Balatoni Kaland

Nem is tudom, hogyan kezdjem, annyira hihetelen ez az egész még nekem is, mivel nem szoktam ilyeneket csinálni… Szóval az egész egy Csütörtök éjjel kezdődött, mikor az egyik jó barátommal elmentünk megnézni egy szórakozóhelyet. Mivel senki sem volt ott, odébbálltunk és autóztunk egy kicsit a városban, mikor megpillantottunk két lányt.
Az egyiküket ismertem is, Dorinának hívták és egy suliba jártam vele évekik… A barátnőjét még sosem láttam, bár ő is aranyosnak tűnt. Megálltunk mellettük, s megkérdeztük merre mennek. Azt mondták, bulizni indultak, de sehol sem találtak senkit, ezért hazafelé indultak.
Ekkor körül-belül éjfél lehetett. Felajánlottam nekik, hogy elviszem őket haza, miután a barátomat, Karcsit hazavittem. Beszálltak, s Dorina bemutatott a barátnőjének, Szandrának, akiről kiderült, hogy egyidős a barátommal. Mi Dorinával a 18.at tapostuk, míg Karcsi és Szandra 23 évesek voltak. Épp Karcsiék felé mentünk, mikor a csajok kitalálták, hogy ha már így összetalálkoztunk, ne menjünk haza, hanem csináljunk valamit együtt!
Rögtön jött is az ötlet: menjünk le a Balatonhoz! Benzin volt még bőven ígyhát megfordultunk, s elindultunk. Az utazás alatt semmi különleges nem történt, azonban Karcsival elkezdtünk beszélgetni, s kiderült, hogy ő szívesen bevállalná Szandrát. Hangosan nem akartam felhozni a témát, bár tudtam Dorináról, hogy szereti a szexet, viszont a barátnőjét még nem ismertem annyira. Megérkezésünk előtt szóba kerültek az örömlányok, illetve, hogy mi éri meg jobban stb stb, mire kicsit kezdeményezően beszóltam, hogy már elég sok pénzembe kerültetek csajok, de mit kapunk ezért…
Eközben pont megálltam a part mellett, a visszapillantóban Dorinára néztem aki sokatmondóan mosolyogva ennyit mondott: majd meglátjátok, és kiszállt az autóból. Pár lépésre volt csak a part. Ekkor jutott eszünkbe, hogy ez így jó buli, de se fürdőruhát, se törölközőt nem hoztunk. A csajok összenéztek, s gyorsan levetkőztek meztelenre. Gyönyörű látvány volt a két meztelen fiatal test az esti holdfényben, s előkerült a két kopasz punci is. Szandrának nem voltak túl nagy mellei, viszont szépek voltak, mint két szép érett, feszes narancs, és az izgalomtól egész keményen kiálltak a bimbói. Dorina látványára megindult bennem a vér…
Mindíg is le akartam fektetni ezt a csajt, mert amikor csak ránézek, mindíg a szex jut eszembe róla. Nagy mellei voltak, s mivel vékony lány, különösen nagynak mutatkoztak a keblei. Egyszerűen nem tudtam levenni róla a szemem. Észre is vette, s rámmosolygott. Miután a lányok levetkőztek, kaptuk is a kérdést, hogy miért nem jövünk már. Én azért nem akartam bemenni, mert nam volt rajtam alsónadrág, aztán kiderült, hogy Karcsinál is ez a helyzet. A lányok bementek a vízbe és valamit súgdolóztak…
Erről nem akartam lemaradni, úgyhogy félretettem minden gátlásomat és egy szál addigra már jócskán álló szerszámmal becsörtettem a vízbe. Szerencsénkre csak mi voltunk a parton… Bejött már Karcsi is… Kis fürdés után odaúszott hozzám Dorina és a fülembe súgta, hogy mindjárt megkapjuk a jutalmunkat és megfogta Szandra kezét és megindultak kifelé. Azonnal elindultunk mi is. És megtörtént amiről azt hittem, soha nem fogom látni, mégpedig két gyönyörű lány akciója.
Dorina lefektette Szandrát a földre és elkezdtek smárolni. Közben Dorina elkezdte simogatni Szandra pici, de kemény és formás melleit, és szépen lassan haladva lejebb haladt kezeviel a csodás testen, egészen addig, amíg el nem érte Szandra borotvált barlangját. Ha nem láttuk volna is tudtuk volna, hogy elérte, mert Szandra felsikkantott a gyönyörtől. Dorina elkezdte finoman, lassan ujjazni a lányt, de közben folyamatosan smároltak. Szandra is viszonyozni akarta a gyönyört, amit érzett ezért benyúlt a fölötte térdelő Dorina puncijába és a csiklóját kezdte masszírózni. Nagyon belemelegedtek a leszbikus kalandba és nem is hagyták abba, míg elélveztek, ekkor pihegve leszálltak egymásról. Azt már nem hagyhattuk annyiban Álló árbóccal odafeküdtem az orgazmus után pihegő Dorina mellé és elkezdtem simogatni. Aztán végigcsókoltam a nyakát, a vállait, a száját, a lábait, a lába közét. Ingyen pornó videók az erotikaweben.
Direkt kihagytam a melleit és a punciját, hogy felizgassam és felhúzzam, hogy méginkább akarja a szexet. Annyira felhúztam ezzel, hogy rámvetette magát, s letepert a földre. Végigcsókolta a mellem, a hasam és aztán bevette a szerszámom. Nagyon jól szopott, közben átpillantottam, hol tartanak Karcsiék, aztán visszahajtottam a fejem. Miután már elég kemény és nedves volt a cerka, hátulról bedugtam a forró lyukba és csak dugtam a lányt. Minden lökésnél éreztem, ahogy ő is löki magát, hogy még jobban felhúzza magát a rúdra. Igyekeztem, ne hogy elsüljek idő előtt, ami sikerült is mert körülbelül kétszer elment a Dorina, mire én is eldurrantottam a fegyvert. Egy hatalmas rándulással mind a lukába ürítettem a spermámat. Eldőltünk oldalra, s a lüktető farkam a combjai közt pihent.
Megkérdeztem, hogy járt-e már valaki a fenekében. De már a feneke sem volt szűz… Ettől a gondolattól mindketten beindultunk, s egy-két csókkal, és szívással megint felkeményítette a botomat. Jól megnyálaztam mind a két kezemen 2 ujjamat és előbb a puncikáját és a csiklóját kezdtem el dolgozni, majd a feneke bejáratát. Odahajoltam és a nyelvemmel is besegítettem, mire ő leszólt, hogy nyugodtan, mert ma már csinált beöntést mielőtt eljött, úgyhogy tiszta. Erre aztán nagyon begerjedtem és betoltam neki a rudamat. Fel is sikított, mert elég széles szerszámom van. Mivel a kutya póz a kedvencem, most sem volt másképp :). Közben hol a melleit, hol a pináját izgattam, maszíroztam… Mivel a kis segge elég szoros volt, és a felfokozott tempó miatt ő is eleresztett egy-két sikolyt, ami pláne bepörgetett, másodszor is belespricceltem. Szinte hallottam ahogy belül fröccsöen, csattan a sperma. Közben pedig Dorina is elélvezett… Milyen szép látvány, ahogy ívbefeszült tessttel hatalmas nyögések közepette elragadja az orgazmus és minden megszűnik körülütte…Az orgazmus után még elnyúlva feküdtünk, és néztük az eget, aláfestésnek pedig hallottuk az utánunk néhány perccel élvező pár hangját.
Hát igen, így lesznek a barátokból még közelebbi barátok. Egyébként azóta is összejárok a Dorinával, pedig amíg suliba jártunk, csak néha váltottunk pár szót, most meg minden héten összejövünk… persze mindíg nem megyünk le a Balatonra. A történet eddig tartott, ezután hazavittem a csajokat, aztán a Karcsit és végül hazamentem én is jól kialudtam magam.
Végül egy kis adalék: Ez tényleg nem csak egy kitalált fantázia, vagy egy álom volt, ez meg is történt, remélem jól vissza tudtam adni a történteket!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük