Skip to content

A hűtlen férj

Véleményem szerint, egy férfi, akkor igazán jó házasember, ha már kitombolta magát megismerte a gyönyört, megtelt házasság előtti erotikus élményekkel. És rádöbben, hogy a házassághoz több, kell mint egy csupán gyönyörű feleség. Rá kell jönnie arra, hogy test, a női test szépsége csak pillanatnyi előny, ennél tovább kell menni, tovább a lélek rejtelmeibe. Rá kell jönnie arra az egyszerű mégis egyetemes igazságra, hogy adnia kell ahhoz, hogy kaphasson. Egyszóval kell éld az életed, hogy igazán tudd értékelni, azt a nőt, akibe szerelmes vagy, s azon túl tiszteled, imádod szereted, vele és mellette forognak a napjaid, gondolataid, megosztod vele problémáid, sikereid, kudarcaid, és ugyanezt teszi ő is. Sokan mondják azt, hogy soha nincs olyan, hogy legjobb, mindig mindenkinél van rátermettebb. Én is ezt hittem. De tévedés. Mert a te nőd, a te rózsád akit te “szelídítesz” meg akárcsak a kis Hercegben.

Talán ennyit bevezetésképp, és hadd meséljem el életem egyik nagy baklövését, amely szerencsére pozitívan ért véget. Ifjú ember lévén sokat tomboltam, igazából nem is olyan sok nővel az oldalamon, de azért akadtak, furcsa kalandjaim. Szerencsére hamar levetettem azt a gyerekes, “mi van ha nem tetszem neki” hozzáállást. Átlagos 178 magassággal, viszont a tenisztől elég izmos külsővel rájöttem, hogy a stílus ami igazán kell a nőknek, figyelmesség, bókok, odafigyelés, néha egy kis vagányság, néha egy kis gyengédség, egy kis elbizonytalanítás, szóval kitűnő recept.

26 évesen, közgazdászként dolgoztam az egyik helyi cégnél, fiatalként. S ekkor megismerkedtem egy összejövetelen Melindával. Egy energikus nő, boszorkányzöld szemekkel, igazából az a típusú nő akibe az ember talán második harmadik találkozáskor szeret bele. És csettint. Igen. Ez NŐ. Igazi nő. Megtetszett. Beleszerettem. Udvaroltam neki. És a barátnőm lett. Aki most a feleségem. Mintegy félévi Melindával való kapcsolat után ismerkedtem meg egy másik nővel, Erikával, a manökennel. Az a típusú nő aki élénk göndör hajfürtjeivel, csinos hosszú lábaival, mágnesként vonzza magával a férfiak tekintetét, köztük az enyémet is.

Az első találkozásom vele a cégnél volt. Egyik termékünket kellett reklámozza. Ahogy belibbent az a szomszéd irodába, az elegáns mégis szexi kosztümjében, egyből mentem oda, valamilyen ürüggyel, automatikusan megpróbáltam kikezdeni vele.
– Jó napot, tudja-e, hogy a mély dekoltázsa, zavarja a munkaközösségi szellemet, és lerontja a termékünk előállításának minőségét – mondtam neki lassan, zord képpel, majd látva megdöbbent arcát, félig mosolyogva, félig nevetve bemutatkoztam. Vette a lapot, olyannyira, hogy miután befejezte a megbeszélést a személyzetissel, velem való mintegy ötperces eszmecsere után, az udvarias vacsora meghívásra, szintén udvariasan nemet mondott:
– Nem akarom, hogy a “valóban mély” dekoltázsom, megzavarja önt mindennapi fontos teendőiben.
– Hopp – gondoltam akkor magamban – ezt elszúrtad, kisöreg fújj visszavonulót, különben is mit akarsz, egy már igazán komoly kapcsolattal rendelkezel, ne szúrd el!

S már nem tudom pontosan, de akkor egy kicsit, fejvesztve, szabadkozva, vonultam vissza akárcsak a törökök, az egri vár alól.
– Egy-egy morogtam magamban, de mégis, mikor már negyedik napja láttam elhaladni az irodám előtt, mindig csak látszólag unott, mégis belül vágyakozó képpel néztem utána. Ötödik napon aztán ő kezdeményezett.
– Ha a vacsorameghívás nem is de egy ebéd szívesen érdekelne – mondta mosolygó szemekkel, incselkedő tekintettel. S én, mint a péniszem után loholó pulikutya rögvest igent mondtam. Már este, mindent ment mint a karikacsapás, egy ebéd másnap egy vacsora, s rá két napra egy barátom hétvégi házában magamévá tettem.

Emlékszem Melindának azt mondtam hogy továbbképzésre megyek. S emlékszem Erikán irtóan érzéki fehér csipkeholmi volt. Vad volt és szenvedélyes. Ahogy előttem táncolt, és vette, le melltartóját, és előbukkant feszes, nem túl nagy de még izgatás előtt is kemény mellei, bepörögtem. Megcsókolt közben a meredt farkamat simogatta. Türtőztetve magamon, elkezdtem becézni a száját, a fülcimpáját, a hátát. S hosszas előjáték után a punciját kezdtem el simogatni. Felültetve az asztalra és széttártam a lábait és vadul csókolni kezdtem a punciját .Egyre jobban és jobban elkezdtem körözni a nyelvemmel, szívtam, haraptam, nyalogattam. Fantasztikusan élvezte! Ide-oda lóbálta magát, sikoltozott, s már őrjöngve követelte, hogy tegyem magamévá.

Csodálatos érzés volt nekem is és neki is Őrülten vonaglott. Mikor bedugtam az ujjamat a nedves kéjbarlangjába nagyot élvezett, és azt mondta, hogy most ő jön. Felülve asztalra, elém hajolt, és szopni kezdett, de oly profi módon, hogy akarva-akaratlanul, percek alatt óriásit élveztem. Pihenés után ő kezdett el újból izgatni, s lassan-lassan újból harcképessé váltam. Előjáték nélkül vadul baszni kezdtem, de tényleg vadul és tényleg baszni! Akkorákat löktem rajta, mint az állat, már-már bikának érezve magam . Ott remegtem benne görcsbe rándulva a kéjtől, szédülve a nőtől. Követelte folytassam, és én pedig már lankadó farokkal, de basztam tovább, majd rám borult csodálatos teste. Sokáig meg sem mozdultunk. Csak lihegtünk egymás fülébe és ott aludtunk el egymáson kimerülve a gyönyörtől, a kéjtől és az igazán jó szextől. És ez a furcsa, hogy csak szex. Szex egy igazán jó partnerrel, akár egy profi módon végigvitt kemény ellenféllel megvívott teniszcsata. Amelynek megvannak a maga szépségei, de valahol már nem elég.

És itt jött az a rész, hogy Erika, követelte, hogy szakítsak a barátnőmmel. Magáénak akart. Én nem engedtem, erre beárult. Erre leültem, elmondtam mindent Melindának.(elég keservesen vallottam meg ) Ő nehezen de megbocsájtott. Erika még zaklatott egy ideig, igaz lelkiismeret furdalásom is volt, miatta ,nem volt szép tőlem amit tettem, de hát mint megtudtam vigasztalódott, egy hónap után egy másik pasival.

És, hogy hol a tanulság? Ha felismered, hogy megvan az igazi, akkor képes legyél ellenállni a kísértésnek, mert az igaz boldogság mindennél többet ér, és nagyon könnyű elveszíteni. Igazából azt hiszem rosszul fogalmaztam, mert ezt érezni és átélni kell, mert így csak kimondott üres szavak, s nem mély érzelmek.

Kívánom te is járj szerencsével !⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️