Barátnőm két tűz között

Barátnőmmel, Vikivel már két éve együtt vagyunk, és tudni kell, hogy én voltam neki az első szexpartnere. Igen, csak voltam. Mert az én perverzióm az, hogy hihetelenül felizgat a gondolat, hogy előttem egy sráccal szeretkezik a barátnőm! Vikivel sokat beszélgettem a hármas szexről, és elég pozitívan állt hozzá, de kikötötte, csak akkor lenne hajlandó rá, ha én tényleg akarnám.
Sokáig tartott, míg úgy alakult, hogy megtörténhetett ez a kis gruppen. Az Interneten nem nehéz szexpartnert találni, de megfelelőt azért mégicsak alapos válogatás után lehet kiválasztani. A barátnőm csinos lány, magas, vékony. Úgy gondoltam, csakis egy csinos fiú lehet az, aki előttem megkeféli őt. Titokban nekem az is fontos volt, hogy nagy szerszámmal rendelkezzen a fiú, de ezt a barátnőm nem tudhatta előre…
Tulajdonképpen az egész úgy indult, hogy szóba jött, milyen jó lenne videóra venni a szeretkezésünket. Én felajánlottam, hogy szerzek egy srácot, aki videóra felvesz minket szex közben. Miután megtaláltam a megfelelő srácot, Robit, találkoztunk vele, és szerencsére Vikinek szimpatikus volt. Én később újra találkoztam Robival, és megbeszéltük, mi legyen majd a hármas összejövetelen.
Robi egyedül lakott, így nem volt probléma a hely megszervezése. Egy szombati estén mentük el Robihoz, és jó hangulatban beszélgettünk, iszogattunk, hogy oldódjon a feszültség bennünk.
Robi előkészült a felvételhez, és mi szépen a nappaliban lévő franciaágyhoz vonultunk, csókolózva, símogatva egymást. Szépen elkezdtek lekerülni a ruhadarabok, és láttam Robin, hogy igencsak érdekli a látvány, amit Viki nyújt. Viki hanyatt lökött, és finoman szopni kezdte a farkamat, ami már duzzadt az izgalomtól. Láttam, hogy Robi boxeralsója is duzzad már.
Hanyatt döntöttem Vikit, majd beléhatoltam lassan. Nagyon élvezte, és sóhajtozott is szépen! Így szeretkeztünk, majd én felegyenesedtem, majdhogynem a lábszáramra ültem, és úgy, a farkam végével lökdöstem Viki punciját. Eközben már lekerült Robiról a boxeralsó, és akkor láttam meg, mekkora szerszáma is van neki. Bár megbeszéltük chaten, de így látni nagyon izgalmas volt. Kb. 5-6 cm vastag és olyan 21 hosszú volt. Legalábbis ezt mondta. Én elhittem.
Viki úgy feküdt, hogy a feje búbja az ágy szélénél volt. Robi a kamerával az ágy mellé állt, éppen Viki feje fölé, és úgy készített felvételt, ahogy én finoman ki-be tologatom a farkam. Ekkor láttam Viki arcán a meglepődést a farok láttan! Rámnézett, majd vissza a farokra. Ekkor szóltam neki, hogy megfoghatja, ha Robi megengedi. Naná hogy megengedi!
Remegő kézzel fogta meg a nagyra duzzadt szerszámot, és szépen elkezdte simogatni. Engem ez máris nagyon felizgatott, épphogy nem mentem el akkor. Ezután jeleztem Vikinek, szeretkezzünk hátulról.
Ő megfordult, mostmár arccal Robi felé, és nekem pedig felkínálta a punciját. Én azonnal behatoltam, míg ő egyik kezével verni kezdte Robi farkát. Ráhajoltam Vikire hátulról, és megkérdeztem, nincs-e kedve szopni azt a szép nagy szerszámot. Ő rövid gondolkodás után lassan a szájába vette, majd szopni kezdte. Eközben Robi felülről videózta Vikit.
Én kivettem Vikiből a farkamat, Robihoz léptem és elvettem tőle a kamerát. Viki megkérdezte, mit csinálok. Én azt mondtam neki, pihenek egy kicsit, de szeretném, ha Robival folytatná a szexet. Láttam rajta, hogy kedve van hozzá.
Robi lefeküdt az ágyra, és Viki szopni kezdte. Most így megduzzadva, tényleg hatalmas volt az a farok. Nemsokára Viki hanyatt feküdt, és Robi szépen lassan, óvatosan betette neki azt a kapitális faszt. Viki nem győzött sóhajtozni, azt hittem, kiugrik Robi alól! De nem, nagyon jól bírta, befogadta Robit. Én eközben videóztam őket és a farkamat vertem, mert hihetetlen volt a látvány!
Ezután Robi hanyatt feküdt, majd Viki szép lassan beleereszkedett a farkába, és én ezt hátulról levideóztam. Azt hittem, eldurran a farkam, annyira gyönyörű és izgató látvány volt! Viki egyre nagyobb lendülettel lovagolt Robi hatalmas farkán, nagyon élvezte.
Én pedig Robi fölé álltam, hogy Viki szopni tudja a farkamat. Nagyon jó volt!
Robi hamarosan elélvezett Vikivel együtt, majd Viki engem is kielégített orálisan. Nagyon élveztük mindhárman, és ami a legérdekesebb, hogy féltékenységet csak minimálisan éreztem, elnyomta az izgatottság és a szexuális izgalom.
Még néhány alkalommal megismételtük ezt a hármas szexet. Volt, amikor popószex is volt benne, de természetesen azt csak én csinálhattam Vikinek. Így szendvicsbe került a leányzó, és élvezte azt is.
Egy ideje viszont már nincs szükségünk ilyen kalandokra, megnyugodtunk, bár én szex közben még gondolok hasonló orgiákra…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük