Skip to content

Anya és a mostoha fiú

Ébresztő lustaság!- dugta be anyám a fejét a szobámba -Itt az idő hogy fürödni menjünk!
Sóhajtottam, majd kikászálódtam az ágyból és utánamentem a fürdőszobába. Mire odaértem ő már levetkőzött és kinyitotta a csapot. Nemsokára elég meleg lett a kis helységben hogy belépjünk a zuhany alá. Amint beviveztük a bőrünket, anya elzárta a vizet, majd megfordult és megkért hogy mossam meg a hátát.
Anyámmal kb. 3 éve zuhanyozunk együtt, röviddel 15-ik születésnapom után kezdtük el. Azt a születésnapot sohasem felejtem el!Apám hazafelé jövet a munkából karambolozott egy részeg sofőr belehajtott a kocsijába. Apa azonnal meghalt. Itthagyott minket anyával. Akkor kezdődött az egész. Csak egymás hátát mostuk meg. Anya kitalált egy szabályt miszerint a kezeknek a csípő fölött kell maradnia a háton. Bámultam a testét, kis melleit, combjait és feszes fenekét.
Az első dolog amit mindig csinálunk, hogy beszappanozzuk a farkamat.
A mai reggel se volt kivétel. Farkamat bedörzsölgettem a fenékvágásába többször egymás után. Ezután azt mondta hogy meg akar tanítani valamire. Lehajolt és megfogta a vádlimat, majd kihúzta alólam. Nekiestem a tusoló falának. Mivel kezem ekkor anya vállán nyuogodott, magammal rántottam őt is. Abban a pillanatban mikor hozzáértem a falnak éreztem hogy valami a farkam köré csúszik.
-Ez valami ügyes fogás- mondtam.
-Semmiség- sziszegte- a lényeg az hogy a faszoddal karóba húztál, mivel a farkincád a seggemben van.
A farkamat meleg, nedves valami ölelte körül. Ez az, az első dugásom!Kicsit arrébb mozogtam, hogy pontosan mögötte legyek.
-Finoman, finoman!-mondta. Lassan mozogni kezdtem benne.
-Te csúnya fiú, lassan kell csinálni különben fájhat- mondta végül.
Elképedtem. Sokszor volt hogy elmentem hálószobája előtt amikor nyitva volt az ajtó és láttam amint Fred, a barátja a hatalmas farkát belecsúsztatja. Az ő farka legalább 19 cm és olyan széles volt mint a csuklója. Az enyim csak 15 cm és csak pár centi vastag.
– … -mondta pár percnyi ki-be mozgatás után.
Növeltem a tempót, de nem bírtam sokáig. Miután elmentem, kemény maradtam. Megkérdeztem akarja-e tovább csinálni. Akrta úgyhogy újra kezdtem. Meg kell valljam nagyon jó érzés volt!A nemi vágyam pedig egyenlőre ki volt elégítve.
-Állj meg. A fenekem most már fáj- mondta végül. Kihúztam belőle a farkamat és befejeztük a fürdést.
Később, a reggeli alatt, megkérdeztem tőle, hogy miért van az hogy Fred nagy farka könnyen beléhatol, míg az enyém csak nagy nehezen. Elmondta hogy különbség van a punci és a segglyuk között és a fenéklyuknál kezdetben van egy kis fájdalom ami ma reggel is volt.
-Végülis, mégha egy kis rudat is tömök a fenekembe, az is fájhat. -fejezte be.
Most már megértettem miért fájt kezdetben reggel neki.
-Szóval kémkedsz utánam és Fred után… -mondta
-Nem kémkedtem- szakítottam félbe -az ajtód volt nyitva.
-Azt hiszem a jövőben jobban oda fogok figyelni az ajtóra. -felelte nevetve.
-Különben direkt hagytam nyitva, mert azt hittem hogy ez majd felkelti érdeklődésedet a korodbeli lányok iránt.
-Anya amit láttam abból azt tanultam meg hogy csak egy hatalmas pénisszel lehet kieélgíteni a nőket.
-Hatalmas pénisszel-mondta élesen-Egy hatalmas farok kellemes, de jót tesz most a puncimnak hogy Fred egy üzleti úton van és a következő hétig nem is lesz itt. Másrészt csak egy mazohista akarhat egy akkora valamit a fenekébe mint ami Frednek van. Másrészről te… -hirtelen abbahagyta és elvörösödött- Nem hiszem hogy erről tovább kellene beszélgetnünk.
A reggeli hátralévő részében egy szó sem hangzott el. Anya elment dolgozni, én pedig pihentem pár órát. Ez jó a nyárban, hogy nem kell csinálni semmit. Csak egy részmunkaidős állásom volt, de a keresetem az őszi félévre kellett, sőt az otthoni kiadásokba is beszálltam. Anya szerint fontos hogy legyen saját pénzem.
Dél körül elkezdtem csinálni a vacsorát. Azt akartam hogy remekre sikerüljön és hogy olyan romantikus legyen amilyen csak lehetséges. A lasagna a specialitásom. Anya mindíg degeszre eszi magát vele nagyon imádja. Ezután mindig lefekszik egy kicsit egy vékony hálóingben. Sokszor volt hogy odatettem a fejem a melleire, a szám a bimbóján volt. Mindíg megállított mikor elkezdtem nyalni a gombocskát a hálóruha anyagán keresztül, de lehet hogy ma máshogy lesz. Különösen a reggeli fürdő után. ? ? ?
Mikor hazaért, körülnézett a házban. A függönyöket kivasaltam, a legjobb porcelán étkészlet volt az asztalon, hálóruhája és papucsa pedig a karoszéken feküdt.
-Megpróbálsz elcsábítani- kérdezte.
-Miért gondolod hogy olyasmit akarok-kérdeztem vissza.
Anya csak megrázta a fejét. Felvette a köpenyét és a papucsait majd felment a szobájába, én pedig visszatértem a vacsorához.
Megpróbáltam a kaja alatt könnyedén beszélgetni. Eleinte anya is belement de később komolyra fordította a szót. Felvilágosított hogy igaz hogy elvesztettem a szüzességemet de technikailag még nem.
-Ahhoz hogy valóban elveszítsd punciba kell behatolnod-magyarázta.
-Valóban-kérdeztem-És nem tudod hol találhatnék egyet?
-Kérj meg a hozzádillő lányt-válaszolta úgy hogy jelezte ezzel lezártnak tekinti a beszélgetést.
-Jack, te valóban egy helyes fiú vagy. Kedves és intelligens. El kellene felejtened azt hogy alacsony vagy és hogy a farkad is kicsi. Ha szeret egy lány akkor őt nem fogják aggasztani ezek a dolgok. Vigyázni fog rád.
-De én sohasem tudom úgy kitölteni egy lány punciját ahogy Jack teszi veled- válaszoltam.
-Jack a nők puncija alkalmazkodik mindenféle mérethez. -válaszolta- Az biztos hogy Fredé nagy, de nem azért vagyok vele mert neki nagy van hanem mert ő Fred. Mindemellett egy kis pénisz mint a tied, nem tudja megfelelően izgatni egy lány hüvelyét olyan mélyen mint Fredé, de a te méreted megfelelő egy anális behatolsához. Tudtad hogy apádnak is olyan kicsi farka volt mint neked?
-Te valóban szereted ha fenékbe dugnak- kérdeztem -Reggel megállítottál mert fájt. Apának tényleg olyan kicsi volt?
-Elmondtam már hogy csak kezdetben-mondta-Arra a kérdésedre hogy szeretem-e ha seggbe dugnak, igen a válaszom. Apád szerszáma tényleg kicsi volt, de mégis ki tudott elégíteni. Tudod hogy csinálta? Belémdugta a kezét és ökölbe szorította. Hidd el még Fred sem tud annyira megtölteni. Ezért felejtsd el hogy a tied kisebb mint az átlag.
-Ok.
Még nagyon kiváncsi voltam, de láttam hogy most jobb ha nem teszek fel több kérdést.
Ezután mindketten az evésre koncentráltunk. Végül eltolta magát az asztaltól
-Ha még egy falatot eszek kipukkadok-mondta.
-Menj anya, pihenj le, addíg elmosogatok.
Valami köszönésfélét mormolt és kiment az étkezőből én pedig elmosogattam. A terveimnek megfelelően haladt minden, bement pihizni.
Tíz perccel később bementem a nappaliba. Nem cslódtam. A szoba közepén , a földön egy takarón feküdt. Odamentem mellé és fejemet a melleire tettem.
-Ne nyomd a hasamat légyszi. Ez volt az egyetlen megjegyzése.
Mivel nem a hasa volt a célpontom, ezért nem is tulajdonítottam a mondatának nagy jelentőséget.
Viszont a melle amin a fejem volt annál inkább!Nemsokára vettem a bátorságot és ajkaimat a vékony anyagon keresztül a bimbójára tettem. Nem történt semmi. Tovább merészkedtem. Szétnyitottam a könnyü anyagból készült fehérneműt és újra megnyaltam a bimbóját, ami most már meztelenül volt.
Mikor számmal a csupasz gombocskához érkeztem csak annyit mondott
-Hé Baby ezt valóban nem lenne szabad.
Mivel nem mondta hogy állj, folytattam. Anno, úgy egyeztünk meg, hogy mindíg az állj szót fogja használni ha túl messzire mennék. Mindíg viccelődtünk rajta, hogy az állj a mi titkos szavunk, mivel mindig akkor mondta amikor a dolgok kezdtek érdekesebbé válni. Legalábbis nekem érdekesebbé.
-Rossz titkos szó! – mondtam.
És újra visszetettem ajkaimat a bimbójára és lágyan nyalni kezdtem. Egyből merevedni kezdett, anya pedig sóhajtozni.
-Oh baby -morogta.
Kezeivel elkezdte simogatni a combomat. Távol tartotta magát a farkamtól, de a combomat simogató keze elég bátorságot adott ahhoz, hogy folytassam. Elkezdtem simogatni a vénuszdombját. Meglepetésemre nem volt rajta bugyi. Nemsokára ujjaim már a puncijában voltak és lagyan simogatták a nedves lyukat.
-Jobban tennéd ha abbahagynád- mondta.
Arrébbment. Azt hittem, ez a vége, de láttam hogy a fenekét elkezdi felém közelíteni. Vettem a lapot és ujjamat a segglyukához illesztettem. Csak egy halk sóhaj hagyta el az ajkát. Ujjam, ami még mindig nedves volt a puncijától, könnyedén becsusszant. Nem akartam hogy ugyanúgy fájjon neki mint reggel ezért nagyon finoman csináltam. Nemsokára a lyuk elkezdett nedvesedni. Mikor eléggé sikos volt odahelyeztem a farkamat.
-Ne még – mondta mikor újra megállított. -Először nedvesítsd be!
Odaraktam a kezem a szájához és egy adag nyálat kent rá, amivel bedörzsöltem a farkamat.
-Először finoman csináld!
Úgy csináltam. Fakamat újra a segglukához helyeztem és nagyon finoman elkezdtem benyomni.
Nemsokára benn volt a teljes rudam és lassan mozogni kezdtem. Anya is mozgott de nagyon lassan. Éreztem hogy mindjárt elmegyek
-Élvezz a seggembe- mondta
Belelőttem az egészet a fenekébe. Több löket spermát küldtem bele.
-Ez nagyszerű volt- mormogta.
Csak feküdtünk egymás mellet egy darabig. Majd hallottam hogy anya elaludt. Kiábrándult voltam hogy nincs folytatás, de tudtam hogy örülhetek hogy anyám van mint ő, aki megengedi ezt.
Másnap reggel ott ébredtem fel a szoba közepén lévő takarón. Anya ott feküdt mellettem, halóinge a dereka fölé volt tűrve. Péniszem a fenékvágatában pihent. A tegnapi napra emlékezvén egyből merevedésem lett. Kiváncsi voltam, vajon anya mit szólna hozzá ha úgy ébreszteném fel hogy bedugom a farkamat. Csábító volt, de nem annyira hogy friss kapcsolatunkat kockára tegyem.
Úgy emlékszem mintha tegnap lett volna. Fizikailag nagyszerű volt, lelkileg összekavart. Végülis szeretők lettünk. Hogyan éltem át? Ő hogyan fogta fel? Fogunk vaginálisan szeretkezni valaha? Mindemellett a szex nagyon jó volt. Úgy tűnt ő is élvezte . Vajon akkor is élvezni fogja amikor Fred visszajön?
Anya felébredt és ez félbeszakította a gondolataimat. Szemei kinyíltak és rám nézett. Azt hiszem emlékezett az előző estére és felfogta a dolgokat. Szájához rakta a kezét és benyálazta, majd bekente vele a farkamat.
-Nem tudok semmi ígéretet tenni a jövőbeli kapcsolatunkra vonatkozólag, de most dugjál meg! – mondta
Nagyon jó ötletnek hangzott. Megpróbáltam a hátára fektetni, de megállított.
-Nem hiszem hogy arra fel lennék készülve. Te még szűz vagy, legalábbis technikailag és nem én akarom elvenni tőled. De ha akarod megismételhetjük a tegnap estét. – mondta, majd oldalra fordult és felém nyomta a fenekét.
Mivel kész volt arra hogy a fenekébe fogadjon, megtettem. Még mindig vaginálisan akartam, de úgy látszik várnom kell még. Gyengéden kezdtem bedolgozni a farkamat a fenekébe.
Anya nagyon élvezte.
-Dugd meg a fenekem-kérte
Erősebben kezdtem nyomni befelé a farkamat.
-Dugjál meg azzal az aranyos kis farkaddal!
Nem tudtam hogy elégedett vagy dühös legyek a megjegyzésére, de mivel úgy tűnt hogy élvezi kis szerszámomat, ezért elhatároztam hogy követem az utasításait. Elkezdtem pumpálni benne a farkamat. Anya nem mondott semmit és nekem sem volt kedvem beszélni. Az érzés fenomenális volt!
Nemsokára elélveztem. Olyan keményem lőttem ki a spermát, hogy már szinte fájt. Végül megnyugodtam.
Lassacskán anya is. Végül kinyitotta a szemét és rám mosolygott.
-Azt hiszem a te kis szerszámod eléggé aktív-mondta nevetve.
-Gyere menjünk fürödni és elvesszük végre azt a fránya szüzességedet.
Végülis aznap hüvelyi úton is szeretkeztünk. Nem tudtam azt csinálni kis farkammal amit Fred tudott vele. Anya erre azt mondta hogy vannak ujjaim és nyelvem. Csalódtam a vaginális szexben. Nem lett a kedvencünk, annál inkább az anális szex. Mindkettőnknek az volt a megfelelő, anyának az én méretem, nekem pedig a szűk segglyuka.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️