Csaba és Beri

Pár éve ismertem meg Berit. Az öcsém mutatta be egy házibulin. Akkor volt 18 éves. Nagyon kedves és aranyos lány volt, de semmi extra. Néha találkoztunk a városban, de talán a köszönésen kívül semmit nem beszéltünk.
Az eltelt 6 év azonban gyönyöru not érlelt belole. Nemrégiben a helyi újság szerkesztoségében futottunk össze, ahol mindketten hirdetést adtunk fel. O latin oktatást vállana én pedig bármit, csak pénz legyen belole. Amikor megláttam, alig ismertem meg. Csak az arca és a hangja volt amirol egybol kapcsoltam. Nem írom le a külsejét, nyugodtan képzeljen el mindenki egy bomba csajt.
Megörültünk, puszi, puszi és persze hamar felidéztük azt a régi bulit. Igaz, hogy mindkettonk szerint dög unalmas volt, mindenki beivott éjfélre, de a lényeg, hogy volt közös téma. Gyorsan meghívtam egy cukrászdába, mert rémlett, hogy szereti a fagyit. Meg azért is, nehogy eltünjön mgint 5-6 évre. Kikérdezett mi van velem, bár elég tájékozottnak tünt, mint kiderült a bátyjától sokszor kérdezett felolem. Mondtam neki, miért nem találkoztunk. Már akámi is lehetett volna belolünk. Persze jót nevetett, meg hogy én rá se néztem akkoriban egy olyan kislányra mint amilyen o volt. Aztán én is faggattam. Végzett az Eltén latin-angol szakon. Tanított egy évet, de abból nem lehet megélni. Jelenleg a levéltárban dolgozik fél állásban latint fordít, félállásban pedig szabadúszó. Naná, hogy rákérdeztem mi az, hogy szabadúszó.
Eloször nem akarta elárulni, de végül pironkodva bevallotta, hogy az egyik Night Club-ban táncol hetente 3 éjjel. Szabadkozott, hogy ne képzeljem, hogy kurva lett, meg o nem, meg minden. Persze mondtam hogy dehogy hiszem, de belül azért megfordult a gondolat. Aztán lassan elváltunk és vagy két hétig nem is hallottam felole megint. Akkor csöngött a telefon és szombat estére meghívott egy nagy bulira. Éjfélre kellett érte mennem a klubba, addigra o végzett a számaival. Persze 11- kor már ott voltam és végignéztem, ahogy 50 nyálcsorgató osztrák és jugó elött meztelenkedik. Eloször nagyon fel voltam háborodva, de aztán engem is magával ragadott a tánca, a teste. Azt hiszem abban a percben megesküdtem volna, hogy szebb not még nem láttam.
Tisztában voltam azzal, hogy nem múlhat el úgy a buli, hogy nem érek hozzá a melleihez. De ez késobb történt:) Végre végzett, még gyorsan lezuhanyzott, rendbe tette magát és még a sminket is lemosta. (hál ég) Beugrottunk kocsiba és irány a szigetköz, ahol egy barátnojéék nyaralójában volt a buli. Hamar kiértünk és hamar rá is jöttünk, hogy alkoholilag nagyon le vagyunk maradva. Még megnéztük hol fogunk aludni, aztán nekiáltunk bulizni, ahogy kell. Baccardi hegyek gurultak le mindenki torkán, itt-ott már eléggé forrott az erotika is. Jópár ismeros volt a bulin én is elég jó hangulatba kerültem. Berit elragadták tolem pillanatokon belül és egy óra múlva azon törtem a fejem, el kéne lépni, meg minek is jöttem ki. Rámtört az alkoholos önsajnálat, hogy nem kellek senkinek..brr.
Kiültem a vízpartra és ..azt hiszem egy fél órára el is aludtam, mert amikor tisztult újra a kép, már elég csend volt. Mellettem pedig ott volt Beri és hason aludt. Nagy nehezen becipeltem a házba és lefektettem. Erosen gondolkoztam, hogy levetkoztessem-e, de csak a felso ruhákat cibáltam le róla. A szomszéd szobából eközben komoly szeretkezés folyhatott, mert még a fal is remegett a hangoktól. Én valahogy megszomjaztam és eszembe jutott, eldugtam az erkélyen két doboz sört végszükség esetére. Kimentem, és megszisszentettem az egyiket. Közös erkély volt a szomszéd szobákkal és muszáj volt benéznem. Nos, egybol felállt a szerszámom attól, amit láttam. Egy kisebb gruppenszex maradványait láttam.
Két lány még aktívan dolgozott egy srácon, de két pasi már hanyatt fekve aludt a földön. Az egyik lány pont háttal nekem bakolva szopta a srácot, aki egy fotelben ült. A másik lány pedig kemyényen dugta barátnojét egy mutaggal. A fiú hamarosan elélvezett. Nem az elso adag lehetett, mert már majdnem csak füst jött neki. Tudtam, hogy disznó dolog amit csinálok, hogy kukkolok, de nem tudtam elszakadni az ablaktól. Lestem továbbra is a két lányt, akik közül az egyik nagyon szép volt.A szebbik csaj most hanyatt fordult és széttárta a combjait, a másik ráült a szájára a punciját újra dugta a mudákóval. Nagyon élvezhette a nyalást, mert hamarosan megállt a kezében a szerszám és egyre vadabbúl dobálta a csípojét.
A dákót is hátraadta, amit Vera az alul fekvo lány eloször a pinájába dugdosott, majd elkezdte a popsiját izgatni vele. Sajna nem láttam mindent tisztán, de ahogy bebakolt Kriszti a felül lévo lány, mintha tövig benyomta volna neki a popsiba a mufarkat. Azt hiszem itt nagy orgazmusa lehetett Krisztának, mert remegett a teste és pár pillanat mulva rárogyott Verára. Gyorsan visszább húzódtam, nehogy meglássanak. Ahogy megfordulok, hát majd megált a szívem, Beri ott állt mögöttem és lélegzet visszafolytva figyelte o is az eloadást. Gyorsan eltüntünk onnan és a maradék sör mellett elmeséltette velem az elozményeket, mert o már csak onnan látta, amikor a muvacakkal dolgozta Vera Krisztát.
Azt hiszem a boxeromon lemérhette, hogy milyen izgalmi állapotba kerültem attól, hogy végignéztem a dolgot, és utána még neki el is kell mesélnem. Nézte is rendesen. Én meg vörösödtem, de szerencsére félhomály volt. Kimentem gyorsan pisilni, meg Berinek valami innivalóért. Természetesen mindenhonnan elhaló nyögések és sikolyok hallatszottak. Ettol nemhogy csillapodott volna a vágyam, hanem egyre inkább akartam én is egy nagyot szeretkezni, de még mindig nem voltam biztos Beriben. Mire visszaevickéltem a konyhából a szobában teljes sötétség fogadott, még a sötétíto függöny is gondosan el volt húzva. Beri ott ült az ágyon a falnak támaszkodva, de csak a kontúrját láthattam.
Odanyújtottam neki a poharat, de o nem azt fogta meg, hanem a szerszámomra tette a kezét, majd egy pillanat alatt lehúzta rólam a boxert. Szólni se mertem, o se szólalt meg, hanem lehúzott maga mellé az ágyra, most az egyik kezével elvette a poharat, a másik kezével gyakorlott mozdulattal megragadta a dákómat. Nagyon keményen állt addigra és szinte felrobbant, annyira lüktetett. Letette a poharat és beleült az ölembe úgy, hogy a szerszámom a hasánál meredezett. Nagy levegot vettem és megérintettem a melleit. Pont olyanok voltak, amilyennek gondoltam oket, csak forróak.
Keményen meredeztek a bimbói. Odahajoltam és egyenként megnyaltam, amire egy nagy sóhaj volt a válasz. Gondoltam most már menni fog a dolog. Határozott mozdulattal felemeltem a lábaimmal és még közelebb csúsztattam hozzám. Éreztem a combjaimon, hogy a puncija is nagyon forró és nedves. De most még csak a mellivel foglalkoztam igazán. Hátradölt neki a lábaimnak én pedig masszirozgattam a melleit. Majd nyalogattam újra, beszoptam a bimbókat. Egyszerre mindkettot a számba gyömöszöltem. Közben o a dákómmal játszott az ujjaival. Eleinte csak simogatta, majd a mutató és hüvejk ujjai közé fogta és úgy masszírozta. Annyira rányomta a kezét, hogy a bort végig hátrahúzta.
Közben néha azt hittem azonnal elélvezek. Egyre lejjebb csúsztak a lábaim, míg végül már hanyatt feküdt Beri, széttárt combokkal, én pedig kibújtam alóla és a puncija környékét simogattam, amíg a hasát és a combjait nyalogattam, csókolgattam. Amikor egy nagy lendülettel belenyaltam a puncijába, éreztem, ahogy megremeg és akkor szólalt meg eloször. Azt mondta, milyen igazam volt a múltkor, hogy akármi is lehetett volna már belolünk. De most ne nyaljam ki, hanem dugjam meg, mert már fél éve nem csinálta senkivel, a nyalakodást halasszuk ez utánra. Persze nem kellett kétszer mondania. A széttárt combok közt hamar betaláltam a nedves kis puncijába. Meglepoen szuk volt. Az ember egy sztiptíztáncosnonél nem ilyesmire számít. Megkértem térdeljen fel, támaszkodjon a falhoz és hadd vezessem be hátulról. Így is tettünk. Amikor behatoltam tövig, tudtam, hogy én már nem tudok megállni, de éreztem, hogy Beri is hamarosan elélvez. Erosen dugtam, szinte kidöntöttük a falat. A popsija csak úgy csattogott ahogy nekiverodött a combomnak. Egyre jobban széttette, szinte már spárgában volt, meg is kellett emelnem, hogy benn maradhassak, de hamarosan elélveztem. Éreztem, ahogy az ondóm beteríti a puncija belsejét.
Beri sikoltozott, hogy még ne vegyem ki, még egy kicsit nyomjam. Ahogy csak tudtam összeszorítottam a fogam és dugtam a lányt. talán egy-két perc múlva elkezdett remegni újra, de ez már az orgazmus volt nála is. Érdekes módon, az o orgazmusa volt rám olyan hatással, hogy újra kemény lettem. Kérdezte is, hogy maradjak-e benne, mire azonnali és határozott igen volt a válasz. Tornáztunk tovább, de most már ráérosebben, közben beszélgettünk is. Hamarosan kifáradtam és hanyattkeküdtem az ágyon. Beri nem akart semmit kihagyni ezért azonnal rámült és lovagolni kezdett a már újra nagyon kemény szerszámomon. Egyre gyorsabban dolgozott rajta és éreztem, hamarosan újra elélvezek. Szóltam is neki, mire lassított, majd le is szált róla és azt mondta, mosta szájába akarja a sriccet.
Nagyon finoman kezdte nyalogatni, majd szopogatni. A nyelvével végignyallintotta közben. Egész a makk tetejéig. Mondtam neki, használja a kezét is. Beri marokra fogta a dákomat és nagyon gyors tempóban elkezdte verni, miközben az ajkai a makkomat szorították. Nem sok ido kellett, hogy elélvezzek a szájába. Leszivta teljesen a nedüt, még cuppogott is hozzá. A golyóim teljesen megkeményedtek és amikor a dákómmal végzett ezeket vette a szájába és nyalogatta, szopogatta, míg kicsit engedett a keménység.
Én még szívesen folytattam volna, de Beri kért, hogy most aludjunk egy sort, mert reggel a lányok még akarnak valami meglepit és arra kell az erom.De azért tudjam meg, hogy nagyon jól megdugtam és még mindig érzi, még mindig van a gondolattól is orgazmusa. Nagy nehezen elaludtam, de közben már azon járt az eszem mi lehet amit kitaláltak ezek a csajok reggelre.
Ott hagytam abba, hogy nagy nehezen elaludtunk. Egyrészt az élmény, másrészrol a reggelire beígért meglepi se hagyott aludni. Alig vártam, hogy reggel legyen.
Már fél hatkor megriadtam és úgy döntöttem jót tenne egy zuhanyzás. Beri szép nyugodtan aludt, úgyhogy rábeszéltem magam, és kimentem a zuhanyzóba. Már valaki megelozött. Hamarosan kiderült a háziasszonyunk is szereti a hajnali tusolást. Igaz, hogy teljesen meztelenül lépett ki a fürdoszobából, és rajtam is csak egy törülközo volt, de viszonylag békésen elbeszélgettünk.
Végre bemehettem a fürdobe, már éppen ideje volt, mert a szerszámom kezdett beindulni a meztelen lány látványától. Amire végeztem már több helyrol is mozgolódást hallottam. A szoba is üres volt, csak egy rövid levél várt, hogy ne mozduljak ki, majd megüzenik, hogy mit tegyek. Na ok..találtam még egy doboz sört, azt bereggeliztem és lestem ki az erkélyrol. Már éppen kezdtem a táj szépségébe belefeletkezni, mikor kopogtak az ajtón és egy levelet dugtak be a küszöb alatt. A levélben az állt, hogy egy rövid alsóban gyüljünk össze mi srácok és sorsoljuk ki , ki melyik szobába, helységbe megy, ahol levetkozik fejére húzza a takarót, hogy csak hastól lefele lehessen látni. Na ez meg is történt.
Mint késobb kiderült, azt találták ki a csajok, hogy egyenként bemennek minden szobába és farok szépségversenyt rendeznek. Nos én feküdtem az ágyon, és végre valaki bejött. Nem szólalt meg csak megfogdosta a szerszámomat, nyalt rajta párat és kiment. aztán jött a következo, míg mind a 6 lány sorra került. A végén már nagyon felizgultam és szerettem volna, ha valaki elrendezi a dolgomat. De erre nem került sor, hanem az eredményhirdetés következett. 4 elso helyezett lett. Vagyis mind a négy srác átment a vizsgán:)) Ezek után a lányok nekiálltak reggelizni, mi pasik, meg csak lestünk álló szerszámokkal. Végre megkönyörültek rajtunk, de megint kitaláltak valamit.
Most ondógyujto versenyt rendeztek. Mindegyikünknek le kellett ülni egy fotelba és a lányok mindegyike egy egy farkat vett kezelésbe. Az elso eredményekre nem kellett sokáig várni. Persze kissé meglepodtünk, amikor nem a levegobe, meg nem is máshova, hanem egy pohárba kellett spriccelnünk. Utána kaptunk 5 perc pihit, majd jött a másik lány. Neki már nehezebb dolga volt, de sikerrel járt nálam. Az egyik srác már itt kiesett, mert sehogy se sikerült neki produkálni. Amikor a második adagot is leadtam egy pohárba, már én is kezdtem elfáradni. A harmadik lány 15 perc szünetet adott, közben ettünk valamit meg egy sört is leengedtünk. Harmadiknak Beri következett nálam. Szegény elozoleg pont azt a srácot kapta, aki nem tudott elojönni már semmi anyaggal. Könyörgött, hogy adjak még neki , mert nem akar utolsó lenni. Ebben a fordulóban már minden megengedett volt, az eredmény eléréséhez. Beri eloször kézzel próbálkozott, majd egyre vadabbul szopni kezdett, közben marokra fogta és verte gyorsan. Kértem, csak egy percre üljön bele, hadd érezzem még a punciját is, mielott végem lesz. Elém állt és lehajolt a földig, széttette a lábait én pedig a kemény forró szerszámomat belenyomtam a nedves kis pinnájába. Ettol izgultam fel leginkább és addig dugtam, amíg el nem jött a spriccelés ideje. Sajnáltam ugyan kivenni, de nem akartam, hogy veszítsen. Addigra a háziasszonynak is siekrült begyüjtenie a 3. adagot. Természetesen a döntetlennel is elégedettek voltak.
A poharakban pedig ott lötyögött a sok odnó. Kata a háziasszony egy huzásra kiitta. Berire néztem, de o nem tudta meginni, mint mondta ha csak egy valakijé lett volna, akkor szó nélkül, de így nem volt gusztusa hozzá. Ezek után kissé elpilledve elaludtunk. Kora délután a gyomrom ébresztett, de egybol elment az étvágyam, ha arra gondoltam, mindjárt haza kell mennünk és ki tudja mikor lehetünk megint együtt. Valamit azért eszegettem, majd kiültem a vízpartra. Hamarosan megjelent Beri is és odabújt hozzám. Annyira, hogy a végén már az ölemben volt a feje. Úgy látszik nagy hatássál volt a testemre, mert a farkam azonnal kezdett megkeményedni. Beri vette is az adást és lehúzta a fürdonadrágomat majd puszilgatni kezdte. A kezeim is beindultak és a popsiját simogattam, egyre beljebb, majd benyúltama bikini alá és benyomtam az egyik ujjam a puncijába. Nagyot sóhajtott és feltérdelt, hogy most menjek bele megint, mert ideje lenne jól megdugni a pinnusát. Nos nem kellett kétszer mondani.
Lassan miliméterrol miliméterre hatoltam be. Most úgy szeretkeztünk, mint akik nagyon ráérnek. Nem gyors lökésekkel, hanem lassú ki-behúzásokkal izgattam. Néha ki is húztam teljesen, hadd érezzük újra a behatolás kéjét. Azért egyre gyorsultunk akaratunkon kívül is és a végén már vad szexbe ment át a dolog. A puncija szinte szívta magába a dákómat. Én tettem most széjjelebb a combjaim és az övét összezártam. Így még szorosabb volt és még izgatóbb. Egyre jobban sikoltozott, mire kijöttek páran a házból és bámultak minket. Máskor nagyon zavart volna a dolog, de most már nem érdekelt semmi, csak Beri teste. Mellettünk még egy pár nekiállt szexelni és alátványtól méginkább beindultunk. Végre elélveztünk és úgy ahogy voltunk a puncijában a szerszámommal elorebuktunk és csak pihegtünk.
Az egyik szabad lány odajött és kérte, legalább hadd tisztítsa meg a dákómat. A még mindig kemény farkamat alaposan szopni kezdte. Én ez alatt Beri punciját kezdtem nyalni. Beri pedig a másik szabad lány punciját ujjazta, aki magában maszturbált a szeretkezésünk alatt. A végén jó kis gruppenszex lett a kettonk szexelésébol. Eleinte féltem ,hogy már én se tudok majd felmutatni semmit, de Csilla komolyan gondolta a franciázást és még levegot is alig vett közben. A többiek már elélveztek, vagy csak elunták a dolgot, o még dolgozott rajtam. Beri odaült mellém és néha besegített kézzel. Amikor láttam, hogy két lány is akarja a szerszámomat, visszatért az önbizalmam és igyekeztem én is. Beri tartotta markában, Csilla pedig komoly tempóban szopta, szívta. Végre elélveztem és Csilla is kapott egy kis adaggal a szájába. Persze ilyen nap után már én se tudtam csodákat muvelni, de így is hálásan nézett rám, mert o mint szóló lány nem sokat kapott a bulin. O volt az akit nyalakodni láttam elozo este. Lassan összeszedelodzködtünk.
Megígértük egymásnak, hogy hamarosan tartunk egy újabb gruppent. Igaz, hogy erre vagy két hónapot kellett várni, de azért megtartottuk a szavunkat. Kicsit más felállásban, de az is jól sikerült. Hazafele Berit és Csillát fuvaroztam. Berit tettem ki elobb, de a lelkére kötöttem, hogy találkozzunk még párszor. Persze, mondta o, és késobb még csatáztunk is jónéhányat. Csilla viszont arra kért, hogy már a következo héten találkozzunk, mert szeretné a puncijában is érezni a farkamat és természetesen egy nagyobb adag spermát szeretne lenyelni.
Ezt meg én ígértem meg. De ez megint egy másik történet.


Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük