Skip to content

A kis kurva

Régóta készültünk erre, neki bújkálni kellett, nekem meg van lakásom. Nyugodtan és senkitől nem háborgatva még nem voltunk együtt nálam. Sokat voltunk együtt, társaságban, haverokkal, vagy 3-an a pasijával is, mindig kihasználta, hogy kínálkozzon, izgasson. Vagy magát simogassa az én kínzásomra bárhol, bármikor.

Senki nem furcsállja, ha feljön. Nem először volt nálam, akár társasággal, akár a pasijával, aki egy seggfej, nem tudom, mi tarja őket össze. Gyerekek még?, bár nem tudom, mióta egyre jobban megismerem, nem mondhatni el róla, hiába 18 éves és néhány hetes?

Alig vártam, hogy ideérjen. Ígérte, hogy siet, mert ő is karta, mint én. Jeles nap ez, két okból is, de ezt majd később. Reméltem, hogy az én kedvencem lesz rajta, s Ő tudta mi ez. Azt is reméltem, hogy Csőrike már úszni fog a boldogságban, mire ideér.

Rövid, pillanatnyi csengetés volt, össze is rezzentem, megmozdult bennem a vágy. Ugrottam kaput nyitni. Lassan jött fel, és felfelé nézett, szememet kereste, mosolygott. Nem volt már hideg kint, vékony pólója alatt csak egy pántos top volt, bimbói ágaskodtak már, talán a lépcsőház hidege csalta elő őket. Vagy más?

Bejött, de be sem engedte csukni az ajtót, máris a számra tapadt. Szuszogott a lépcsőzéstől. Tarkóját fogva, toltam bele szájába nyelvemet. Nagyon jól csókolt, párja ezt sem szerette. Miből van az a pasi? Keze hideg volt, de nem bántam, már nadrágomban kereste jövetele célját. Én fenekét fogtam már, mindkét kezemmel markoltam kicsi, kerek popsiját. Magas lány, nem kell hozzá lehajolnom, és finom illatú, jaaajj, ezek az illatok. Egyik kezem nekem is elkalandozott, cippzárját lehúzva, a már nedves bugyit simiztem. Már átázott, Csőrike teljesen úszott. Sárga tanga, rajta a kedvelt rajzfilm figura.

Első alkalommal, mikor megláttam rajta ezt a kis páncélt – akkor az volt, nem engedte levenni – megtetszett. Akkor csak ő kényeztetett, erősen szájpadláson is lőttem. Természetesen, akkor azonnal le is nyelte, nekem belőle csak a nyelvén lévő maradék jutott, mert azonnal jött csókolózni! Hajajjj…. Ez számomra új volt, de párom punciját azóta mindig lerendezem aktus után a nyelvemmel. Nem mindig megy el hagyományosan, néha erőteljes G-pont izgatást kér ujjal, miközben folyik ki belőle magom és nyalom is csiklóját. Na, de vissza a lányhoz! Az ábra mögé nyúltam, ujjam már kereste aranyborsóját.

 • Ne pörgess feeel idő előőőőtt – szinte vinnyogta, mert rázkdott már az ütemes simogatástól, amit csiklója kapott.

Frissen volt borotválva, testápolós puhaságot is éreztem, isteni vénusz dombja van, kibújva belőle nagyobb kisajkai. Anno mikor először megláttam, csak néztem, néztem, nem tudtam betelni a látvánnyal. Mire ő:

 • Hehe, Öreg, tetszik mi? És még fiatal is ráadásul. Na, gyere megkapod! – nagyon csibész tud lenni.

Lassan, összekapaszkodva bearaszoltunk a hálómba, nem eresztettük egymást. Finoman hanyatt fektettem nagy francia ágyamon. Mellé feküdtem, kezünk még egymás ruháiban jár, az én ujjaim már szinte összetapadnak kéjmézétől. Farkamat ütemesen szorítgatja kicsi kezével, hosszú ujjait elképzelem, ahogy átfogja a húsrudat. Jól csinálja. Minden egyes szorításnál kiprésel egy csepp csúszósat belőlem.

Kigombolom nadrágját, erre megemeli popsiját és letolom róla bokáig a farmert. Szűk szára nehezen jön le bokáiról, de sikerül lerúgni a szőnyegre. Sárga zoknija marad, nagyon tetszik. Sárga tanga, lucskos Csőrike, sárga zokni, kék szemek…micsoda színorgia. Letúrom piros pólóját is, hosszú haja kócós lesz, fehér topját nem engedi levenni, csak felhúzza, hogy kicsi, kerek, kemény melleit láthassam.

Tarkómnál fogva rányomja fejem és számat jobb mellére, ágaskodó bimbója azonnal fogaim közé fúrja magát. Bőre illata, kemény melle, vérrel telt bimbója lökést ad, jobb kezemmel letúrom nadrágom, keze nem engedi el közben a húsrudat. Már ütemesen veri azt, duzzadt makkomon érzem keze idomait, fel-le, fel-le, lassan csinálja, érzi nagyon.

Közben liheg, bimbójának szívogatása, nyelvvel izgatása közben arcára pillantok. Szeme hunyva, arca lángoló piros, keskeny ívű ajkai nyitva, fehér,szabályos fogai között a levegő ki-be süvít. Ahogy ujjaim lágyan siklanak ide-oda síkos ajkai közt a bugyiban, emelgeti picinyt fenekét, kéri befelé ujjamat.

 • Kérleeeek, nyomd belééém! – lihegi. – Kettőőőt is!

Ahogy kéri, mutató és középső ujjam lassan benyomom, G-pontját tapintva, hátha azonnal megtalálnám.

 • Ezt olyan jól csinálod, mintha tanultad volna. Ugyan hány nőben kerestél ilyen alaposan, lágyan, gyengéden?
 • Pszt, most ne ez foglalkoztasson! – hallgattattam el. – Magadra figyelj csak, élvezz, és élvezd!

Megemelte popsiját, azonnal elindult a bugyi lefelé!

 • Hé, te csibész, mindent kihasználsz! – lekerült Csőrike, arcomra tapasztottam, szívtam, nyaltam nedvét kéjrésének. Levette azonnal és szájára húzott, közben felhúzta térdeit, teljesen szétnyílt.
 • Ott, ott, feljebb, állj, itt vaaaaan! – lihegte és mozdulatlanul érzete G-pontját. – Picit nyomogasd! Lágyan!..Ez aaaaz. – csuklott el hangja, remegve, csendben, engem nézve végig, felforrósodva élvezett el. Keze lanyhult rajtam, érződött, csak magával foglalkozott. Nem volt itt, hosszú másodpercek teltek el így.
 • Most már tudjuk hol van, ne felejtsd el-javasoltam. Rám mosolygott, és bújt hozzám: -Isteni volt, honnan tudsz te ilyeneket?
 • Volt módom tanulni. – ezt nagyon halkan mondtam, de reagált.
 • Irigylem azokat, akiknek ilyet okoztál.
 • Most már Te is közéjük tartozol. Bármikor megkapod-biztattam.
 • Keress egy kispárnát, tedd a derekam alá – emelte fel még széttárt combú, nedves, csillogó ölét.


⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?