Skip to content

Brazil gépsor

Egy kis apartmanban szállunk meg a tenger mellett, de nem sok időt töltünk a házban. Egy este hazafelé menet a tengerparton, zenét hallunk a házak felől. Lassú, ritmusos rumbát. A holdvilágnál elkezdünk táncolni a homokban mezítláb. Ölelkezve, forogva táncolunk, teljesen átadva magunkat a zenének. Mikor háttal magamhoz ölellek, te hátra fordulsz, lehajolok és megcsókollak. Lassan megfordulsz egész testeddel, és csókolózunk. Csak a zenét halljuk, és csak egymást érezzük. Lerogyunk a puha homokra, és csókolózva lesimogatjuk egymásról a ruhákat. Ajkunk egy pillanatra sem válik el a másikétól, és forgolódunk a homokban, egyre közelebb a vízhez.
A hullámok már testünk nyaldossák, és mikor te vagy hanyatt, elhagyjuk egymás ajkát. Végig csókolom tested. Karcsú nyakad, feszes melleid, lapos hasad, köldököddel játszadozok kicsit, majd elérek vágyakozó puncidhoz. Félig a vízben fekve kicsit megemeled a csípőd, így nincs akadály, hogy csókokkal borítsam. Apró csókokat lehelek rá, majd nyelvem kiejtve számból, masszírozni kezdem. Simogatom az ajkakat, kicsit dörzsölgetem, és kicsit megfeszítve néha becsusszan egy kicsit. Körözök rajtad, egyre jobban nyílik szét utat engedve nyelvemnek, ami lassan elkezd besiklani. Köröző, mozdulatokkal tolom egyre beljebb, majd mikor bent van lefetyelő mozdulatokkal simogatlak. Közben felső ajkam a csiklódra tapad, és simogatom vele.

Kihúzom a nyelvem, és végigsimítalak a fenekedtől a csiklódig. Mikor ott vagyok finoman körbenyalom, és visszasiklok, hogy a feneked is masszírozzam vele. És újra fel. Bakapóm, és elkezdem szopogatni a csiklód, közben ujjaim a fenekeden köröznek. Két kezemmel széthúzlak, és mélyen beléd nyalok. Körbesimítalak belül, mozgatom a nyelvem, majd ki-be húzogatom. Ismét a csiklódra tapasztom a szám, és miközben szopom, nyelvem táncot jár rajta. Kezeim felsiklanak, és a melleidet simogatják. Két-két ujjam a szádba dugom, nyalogatod, szopogatod, majd síkos ujjaimmal a bimbóidat morzsolgatom. Szenvedélyesen szívogatom a csiklód, a hasad remeg, és nyögések hagyják el a szádat. Két ujjam lassan betolom, forgatva, és elkezdem mozgatni benned. Erősebben szívlak, és az ujjaim forogva járnak ki-be a puncidban. Érzem ahogy az élvezés összerántja a tested, és megszorítod az ujjaim. Akkor hirtelen, a lábaid közé térdelek, és tövig becsusszanok. Az élvezés hullámai szorongatnak, de mikor lazítasz mozdulok egyet. Ráhajolok a melledre, és bimbódat a számba véve, kényeztetem. Hátad ívben megfeszül, így elérem a gerinced, és finoman végigkarcolom.

Kicsit lecsillapodik szorításod, így elkezdek mozogni benned, lágyan, a zene ütemére. Mozogsz velem alattam, a lábaid a nyakamban, és most a lábujjaid csókolgatom, nyalogatom, a csiklód dörzsölöm. Majd kiveszem, te megfordulsz, és mögéd térdelek. Lassan, de folyamatosan tövig merülök beléd. Majd kihúzom, és vissza. Erőteljes csípő mozdulatokkal. Hullámzik a csípőm, forgatom, és egyre gyorsabban mozgok. Járok benned ki-be. Előrenyúlva a csiklód, és a melleid izgatom, a gerinced nyalogatom. Elterülsz, csak feneked nyomod fel, és hangosan nyögsz. Szemed lehunyva, látom, érzem remegni a tested, ahogy közeledik a második élvezet. Tovább mozgok benned, és a csiklód morzsolgatom, míg meg nem érzem puncid szorítását. Érzem ahogy elélvezel rajtam, remeg a tested, vadul mozog a csípőd, majd mikor kihúzom belőled a földre zuhansz. Odahajolok, megemelek, és számba szívva a puncid, az egészet szopom. Mélyen beszívom, nyelvem a számban simítja az ajkakat, és becsusszan kicsit. Hevesen szívogatom, szürcsölöm, amitől újra remegni kezdesz, és az élvezés pillanatában visszafújom a puncid, és hirtelen bedugom a nyelvem. Megszorítod, és elélvezel megint, akkor újra szürcsölni kezdelek, és mélyen benned nyalakodni.

Remegve fekszel a földön, megfordulsz, feléd térdelek, és melleid között mozgok. Összeszorítod feszes melleid, és mikor előbukkan a vége körbenyalod lágyan. Megremegek, a hátam megfeszül, és nyögve, hangosan elélvezek. A melleidre, a nyakadra. Mozgok tovább, míg minden cseppet ki nem sajtolsz, és belemasszírozom a bőrödbe. Akkor újra a combjaid közé fekszek, és becsusszanok. Átölelsz a lábaiddal, karod a nyakamban, és csókolózva mozgunk tovább. Közeledünk az élvezés felé, most nem lassítunk, nem gyorsítunk. Egyre közelebb érünk, míg végül csókban összeforrva, mikor megszorítasz, elélvezek. Minden szorításoddal újra. Nem mozgunk, csak az izmaink izgatják a másikat. Míg minden cseppet ki nem adok magamból.
Rád fekszek, és egymást ölelve fekszünk a langyos hullámokban. Remegő testünk simogatják.
Lihegésünk elvegyül a zenével, és csak fekszünk egymás karjában.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️