Skip to content

A ribanc babysitter

Az eset abban az évben történt, amikor leérettségiztem. A vizsgák után természetesen volt pár ünneplés, aztán ez pár hét múlva befejeződött, nyári munkához nem volt kedvem, úgyhogy esténként rendszerint a haverokkal belementünk az éjszakába, napközben pedig itthon segítettem, neteztem, filmet néztem, zenét hallgattam, stb..

Aztán egy nap, amikor abszolút semmi dolgom nem volt, csörgött nővérem, hogy délután 3-tól este 7-ig kéne vigyázni a gyerekére (aki akkor volt 6 hónapos). Unokaöcsém kora miatt nem sok dolgom akadt, mivel még kiságyban volt ekkor, és szinte egész nap csak aludt. Jobb dolgom úgysem akadt, úgyhogy elvállaltam.

Amikor átmentem, nővéremmel kicsit beszélgettem. Elmesélte, hogy hívott egy bébiszittert, de pár perce hívta a csajszi, hogy nem tud jönni, elnézést, úgyhogy megkért engem. Nem bánkódtam, úgyis csak otthon unatkoztam volna.

Bementem a lakásba, nővérem pedig elment a férjével moziba + vacsorázni. Épp DVD-ztem, az Üvegtigrist néztem (akkoriban ez még elég új filmnek számított), amikor valaki kopogott. Kinyitottam, és egy bombázó állt előttem.

-Szia, a bébiszitter vagyok, mégis tudtam jönni, viszont a feleséged nem tudtam elérni, próbáltam hívni hogy mégis tudok jönni, csak ki volt kapcsolva.

-Hát, akire te azt hitted hogy a feleségem, ő a nővérem, de kerülj beljebb!

Bejött, leült, öntöttem neki inni, majd beszélgetésbe elegyedtünk. Vállig érő szőke haja, kék szeme volt. Fehér feszülős nadrág és fehér top volt rajta, a köldöke kint volt. Szőke haj, fehér ruha, mint egy angyal. A hangja is kellemes lágy volt, olyan igazi bébiszitterhez való.

Dumáltunk mindenféléről, mesélte hogy ő is most érettségizett, és a bébiszitterkedéssel keresi meg a repülőjegyre valót, mert készül kimenni Németországba dolgozni. Egész sokat beszélgettünk, amikor egyszer csak unokaöcsém felsírt. Mindketten bementünk a szobájába, megnéztük mi a baj. Adtunk neki tápszert, és már meg is nyugodott. Miközben a cumisüvegét kerestük, a bébiszitter – Edina – leguggolt a nagy keresés közepette, megnézte, hogy nincs-e a földön az üveg. Ahogy leguggolt, a tangája kissé kilátszott. Lehetetlen volt nem észrevenni. Engem ugyan nem zavart, de azért szóltam neki.

-Figyu, kint van a bugyid. Nem zavar, de inkább szólok, minthogy később érezd magad kellemetlenül

-Ó, köszi, aranyos vagy. – és elpirult

Visszamentünk a nappaliba, beszélgettünk tovább, majd jött egy meglepő kérdés:

-Tetszett a tangám?

-Persze, de ez most hogy jön ide?

-Csak úgy kíváncsiságból. Szeretnéd látni a többi részét is?

-Komolyan kérdezed?

-Persze, a legkomolyabban.

-Hát, szívesen megnézném.

Lehúzta a redőnyt hogy senki ne láthasson be, villanyt oltott hogy azért lássak is, majd elkezdett vetkőzni. Nem csak simán ledobálta a ruháit, hanem sztriptízelt nekem. Én ott ültem a kanapén, és ő pedig ott illegette magát nekem. Jó volt nagyon. Először a topját vette le, ami alatt nem volt melltartó. Szép mellei voltak. Pont kézbeeső, tenyérnyi, kis rózsaszín mellbimbókkal, amik kezdtek szép lassan megkeményedni. Ezután levette a nadrágját is, amit az arcomba dobott. Utána kicsit még táncolt, majd odajött hozzám teljesen közel, majd megfordult, és bepucsított. Olyan közel jött, hogy ahogy behajolt, arcom betemetődött feneke közé. A tangáját még nem vette le, de teljes intenzitással éreztem így is pinája szagát. Begerjedtem rendesen tőle. Arcommal kicsit simogattam fenekét, közben megmarkoltam melleit is. Aztán ebből az élvezetből nem adott sokat. Még mindig háttal volt nekem, de fenekét nem az arcomnak dörgölte, hanem egyenesen a farkamnak. A nadrágom még rajtam volt, de én hamar megszabadultam tőle, és persze a pólómtól is. Csak egy bokszer volt rajtam, ami kezdett átázni az ondócseppek miatt.

-Na, milyen a tangám?

-Szép, és finom punciszagú.

-És a puncimra is kíváncsi vagy?

-Hogyne, természetesen.

-Jó, de én előbb szeretném látni a farkadat.

Tudtam, hogy ebből biza dugás lesz, úgyhogy úgyis látta volna, tök mindegy, hogy 10 perccel előbb vagy később, úgyhogy levettem a boxerem, és meglátta a farkamat, ami kőkeményen állt. Ahogy meglátta, felcsillant a szeme. Letérdelt elém, és szopni kezdett. Egyből bevette teljesen a makkomat, közben simogatott mindenhol. Nem volt idős – 18 éves mint én – de tuti már volt jópár sráccal dolga, mert nagyon értette a dolgát. Kicsit szopott, majd abbahagyta:

-Na, most már megmutatom a puncimat.

Lefeküdt a kanapéra, tangáját levette, és szétterpesztette a lábait. Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot. Tudtam hogy mire vár, úgyhogy megtettem neki. Letérdeltem a kanapé elé, majd megnyaltam szeméremajkait. Mellbimbója már ettől teljesen kemény lett. Kellő bemelegítés után elkezdtem körkörösen nyalogatni a csiklóját, közben pedig markolásztam a melleit. Elég könnyen elélvezett, talán 5 percig nyaltam, és sikerült neki. Ezután picit szoptattam még, majd bedugtam neki a farkamat. Ő a hátán feküdt, én előtte térdeltem, lábait a nyakamba tettem, és úgy döngettem. Az állandó térdeléstől már kezdett picit fájni a térdem, úgyhogy lefeküdtem, ő pedig elkezdett szopni, de olyan nyálasan, ahogy még egy lány sem tette. Jó volt látni, ahogy habos nyála csorog a farkamon. Miközben szopott, a keze a pinájánál volt, és ujjazta magát – legalábbis én úgy láttam. Aztán miután beleült, akkor jöttem rá, hogy a fenekét tágította és nyálazta, mert bizony nem a pinájával ült bele a farkamba, hanem bizony a fenekével. Meglepődtem eléggé, de cseppet sem bántam. Nem sokszor dugtam még úgy seggbe csajt, hogy én voltam alul, talán ez lehetett a harmadik alkalom. Jó volt nagyon. Ahogy mozgott, mellei himbálóztak előttem, én pedig rájukbuktam, és szopogattam a bimbóit. Egyre erősebb löketeket adtam, majd leszállt, letérdelt elém, én pedig ráélveztem a melleire. Tetszett neki a dolog. A spermámat nem kente szét, hanem rákente az ujjára, és lenyalta.

Elment megmosakodni, majd együtt néztük meg az Üvegtigris fennmaradó fél óráját. Remélem találkozom még vele!⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️