Skip to content

Biszex vendégek

– Most én akarlak téged!
Meglepődtem. Eddig mindig én kötöztem ki a barátnőmet, és imádta is a kiszolgáltatottságot. De a kedvéért belementem a játékba. Mindketten anyaszült meztelen voltunk, épp szeretkezéshez készültünk. Elővette a kötelet, a karcsú teste gyorsan mozgott körülöttem, és már hurok is volt a kezeimen és a lábaimon. De miért hason fekve akar kikötni? Mindegy, ő tudja. Jó szoros csomókat kötött, moccanni se bírtam. Aztán hozzám simult hátulról. Élveztem a puha ajkait a fülemen, a hátamhoz érő barna bőrét, a farkamat izgató kezét. A fülembe suttogta:
– Mindjárt jövök, ne moccanj!
És elindult az ajtó felé. Utánanézve gyönyörködtem a szexis popsijában, ami izgatóan mozgott járás közben. Kiment a szobából, én ott maradtam kikötve, mozdulatlanul.
Nem egyedül jött vissza. Két fiatal fickó is volt vele. Nem értettem, hogyan hozhatja be őket ide, mikor itt fekszem. Szóltam neki. Nem reagált. Számon kértem, kiabáltam, de nem felelt. Csak némán bejöttek és megálltak előttem. A kedvesem meztelenül, a két csóka felöltözve.
A párom végig engem nézett, míg a fickók elkezdték őt fogdosni. Simogatták, markolászták, főleg a kerek kis cicijeit és a formás fenekét. Megőrültem a féltékenységtől, de hiába kiabáltam, nem törődtek velem. Sőt, a kedvesem segített levetkőzni a két palinak. Álló dákóval simultak hozzá, immár mindhárman meztelenül. Döbbenten figyeltem, már szólni se tudtam. A kedvesem élvezettel simogatta a két csóka hatalmas péniszét. Mindkettőjüké hatalmasabb volt, mint az én átlagos méretű szerszámom. Aztán a kedvesem végig mélyen a szemembe nézve, szinte hipnotizálva engem lassan letérdelt. A szája egy magasságba került a két dagadó dákóval. Lassan, élvezettel elkezdte őket cumizni, felváltva véve be a szájába őket. Most a két fickó nézett rám gyakran, miközben szakértően leszopatták felváltva a barátnőmet.
Hirtelen felállt a kedvesem. Néhány méterrel arrébb leült velem szemben egy fotelba, és széttárta a lábát. Elkezdte cirógatni a nedvességtől csillogó, felhevült buláját. A paliknak pedig intett, hogy jöjjenek oda hozzám. Nem értettem, most mi lesz. Megalázva és zavarban éreztem magam. Az egyik elém állt, és az arcom előtt kezdte el cirógatni a péniszét. A másikat nem láttam, csak éreztem: mögöttem volt, és a fenekemet kezdte el cirógatni. Próbáltam tiltakozni. Rángattam, dobáltam magam, de a kötelek szorosak voltak, ők pedig nem hagyták abba. Kifulladtam, feladtam.
Csak feküdtem. A fickó mögöttem már a farkamat és a fenekemet egyszerre izgatta, valami síkosítót éreztem. Túl jól csinálta, elkezdett bizseregni a belsőm. Nem akartam élvezni, tiltakoztam az érzés ellen. De hiába: lassan, de biztosan elkezdett merevedni a dákóm. A pasik észrevették, és szóltak a barátnőmnek. Ő csak mosolygott, és intett, hogy folytassák. Egyre erősebb volt a bizsergés az altestemben, egyre durvábban állt a dákóm. Nem tudtam mást tenni, mint megadtam magam az élvezetnek. Az előttem álló csóka is egyre közelebb tartotta az álló péniszét az arcomhoz. Végül már az ajkaimat simogatta a nagy, duzzadt makkjával. Próbáltam elhúzni a szám, de nem tudtam. Amikor felnyögtem az élvezettől, amit a fenekemet ujjazó kéz okozott, betette a péniszét a számba. Alig fért bele a pénisze, teljesen kitöltötte a számat, olyan vastag volt. Porig voltam alázva. Lassan elkezdte mozgatni a péniszét, ki-be a számban. Aztán belemarkol a hajamba, és a fejemet mozgatta az álló péniszen. Az ajkaimon, új, ismeretlen bizsergést éreztem, ami fokozatosan összekapcsolódott a popóm és a dákóm bizsergésével.
Elengedte a hajam, és én folytattam a oboázást magamtól. Már kívántam a péniszét. Nem tudtam nem élvezni, amit csináltak velem. Amikor véletlenül kicsúszott a pénisze az ajkaim közül, önkéntelenül utánakaptam a számmal. Ezen mindhárman nevettek. A srác ismét elkezdte cirógatni vele az ajkaimat, de nem tette vissza. A kedvesem megkérdezte:
– Szeretnéd, hogy visszategye?
Bólintottam. A srác visszatette volna, de a kedvesem leállította.
– És szeretnéd, hogy a másik spanom megdugja a popsid?
Bólintottam.
– Akkor kérjed!
Kértem, kérleltem őket, sőt a végén már könyörögtem. Nem érdekelt már, hogy megalázom magamat, nem érdekelt, hogy csóka létemre kétméretes faszért könyörgök, egyszerűen csak kívántam. A kedvesem elégedett gonoszsággal mosolygott, és intett nekik. Egyszerre dugták belém két oldalról, és majdnem felrobbantam az élvezettől.
Ütemesen, keményen kezdted el mozogni bennem. A popóm a sok ujjazástól már teljesen kitágult, és síkos volt, így nem fájt benne még egy ekkora káró sem. Élveztem, ahogy egyszerre mozog bennem a két nagy fasz. Bizsergett mindenem, lassan összefolytak a külvilág körvonalai. Egyre durvábban szeretkeztek. Már nyöszörögtem, már amennyire tudtam, és majdnem elájultam, amikor egy gigantikusat élveztem sikoltva.
De a két fickó nem élvezett el velem együtt. Leszálltak rólam, az álló farkuk csillogott a nedveimtől. Odamentek a barátnőmhöz. Továbbra is kikötve, félig eszméletlenül, szétbaszva feküdtem, és tehetetlenül figyeltem, mit csinálnak. A párom feltérdelt a fotelra, és széthúzta nekik a nedvességtől csillogó popsiját. Őt is elkezdték kímélet nélkül megdöngetni, csak úgy csattogott a feneke. Közben a másik pasit pedig szopta, vagy inkább az dugta őt szájba. Hangosan sikoltozott, olyan hangokat adva ki, amilyeneket és sose tudtam kicsalni belőle. Elélvezett, nem is egyszer. A két csóka helyet cserélt, de a mögéje kerülő most nem a buláját, hanem a seggét kezdte el kefélni. Örült neki, mindig is imádta, ha a fenekét dugják. Aztán beleült a fenekével a fickó farkába, a másik pedig a buláját kezdte tömni. Míg a két csóka szendvicsben kúrta, újra engem nézett, mélyen a szembe. Egészen addig, míg hátra nem vetette a fejét, és a testét egy robbanásszerű élvezés hullámai rázták meg. Remegett mindene. A pasik spermáját eléjük térdelve az arcára kérte. Biztosan azért, mert nekem oda soha nem engedte.
Felébredtem. A szoba teljesen sötét. Kába fejjel néztem körül. Mellettem a takaró alatt édesen pihegett a kedvesem, a szépen formált válla kilógott a takaró alól. Még küzdve az álom képeivel, elgondolkodtam: mit csináljak, ha azt kéri majd, hogy most az egyszer ő köthessen ki engem?⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️