Skip to content

A főnököm szereti látni a szőrös pinám

Ősszel ismertem meg a későbbi feleségemet akit a munkahelyén kerestem fel,mert munka után sokszor nem volt elérhető.Később rájöttem miért volt nehéz munka után elérni,mert mindig valamelyik kanijával volt találkája. A munkahelye egy felsős egyetemre járt ahol a kollégium földszintjén voltak az irodák és a tantermek és az emeleten a szállások elsősorban a tanároknak másodlagosan a hallgatóknak.Így nem egyszer a munkavégzés befejeztével csak pár emeletet kellett felmenni és már dughatták is a csajt sokszor az egész szobai hálótársak is. Eléggé nemzetközi hallgatók voltak és később amikor már házasok voltunk akkor mesélte el,hogy egy egy ilyen alkalommal sokszor négy öt nemzedék fiai is megkettyintették és ő nagyon is szerette ezeket a szórakozásokat. Persze ilyenkor sokszor felcsinálták,de a kaparások költségét mindig a hallgatók állták. Még akkor is ha néha valamelyik tanár csinálta is fel.

Szóval amikor kimentem még tartott a munkaidő és mondták nekem behívta a főnöke és valamilyen ügyben konzultálnak.Majd nemsokára úgy is kijön,mert a munkaidő végéhez közeledünk és a ruhája az asztalának székének a hátoldalán van és át fog öltözni,mielőtt elmegy,de majd beszólunk neki,hogy keresik.Kb. 15 perc múlva kijött és meglátott engemet. üdvözöltük egymást,majd közölte még vissza kell mennie a főnökéhez,mert bennmaradt valamilyen irata és utána beszélgethetünk.Pár perc múlva kijött és leült az asztalához és felém fordulva elkezdtünk dumálni. A fehér munkaköpenye a combja felső részénél szétnyílt és ő kapkodva nyúlt oda,hogy a gombot visszagombolja.Persze közben a fél szemem azt kukkolta,hogy kilátszott a szőrös puncija,de úgy tettem mint aki nem veszi észre.Erre megjegyezte nagyon szégyellős vagyok miért kérdeztem. Mert nem szóltam arról mit mutattam meg. Nem akartalak szégyenbe hozni és inkább tovább gyönyörködtem volna benne.

Sajnos a köpenyem mindig ezen a ponton nyílik meg. És a főnököm szereti látni a szőrös puncimat.Így mindig bugyi nélkül vagyok a munkahelyemen egész nap. Van egy élettársam aki szintén itt dolgozik és ő sem szereti,ha bugyit viselek munkaidőben.Ezzel én is így vagyok sőt én azt szeretem,ha a velem járó asszony vagy leányzó sose hord bugyit legfeljebb akkor ha menzesze van.Nemsokára el kell mennem,mert randim van az élettársammal,de előtte úgy is be fog nézni.

Közben kiment és az ajtóban találkozott valakivel és bementek a toalettbe.pár perc múlva ki is jöttek,és amikor bejött az irodába bezárta maga mögött az ajtót mondván ne zavarjon senki bennünket.Ha nem tudnak bejönni már ez azt jelenti a takarító néninek is,hogy egy óra múlva próbálkozzon akkor talán be tud majd jönni takarítani.Alig jött az asztalához felálltam és levettem róla a köpenyét és ő ott állt előttem meztelenül és lehajolt,kivette a farkamat és addig játszott vele amíg a szájában el nem sült.Látszott rajta ízlett neki a szájában lévő a farkamból kiszívott anyag,mert lenyelte és megdicsért,hogy finom volt.Milyen jó hogy nem vertem ki a farkamat.Ezt persze nem mondtam el neki.

Teljesen tisztára nyalta a farkamat,majd visszadugta a gatyámba és begombolta a gombot. odafordult a szekrényhez és kivette a ruháját és felöltözött,de bugyit nem vett a szoknya alá. Mondta,hogy holnap délután találkozhatunk ha van még kedved de most mennem kell.elment és egy kis idő múlva láttam,hogy egy komával csókolózott az egyetem kiskapujában.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️