólát, végül beültünk a kocsimba (megígértem, hogy hazaviszem).
Útközben éreztem, hogy szorong, de hűvös is volt, rajta egy vékony dzseki, popsiba bevágó farmer, csőorrú csizma. Hirtelen felém fordult és kibökte: rögtön bepisilek.
Kezdett izgatni a dolog, de megálltam egy parknál, hogy eressze le a bokrok között. A lány meg se mozdult. Kiszálltam, megkerültem a kocsit és kinyitottam az ajtót. Erre kilépett, összeszorított combokkal tett három lépést és megállt. Elé léptem,megfogtam a vállát nem tiltakozott puszi a nyakába-fülébe, amit visszakaptam, aztán vadul elkezdtünk tapizni. A combjai közé nyúltam picit szétfeszegettem és terjedô nedvességet érzékeltem. Majd még egy hullámot, még egyet, végül öszepisilte magát. A farkam felmeredt, mint egy hajóágyú, majd szét repesztette a farmeromat.
Visszaültünk a kocsiba és tapiztunk tovább, majd a lány, amióta bepisilt, elôször szólalt meg: bocs *8217 de nekem így jó. A folytatás szokványos. nagy nehezen lecibáltuk a tapadó farmerját és dugtunk egy hatalmasat, aztán hazavittem. Egy biztos: ha legközelebb találkozunk, megint sokat fogunk inni⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️