Skip to content

Dagadt nő megbaszva

A boltban láttam meg. Kövér volt, kifejezetten kövér, de genetikailag nagymellű, amire az addicionális háj csak rásegített. Olcsó ruhában volt, bűzlött a cigarettától. Nem tudtam elképzelni, milyen mellbimbója lehet. Nagy, de rugalmas kannái voltak, én a helyében nem hordtam volna melltartót.
Elém keveredett a sorban, kezében a farmerkabátja és a keksz, másik kezével a zsebében turkált, hogy pénzt vegyen elő. Hatalmas, zsíros, alma alakú seggén látszott, hogy ő bizony az evésben éli ki magát. Leejtette a pilótakekszet, felvettem, átnyújtottam. Zavarban volt, egyből az volt a benyomásom, hogy nem nagyon baszták még meg. Egyre jobban motoszkált a fejemben, hogy rá kéne élvezni a melleire. Milyen jó lenne, ha forró, folyós cuccom egészen az övvonaláig folyna.
Fizetett, és felvette a farmerkabátját, közben én is végeztem, siettem, nem álltam le dumcsizni a pénztárosnővel, aki körülbelül akkor moshatta ki utoljára kék köpenyét, amikor engem felvettek a bölcsödébe. Előreengedtem a kijáratnál, ezen is meg volt döbbenve manapság unikum egy nőnek, ha egy férfi embernek tekinti őt, vagy még kimondani is szörnyű udvarias. Beszállt a kis kék Daewoojába, és elviharzott.
Megálltam, leparkoltam, a takarítónő éppen a lépcsőket súrolta. Narancssárgára festett, félhosszú, hullámos haján alig csillant meg az izzadtság, kesztyűben volt, küzdött egy kátrányszerű szennyeződéssel.
Nem megy? kérdeztem barátságosan.
Nem akarózik neki mondta, olyan furcsa hanghordozással, mintha szellemileg visszamaradott lett volna.
Miért nem pihensz egy kicsit? váltottam bizalmaskodásra.
Töltök neked egy jó pohár fröccsöt.
Nincs valami másod? kérdezte minden erotikus felhang nélkül. Egy kis tömény akad valahol bíztattam. Le is vette a felszerelését, és jött egyből utánam. Kinyitottam az ajtót, előreengedtem, és arra gondoltam, hogyha ezt meg tudom baszni, akkor tényleg nagyon jó faszom lehet. De már nyúltam is a poharakért, mert ebéd előtt még el akartam menni a könyvesboltba. Pálinkát kért, vizespoharat töltöttem neki félig, csillogott a szeme, Koccintottunk, egyből leküldte az egészet, én csak nyammogtam az enyémen. Mindez 2 perc alatt háromszor megismétlődött, megmutattam neki a lakást, hogy mennyiért csinálna egy nagytakarítást, hümmögött, számolt. Sorolt a kifogásait. Közben a töltés mögül besütött a nap, nagyon hirtelen nagyon meleg lett, teletöltöttem a vizespoharát, el is fogyott a pálinka, és vártam a hatást. Kérdezetni kezdett, egyedül élek-e, hányszor kéne jönnie egy hónapban, a szokásos dolgokat.
Nagyon melegem van panaszkodott ilyen melegben felárat kérek és kacéran próbált meg rám nézni.
Némi előleget tudok adni mondtam, és ráhúztam a kezét a nadrágomra. Elcsodálkozott, de egyből masszírozni kezdte a farkam, keményen, határozottan, ahogy szeretem, és úgy, ahogy ezek a sokat látott, sokat szenvedett nők szeretnek foglalkozni a fasszal. Nekitámaszott a konyhaszekrénynek, és szépen elkezdett szopni. Lényegretörően, nem finomkodva, kevés nyállal, jó mélyen. Egyszer csak levette a felsőjét, melleit előretette a melltartóból, de nem vette ki őket, hogy legyen valami, ami ellenáll a gravitációnak. Fehér, finom bőre volt, de átszőtték az erek, mellbimbói kopottan vörösesek, nagyok és egészen biztosan nem erogének. Miközben lelkesen, de kicsit gépiensen szopott, simogatta magát. Ügyes volt, szépen felszopott. Felemelkedett, és a fejem a melleire húzta. Miért ne kúrnám meg, tűnődtem? Gyengéden csókolgatni kezdtem csöcseit, szívtam, nem volt sem rossz szaga, sem rossz íze, amitől egy másodpercig rosszul leszek, aztán nagyon felturbóz semmi ilyesmi. Lehúzta a nadrágját és a bugyiját agyonmosott, szakadozott mindkettő, gondoltam, nem a bevetési cucca, az ennél még rosszabb lehet, amikor egy kivénhedt nő még szexis is akar lenni. Benyúltam neki, erősen, ahogy szoktam, csillogott a szeme, hálásan nézett rám.
Négykézlábra állítottam, és minden ellenkező meggyőződésem ellenére natúrban elkezdtem kúrni.
Nyugodtan élvezz belém, ki vagyok pakolva lihegte. A kurva anyádat, hányszor baszhatnak meg így, remélem, nem kapok el semmit gondoltam, és átkoztam magam. Az biztos, hogy a melleidre élvezek tájékoztattam szenvtelenül, és egyre keményebben dolgoztam rajta, szinte már fájt, olyan erővel csattant ágyékom a fehér, hájas-izmos valagán. Az a bajuk ezeknek a nőknek, hogy izomzat szempontjából nincsenek a topon, hamar fáradnak. Ezt fordíthatjuk úgy is, hogy a jót lássuk belőle diktálhatjuk az ütemet, a legkisebb mozdulatra is hálás, mert ő már izzad, mint az állat, pláne, ha piált előtte, ugye.
Közben a kazemmel kentem be a segglukát a hüvelyváladákával, és hirtelen átraktam, jó mélyen betettem neki, durván, emberesen, ahogy a hegyi emberek csinálhatják Montenegróban.
Fáááájt lihegte, egyből ki is húztam, hogy utána újult erővel vághassam be neki, ugyanoda. Ilyenkor már nem fáj Kezdtem unni, ahogy hörög, de nem akartam vele kibaszni, kezdte a rángatózásokat, szaporán szedte a levegőt, majd adta azt a torokhangot, amit minden nő kiad azelőtt, hogy átadná magát az orgazmusnak, remegett, mint a kocsonya, és szinte kilőtt magából a végén.
Megfordítottam, fogtam a bal mellét jobb kézzel, és megtöröltem vele a szaros faszomat. Főleg az alsó részével, ahol izzadt, hogy az izzadtság oldja a kemény, fekete szart. Kicsit kókadtam, de ráhúztam gyorsan a fejét, fintorgott egy kicsit, de szorítottam rá, úgyhogy szopott, erővel, szívta tüdőből. Kapaszkodtt a seggembe, majd ujjait benyálazta és gyengéden felnyomta a lyukamba. Hirtelen nem tudtam, hova kapjak, hova figyeljek. Aztán egyik pillanatról a másikra, ömleni kezdett belőlem a cucc. Nyelte szorgalmasan, de egy pillanatra nem állt meg, baszatta a száját. Már fájt, tűréshatáron voltam, de mindig annyira lassított csak, hogy bírjam.
A végén kihúzta, adott rá egy puszit, felöltözött.
Köszönöm a fröccsöt próbált kacérkodni.
A lakást meg megbeszéljük legközelebb! mondta, mire nagyot sóhajtva indultam el fürdeni.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️