Skip to content

A perverz mostoha fater

Éjjel 2 óra körül lehetett mikor zajt hallottam a folyósóról majd az ajtóm nyikordulását ahogy lassan kinyílik.Mélyen legbelül éreztem hogy életem egyik legrosszabb estéje fog követni, de hát nem volt mit tennem, anyám nem volt itthon, egyedül voltam a mostohaapámmal.Könnyek kezdték égetni a szemem tehetetlenség könnyei ahogy éreztem a takaró emelkedését és a súlyt az ágyamon.
-Tudom hogy nem alszol-suttogta a mostohaapám.
Nem értettem miért suttog ha egyszer csak ketten vagyunk a házban.Tudtam hogy úgyis azt csinál velem amit akar mert ha nem hagyom tönkreteszi az életemet.Egyre közelebb araszolt a takaró alatt megéreztem hogy csak egy szál tanga van rajta (utálom ha a férfi bugyit hord az olyan gusztustalan számomra és vénemberes).Rajtam egy póló és egy rövid nadrágból álló pizsama volt.
Megremegtem a tehetetlenségtől mikor rám tette a mocskos kezét.
-Feküdj a hátadra, de előbb vetkőzz le teljesen.
Szó nélkül tettem amit mond gondoltam hátha hamarabb vége lesz.Még az sem oldotta az undoromat hogy nagy valószínűséggel újjabb orgazmusban lesz részem.Csak remélni mertem hogy nem akarja belém dugni a faszát ami már felállva nyomódott a combomnak ahogy a hátamra feküdtem.Kezei legelőször a mellemet tapogatták ki a sötétben.Újjai közé csípte a jobb majd a bal mellbimbómat egymás után csavargatta húzogatta azokat.Súlyos melleimmel játszott.
-Sose tudok betelni ezekkel a dudákkal olyan nagyok.
Mikor már mind a két mellbimbóm kellően sajgott és meredezett előre keze elindult le a combomra.Szótlanul tűrtem mindent könnyes szemmel.
-Tedd szét a lábaidat amennyire csak tudod!
-Kérlek…próbálkoztam hátha…
-Még egyszer nem mondom! Ezentúl csak a nyögéseidet akarom hallani!
Tettem amit mondd nagy terepszbe tettem a lábaimat, a mutató újja rögtön meg is találta előbb a csiklómat, majd a lyukamat hogy bedvet kenjen rá.
-Milyen lucskos mindig ez a kicsi nuni.Majd meg is kell kóstoljam.Most majd ezentúl ha orgazmust kapsz kell is viszonozd, de azért lesz amikor nem hogy legyen mit viszonozni ha menstruálni fogsz mert akkor nem érek hozzád de te hozzám igen.Ezért nem viszonoztad a tegnapit sem.
Némán tűrtem hogy újjára nedvet kenjen, a saját nedvemet (menzeszem előtt mindig nagyon lucskos vagyok) és elkezdje a csiklómat dörzsölni.Utálom hogy annyira tudja hogy hogy szeretem hogy percek alatt kélyhullám csap le rám.Elkezdtem lassan mozgatni a csípőmet autómatikusan mikor a csiklóm jobb oldalán eltalálta azt a pontot.
-Ezaz élvezd kicsi kúrva, imádom a pinádat az anyádé után ez menyország.-közben ő is dörzsölte hozzám a faszát szerencsére nem csupaszon.
Egyre jobban melegedtem be amikor így szólt:
-Ah muszáj beléd dugjam az ujjaimat hallham ahogy cuppogsz.
Ekkor előbb egy majd két újját tette belém.Szerencsémre nem a faszát, ez volt az egyetlen jó.
-Terpessz mégjobban te ribanc-azzal még széjebb tolta a lábaimat.
Elkezdett gyors iramban újjazni hogy csak úgy cuppogott a pinám néha néha bennem hagyta az újjait és forgatta a G pontom körül.Nagyon jól esett talán még sok is volt annyira keményen ujjazott de nyögni nem akartam.
-Élvezz el te ribanc gyerünk.
Nem akartam de az élvezés túl gyorsan jött, mielőtt elélvezhettem volna kirántotta az újjait és a csiklómat izgatta megint aminek már nem tudtam ellenállni.Szerencsére hang nélkül sikerült elélveznem de annyira remegtem ahogy tovább is ingerelt hogy majdnem leestem az ágyból.
-Na ez igen kicsit csendes voltál úgyhogy majd másféle hangokat fogok kicsalni belőled ezért.
Nem tudtam mire gondol még kába voltam, de semmi jót nem sejtettem.
-maradj a hátadon fekve párnával a fajed alatt-jött a parancs.
Éreztem hogy feltérdel és leveszi a bugyiját.Nem akartam látni a faszát se érezni de ekkor felkapcsolta a lámpát az éjjeli szekrényén és ott térdelt mellettem csupaszon.Elég nagy fasza volt makkja vöröses súlyos nagy golyókkal.Feltérdelt a fejem két oldalára és már tudtam hogy mi fog következni azelőtt hogy utasított volna hogy nyissam ki a számat.Csak remélni tudtam hogy nem fogom elhányni magam mert akkor biztosan nem állt volna jót magáért.Kezébe fogta súlyos dárdáját makjával körbedörzsölte az egész arcomat kicsit feldugva az orrlyukaimba, majd az ajkaimat sem hagyta ki.Ezután bedugta a számba.
-Körözz rajta a nyelveddel, igen ezaz hogy imádom, anyád sose szop le, de a te fiatal szád úgyis jobb.
Megint könnyek égették a szemem ekkor kezével is megtámaszkodott a fejem fölött így a lőcse mélyebbre csúszott a számban.Elkezdett mozogni, és ekkor jöttem rá hogy milyen hangokat akar hallani.Sose voltam jó a mélytorokban és ő most teljesen belémtuszkolta a dárdáját szó szerint a számba amitől fulladoztam folyt a nyálam meg a könnyeim.Nem érdekelte sőt felizgatta a hang amit kiadtam küszködve a nagy fasszal a számban.Irdalmatlan gyorsasággal kúrta a számat nagyokat nyögve.
-Falld be a golyóimat és nyalogasd őket- szólt miután kivette a faszát és én csak úgy kapkodtam a levegőt.
-Ahh azaz úgy te kúrva megy ez neked-nyögte miután megtettem amit kért.
Kezdett a vége fele közeledni mert megint a számba tette a pélóját és gyorsan lökte befele.Nem akartam hogy a számba élvezzen de nem volt más választásom mert rám parancsolt hogy üljek nyugton és nyelvem le.Elkezdett rángatózni a fasza és a torkomba lőtte a gecijét amit lenyeltem szégyenemben.A faszát kivette megint körbesimogatta vele az arcomat, a rüzsnyős nyálas gecig farkával.Leszállt rólam felvette a bugyiját de az ajtóból még hátraszólt:
-Holnap én viszlek suliba korábban kellj mert korábban indulunk.-és rámkacsintott.
Ahogy kiment rögtön pucéran a combomon a nedveimmel beszaldtam a fürdőmbe és előbb a vécére hajolva öklendeztem majd a tusoló alatt sírva vártam a reggelt és rettegtem….