Skip to content

A pizzásfiú szexelése

A tükörből egy szép arc néz vissza. Hosszú szempillák, fekete szemek és szív alakú, bájos arc. Hosszú, fekete göndör haj keretezi a szép arcot és leér egészen derékig.
Mila egyedül van otthon. Éppen befejezte a fürdést. Megköti magán rózsaszín plüss köntösét, majd kilép a fürdőből.
– Oké, nézzünk valami filmet – lép a DVD-s polcához. Elég sok film közül választhat, de most valahogy egyikhez sincs kedve. Majd a polc leghátsó sarkában megtalálj régi kedvenc horror filmjét.
– Oh, ez pompás lesz! – derül fel az arca, majd bekapcsolja a DVD-t és leül a kanapéra. Pár perc után megállítja a filmet és kimegy a konyhába. Pizzát rendel. Majd leteszi a telefont és egy mosollyal visszaül a film elé.
– Most már csak popcorn kéne – jegyzi meg magában vigyorogva. Kb. fél óra múlva csöngetnek. Mila felpattan, és kicsit összébb húzza a terpeszkedésben kicsit széteső köntösét. Az ajtóhoz lép és kinéz a kukucskálón. Egy fiatal srácot pillant meg. Ajka vigyorra húzódik, majd kinyitja az ajtót.

– Helló! – köszönti a srácot egy kedves mosollyal. Szeme megakad a srác barna, középhosszú fürtjein, ami kék szemébe lógnak. Mila szíve kicsit hevesebben kezd verni. Mikor elszakad a szemektől a pizzára néz. A srác szeme egészen máshol ragadt meg. Mila köntöse ugyanis picit félrecsúszott így belátást enged gyönyörű melleihez, amiket egy piros melltartó fed. Mila elmosolyodik, majd megköszörüli a torkát.
– Mennyi lesz? – kérdezi mosolyogva. A srác végre elszakítja tekintetét a lány szép kebleitől, és a lányra néz.
– Krrrpccsssff… izé… 2.40 lesz… – motyogja a srác, majd végre a lány szemébe néz. Szemük találkozik, és Mila bólint.
– Állati szexi – gondolja, és nehéz szívvel gondol volt barátjára, akivel nemrég szakítottak. Sóhajt egyet, majd visszazökken a valóságba. Eszébe jut az egyik barátnője leánybúcsúztatója. Oda is egy pizzás fiút hívtak meg. Bár neki az eredeti hivatása nem pizzás fiú volt.
– Bár ahogy elnézem ezt a srácot – gondolja Mila, és szeme egy pillanatra a srác nadrágjára téved – bőven megcsinálná azt, amit az a srác a búcsúztatón. A gondolatra pajkosan elmosolyodik, majd a srácra néz.
– Gyere be, mindjárt hozom a pénzt – mondja Mila, és a srácra kacsint. Majd csinos popsiját riszálva eltűnik egy ajtó mögött. A srác még mindig szótlan. Természetesen különösebb noszogatás nélkül belép, és ahogy a lány hátat fordít neki, szeme rögtön lentebb száll egy méterrel. Mikor Mila visszatér a pénzzel, az egyik papírpénzt véletlenül elejti. Gyorsan lehajol érte, mire a köntösének a kötője kissé szétcsúszik, így még méteresebb belátást enged melltartójának rejtekébe. A srác is gyorsan lehajol, így fejük összeütközik.
– Jaj, ne haragudj! Nem esett bajod? – kérdezi a fiú, és megsimítja a lány lágy és fényes haját. A lány, miközben lehajol, szeme a srác nadrágjára tapad, és örömmel veszi észre, hogy bizony nem volt fölösleges ez a kis akció. Ahogy fejük összekoccan, a lány feljajdul.
– Áú… – tapogatja meg a fejét, és keze a srác kezét érinti. Felnéz és belenéz a srác zöld szemébe. Elmosolyodik, olyan pajkosan, titokzatosan, majd lassan feláll.
– Nem, jól vagyok…-*motyogja a lány. A srác majdnem egy fejjel magasabb, mint ő. Csak állnak és a lány csak néz a srác szemébe. Miközben egymás szemébe néznek, a srác elgondolkodik.
– Ezt most meg kell lépni, még ha nem is akarja, ez akkora lehetőség, hogy ilyet hülyeség elszalasztani – Jobb kezét lassan a lány hosszú, fénylő haja alá teszi, és körbefonja a nyakát.
– Kár is lett volna, ha bármi bajod történt volna, különben a nyakamon maradt volna ez a pizza – jót derül magában, hogy még rímel is a dolog. Szemét csillogtatva bal szemével kacsint egyet. A lány az érintéstől megremeg, becsukja fénylő, fekete szemét, majd sóhajt egyet.
– Apropó a pizza. Mivel is tartozom? – teszi fel az igen csak kétértelmű kérdést, főleg így, hogy köntöse bizony elég nagy belátást engem piros melltartójához. A srác nem válaszol, elmosolyodik. Összegyűri a földről felvett 10-est, majd rásegítve a köntösre a lány két melle közé dugja. Hagy egy rövid hatásszünetet, hátha a lány hátrálna, de nem mozdul. Ekkor jobb kezével lágyan maga felé húzza és lassan szembefordulva vele megcsókolja. A lány követi tekintetével a srác kezét, majd szexisen az ajkába harap. Amikor a srác ismét megérinti jól érezhető remegés fut át rajta, majd ajkuk egymáshoz ér. Először érzékien ízlelgetik egymást, de mikor már mindkettőjük érzi, hogy ez kevés, egyre hevesebben csókolják egymást. A lány az ajtóhoz nyomja a srácot, mire az ajtó becsukódik. Csók közbe a lány bezárja az ajtót, majd mikor ajkuk elválik, titokzatosan rámosolyog a srácra.

– Ki fog hűlni a pizza… – jegyzi meg csábosan. A srác is teljes erőbedobással csókolja a lány. Teljesen magával ragadja az érzés, és egyszerűen képtelen szabadulni tőle. Amikor a lány abbahagyja a csókot, hirtelen kétségbeesés fogja el, de a kérdésre veszi a lapot. elmosolyodik, majd leveszi a pólóját. Áldja a sorsot, hogy uzsonnaidőben felfrissítette magát otthon, így friss teste teljes mivoltában kerül a lány szikrázó szeme elé. Pólóját a pizzára hajítja.
– Ha ez nem tartaná melegen, még mindig ott a mikró – von vállat, és újra elmosolyodik. A mozdulatra Mila elneveti magát.
– Oh, tökéletes megoldás! – suttogja, majd kezével végigsimít a srác mellkasán. Aztán a szemébe néz, és ismét megcsókolja. Mikor ajkuk ismét elválik, a lány a srác nyakát veszi birtokba.
– Mit szólnál, ha ezt odabent folytatnánk? – súgja lágyan a srác fülébe. A srácot szinte földrengésként éri a lány újabb támadása. Gigászi erő szabadul fel benne és hirtelen az egész világot keresztül tudná futni, de nem. Nem elég. Még kell. Még nincs vége. A lány ajánlata tetszik neki.
– Vezess… – súgja vissza. A lány megragadja az övét és elkezdi vonszolni, miközben újra szóra nyitja a száját.
– Még a neved sem tudom…

A lány elmosolyodik, majd vezetni kezdi a srácot egy kisebb szoba felé. A hálóba. Egy lila szobába jutnak. A szoba közepén egy franciaágy áll. Két oldalt szekrény és egy nagytükör, valamint egy ablak. A sötétítőfüggöny be van húzva, így elég sötét van a szobába. Csak a lány szeme csillog a sötétben.
– Nem is fontos… – súgja, majd hevesen megcsókolja a fiút, miközben nyakánál fogva átkarolja, és az ágyra húzza maga fölé. A srácot most már semmi nem érdekli. Teljesen átadja magát a lánynak. Fölé kerül az ágyon. Egy kis, lila szoba közepén, ahol a csekély fényt a lány elbűvölő szeme adja. A csók közben szétteríti a köntöst az ágyon, így mikor elszabadulva az arcától kicsit lentebb tér, csodálatos látvány tárul elé. Lassan csókokat lehel az állkapcsa alá, majd egyre lentebb. Eléri a kulcscsontot, melyet meg is szív kicsit. Közben keze sem tétlen, elindulva a lány derekától felfelé lágyan, puhán, mégis keményen és izzasztóan kúszik. A melleinél találkoznak, ahol végképp lelassít, és nyelve kegyével kezdi el finoman nyalogatni.

A lány becsukja a szemét, és beletúr a srác hajába. Ahogy a srác puszilgatni kezdi szívverése és lélegzete is gyorsul. Halk nyögések hagyják el ajkát, majd kezeivel belemarkol a srác formás fenekébe. Aztán egyik kezével az övét kezdi el kicsatolni, másikkal továbbra is fenekét simogatja. Mila érzi, hogy bizony erőteljesen hatással van a srácra. Megmarkolja a fiú ágyékét, miközben a fiú lassan gyorsítani kezd. Áttér baloldalra, felfelé kanyarodik. Bal keze lassan elindul lefelé, miközben egyre szívósabb csókokkal bombázza a lány jobb vállát, nyakát, mellkasát. Mila amennyire tudja, elkezdi lehámozni a srácról a nadrágot, közbe halk nyögésekkel adja tudtára, hogy fantasztikusan élvezi, amit csinál is bizony már van is nyoma ott alul… Ahogy a srác a nyakát kezdi el puszilgatni, a lány megtalálja szájával a srác nyakát, és fülét és lágy csókokat lehel rá. A srác gerince hirtelen megfeszül, ahogy a lány átveszi a stafétát, amit erőteljes nyögés hangjelez. Újra jobb kezére vált és lágy mozdulatokkal veszít keze a magasságából. Alhasi tájékon akadályba ütközik, de ez sem tántorítja el a céltól. Kitér, és a lány oldalát kezdi el nagyon puhán, körözve cirógatni úgy, hogy a körök egy lentebb érnek, mígnem keze eléri a lány fenekét, mely pontosan a tenyerébe illeszkedik. Izmos, mégsem kemény. Lágyan megmarkolja és markolássza. Ezzel egy időn lágyan beleharap a kulcscsontjába. A lány érzi, hogy bizony jó pontra tapintott. Még hevesebben kezdi el puszilgatni, majd harapdálni a srác fülét. Ahogy a srác keze a fenekéhez ér, ismét felnyög. Egy hirtelen mozdulattal a hátára fordítja a srácot.

– Most én jövök – suttogja egy csábos mosollyal, majd lerántja a srácról a nadrágját. Egy fekete szoros bokszer van rajta, amiből bizony kiáll hatalmas férfiassága. A lány elmosolyodik, majd ismét visszatér a srác nyakához, füléhez. És egyre lentebb halad. Nyalogatni kezdi mellbimbóját, majd a hasát kezdi el puszilgatni, szívogatni. Még húzza egy kicsit a srác idegeit, akin látszik, hogy már nem sokáig bírja. Elég heves egy társsal van dolga, nem engedi vissza az irányítást neki. Hanyatt fekve a lány haja a fiú arcába hull, és már kezével sem éri utol, hiszen, az egyre lentebb ér, pedig még mellkasán érzi a lány előző csókjait. Egész teste forr, szinte láthatóan gőzölög. Már nadrágja sincs rajta. Behunyja szemét, és karját széttárva markol bele a lepedőbe. Mila látja, hogy társa már nem bírja sokáig. Elmosolyodik, majd lágyan beleharap a fiú hasába. Kezével mellbimbóit kezdi el izgatni, miközben szájával még mindig hasát puszilgatja. Liheg, és szíve olyan hevesen ver, mint még talán soha.

Már volt dolga férfiakkal nem is kevéssel, de ekkora férfivel még soha. Kezeivel még mindig a srác mellbimbóit izgatja, közben pedig szájával lehúzza a srácról a bokszert és így előtűnik a srác pénisze. A lány elmosolyodik, majd szájával kezdi izgatni, nyalogatni a srác makkját, illetve az egész péniszét. Teljes odaadással kényezteti a srácot, majd hevesebben kezdi el oboázni a fiút. Most már kezével is rásegít a dologra. A srác már nincs messze a teljes mámortól. Már az egész lepedőt az öklébe gyűrte, ám jobb kezével mégis a lány feje után nyúl, hajába markol, és rásegít kicsit a dologra. A lány hirtelen még méteresebb fokozatra kapcsol, mikor lágy búgó hangot ad ki, és hangszalagjainak rezgései elkezdik csiklandozni péniszének már amúgy is pattanásig feszült csúcsát. Az eredmény kitörő siker. Néhány másodpercig megfeszülő teste olyan volt, mint aki most hal meg. Közben forró testnedvei betöltötték a lány száját. Mikor a lány érzi, hogy a srác teste megfeszül, majd a szája megtelik a srác ondójával. A meleg lé lassan kifolyik a száján, és lefolyik a mellére. A srác péniszét is beletörli két melle közé. A maradékot pedig lenyeli. Elmosolyodik, majd a hátára fekszik a fiú mellé, jelezve, most már neki is kijár a jóból. A fiú dermedten terül el az ágyon, levegőt sem vesz. Majd pár perc múlva végre megszólal:

– Kösz a borravalót édes, de legközelebb én állom a pizzát – oldalra fordul, és egy csókot lehet a lány fülére. Mila elmosolyodik, majd megcsókolja a fiút. A srác újult erővel a lány fölé kerekedik és lehámozza róla a melltartót. Mila csukott szemmel élvezi, ahogy a fiú nyelve ismét körbejárja testét, a nyakától az alhasáig. Ott elidőzik kicsit. Mila felnyög.
– Kérlek… – suttogja elcsukló hangon. A fiú elmosolyodik, majd szinte letépi a lányról a már szinte teljesen átázott bugyit. Megcsapja orrát a gyönyörű illat, mely a lányból árad. Mila nyög egyet, mire a fiú tudja, hogy még dolga van. Belepuszil a lány lucskos, forró puncijába, majd nyalni kezdi. Lassú mozdulatokkal kezdi el élvezni a lány nedvei adta ízeket. Mila ismét felnyög, és most ő gyűri a lepedőt, amit pár perccel ezelőtt a fiú. A srác egyre hevesebben kezdi nyalni a forró puncit, nyeli a finom nedvet. Mila az örömtől szinte sikítana, de nem mer, így csak szorítja a lepedőt. A fiú felnéz és elmosolyodik, ahogy meglátja a lányt. Hevesebben kezdi el nyalni, majd pár másodperc múlva érzi, hogy Mila teste megfeszül. A lány síkit egyet, majd nyög párat, és teste teljesen megfeszül. A srác elmosolyodik, és a lány mellé fekszik. Mila liheg, és nem tud megszólalni. Csak fekszik, kezében a tiszta gyűrött lepedővel. Mikor végre kap levegőt, a fiú felé néz.

– Fantasztikus vagy – suttogja elcsukló hangon, majd megpuszilja a srác arcát. A fiú elmosolyodik, majd a lány fülébe súgja:
– Most már tényleg biztos, hogy kihűlt a pizza…⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️