Skip to content

A tiltott gyümölcs a legfincsibb

Házibulit csináltunk a párommal, ahová meghívtunk néhány közös ismerőst. Ott volt az a srác is, aki nekem már régebben is tetszett. Mindenki erősen alkoholos állapotban volt már, és kezdett elfáradni. Éjfélre mindenki elment kivéve Zolit, aki tetszett nekem. Párom azt mondta, hogy most inkább ő is lefeküdne aludni, és bement a szobába. Ketten maradtunk kint a konyhában Zolival.
– Kérsz még valamit? – kérdeztem, ahogy a “gazdasszonynak” illik.
– Egy sört meg innák még, de csak ha iszol velem.
– Persze!- és hoztam két sört.
A hűtőben már nem volt sör, ezért a speizból hoztam. Nem tudom mi ütött belém, lehúztam a blézerem cipzárját, hogy látszódjék a mellem. Majd visszaültem Zolival szembe.
– Egészségünkre – mondtam, és az asztalra tettem két doboz sört.
– Csin- csin, kis lány!
– Kis lány? Nem vagyok én olyan kicsi!
– Hozzám képest kicsi vagy, – mondta gúnyosan- a 159 centis magasságoddal. Vagy az inkább már mélység?
– Bazd meg!- mondtam hevesen és felálltam, hogy valami koki félét adjak neki.
– Basszalak meg? Azt akarod?
Megálltam elötte és meglepődött szemekkel néztem rá:.
– Megakarsz baszni?
– Nem, szeretkezni akarok veled!
– Tessék?
– Ugyan már, tudom, hogy te is akarod!
– Igazán? És miből gondolod? – kérdeztem mélyen a szemébe nézve.
– Észre vettem, hogy lehúztad a cipzárt hogy lássam a melleid! Egyébként nagyon szépek!
– Kösz!
És lehúztam teljesen a cipzárt. Nem volt rajtam melltartó.
– Huu, dugd el gyorsan, mert. . .
– Mert mi lesz?- kérdeztem és a szám szélét nyaltam.
– Ne akard tudni, hogy mit csinálok veled!
– De akarom!

Odamentem hozzá és szájon csókoltam. Belemarkolt a mellembe, én pedi az ölébe ültem ugy hogy szemben voltunk egymással. Éreztem a kemény dudort a lábai között. Ahogy csókolóztunk parfümje illata megcsapta az orrom. Jó illata volt. Felálltam, megfogtam a kezét és bementünk “vendég szobába”. (Egy üres szoba a lakásban, ha jön valaki vendégségbe itt tud aludni)
Szinte téptük egymásról a ruhát.
– Nagyon kívánlak!- mondtam halkan.
– Én is téged!- válaszolt Zoli.
Lehúzta bordó tangám, ami szinte átázott az előnedvemtől. Én már teljesen meztelen voltam, rajta csak egy fehér boxer volt, aminek nyílásán kikandikált a hatalmas kőkemény fallosz. Legugoltam és lehúztam róla a boxert. Nem bírtam már, és számba vettem péniszét. Nyelvemmel a makkján köröztem, majd tövig benyeltem. Hallottam ahogy halkan nyög. Ahogy szopogattam kemény farkát hosszú fekete hajam túrta. Felálltam és megint szájon csókoltam.
– Na gyere, szét nyalom a puncusod. – karjába vett és az ágyhoz vitt. Lefektetett az ágyra, lábaim széttárta. Nyelvét végig húzta vénuszdombomon, majd óvatosan csiklómhoz érintette. Felnyögtem a gyönyörtől. Csókolgatta, nyaldosta, majd nyelvével belém hatolt. Téleg jól nyalt!
– Nem bírok magammal, tégy magadévá! – kértem szinte könyörögve.
– Hogy akarod?
– Mindegy, csak csináld már!
Lassan rám feküdt. Éreztem a kemény melegséget a lábaim között. Megcsókolt és lassan belém döfte keményre dagadt falloszát. Mindketten felnyögtünk a gyönyörtől. Lassan szurkált, majd gyorsabban.
– Te vagy a legnagyobb, Béby!- sugtam neki.
– Lovagolj meg!- szolt rám szigorúan.
Fordultunk egyet és én kerültem fölülre. Gyorsan ringattam a csípőm fel- le. Éreztem hogy már nem bírom sokáig, és mindjárt elélvezek. Kicsit lelassítottam. Előre döltem hogy megcsókolhassam, majd hátra hogy megcsodálhassa melleim. Beléjük markolt majd végig simította őket.
– Kicsim, mindjárt eldurranok!- mondta
– Én is!

Ismét gyorsan ringattam a csípőm. Néhány másodperc múlva már egetrengető orgazmust éltem át. Nem mertem túl hangosan nyögni, ne hogy a párom meghallja a szomszéd szobába. Nem bírtam magam vissza fogni, szinte sikítottam a kéjtől. Zoli is felnyögött- bár halkan- mikor elélvezett. Egy- Két percig így maradtunk, majd kimentem a fürdőbe tisztálkodni. Mire vissza mentem a szobába Zoli elbóbiskolt. Már 2óra is elmúlt. Odabújtam mellé, és halkan a fülébe súgtam:
– Ébredj Béby, menned kell!
– Persze Kicsim, megyek már. – dörmögött.
Felöltöztünk, majd kikísértem az ajtóig.
– Köszönöm Kicsim!- mondta suttogva.
– Én köszönöm!
– Szeretnélek látni minél hamarabb! Felhívhatlak majd?
– Persze, nyugodtan.
– Akkor most megyek, szia!
– Szia!
Még egy utolsó csók, egy utolsó ölelés, és elment. . .

Nagyon jó volt vele akkor éjjel. Bár nem szabadott volna, meg tenni de mindig a tiltott gyümölcs a legfinomabb!⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️