A chatbuli

Szilveszter elotti héten, mintegy eloszilveszterként az egyik erotikus csati lakóival, elhatároztuk, hogy nyár után másodszor is megtartjuk a bulinkat.
Ment a szervezkedés, hogy mi vidékiek is tudjunk menni. A vége az lett, hogy az egyik srácnál tartottuk a bulit, holmi kocsma helyett. Persze azért, mert a szokásos utolsó pillanatokban visszamondások miatt kissé megcsappant a létszám. Maradtunk 15-en. 9 pasi és 6 csajszi. A nyári bulin semi szex nem volt, és én most is úgy mentem, hogy csak duma, meg pia lesz. Délután tudtam csak felutazni, de a buli már déltol tartott. Mire odaértem, már az alkohol mutatta kedvezo hatásait és elég ledéren volt mindenki öltözve. Persze a házigazda is kicsit több gázt adott a kazánnak:))
A nagy örvendezés után, meg puszilkodás után megindult a szöveg. Persze ok már a szexnél tartottak és gyorsan utol kellett oket érnem. Az eddig se túl fagyos hangulatot az egyik srác tovább futötte egy házi pornófilmmel, aminek az lett a vége, hogy kitaláltunk, hogy fotózzunk. Ok, ezzel el is kezdodött a téma. Egyesével, kettesével, csoportban, mindenhogy, eloször ruhában, majd egyre kevesebb mindent takartunk.
Az egyik csaj kitalálta, hogy ö szeretne olyan képet, amikor egy nagy farkat markol. Na mondanom se kell volt jelentkezo egybol. Erre mind a kilenc pasi farkával lefényképezkedett. Amikor megmarkolta az enyémet, legszívesebben rászóltam volna, hogy abba se hagyja már. Aztán mindegyik csajnak volt egyéni kívánsága. A végére eléggé pornós lett a hangulat. Az elso lökést az adta talán, amikor az egyik srác nem hagyta abba a puncinyalást a fénykép elkészülte után se. Szerencsére. Egyik lány se volt túl mimóza. Valamelyikünk kitalálta, rendezzünk gumifelhúzó versenyt a lányoknak. Szóval jól elvoltunk, de azért a lényeg még váratott magára. Aztán kezdtek el-elszállingózni párok a szobákba, ide-oda.
Én egy elég vékony csajt néztem ki, mert nagyon tetszetosen csillogott a puncija, amikor fotózták. Ahogy észrevettem, o is benne lett volna a dologban. Hamarosan csak 2 pár maradt a nappaliban. A másik pár már nyalta-falta egymást, mikor Edit odajött és megkérdezte, nincs-e kedvem játszani a barackjával. De volt. Leültettem a fotelba, a maradék kis bugyit lerántottam róla és elkezdtem a combjait, majd a hasát, a melleit nyalogatni, szivogatni. ahogy közeledtem a puncija felé, egyre forróbb lett a levego. Egy ido után megragadta a fejemet és nekinyomta a számnak a pináját és hangosan kiabált, ezt nyald már!
Nagyon formás, keményre dagadt puncija volt. Élvezettel nyaltam, szívtam. Hamar el is élvezett és apró rángások közt egy csomó puncilét eresztett még a nyelvemre. Kis pihegés után, miközben mellette ültem és a farkamat masszírozta, lecsúszott a combjaim közé, ugyanúgy, mint elotte én is és elkzdett szopni. Nem sok gyakorlata volt benne, mint mondta, de azért igyekezett rendesen. Hamar tele is spricceltem a száját, folyt le a nyakán egész a melléig. Kis körte mellei voltak, nagy bimbókkal, amikhez nekidörgöltem az ondótól fénylo farkamat. Azt hitte ezzel vége is, mert belefeküdt az ölembe és becsukta a szemét.
A szerszámom viszont megint elkezdett noni, duzzadni és pont a kis popsilyukánál meredezett. Elkezdtem masszirozgatni, majd tágítgatni a szuk lyukát. Benyálaztam az ujjaimat és egymás után beledugtam. Megmozdult Edit és lepakolt a földre én pedig tovább masztiztam a popóját. Addig.addig, amig nem éreztem, hogy bele tudnék hatolni. Feltérdeltem a fotelben és szép lassan bevezettem a dákómat a szuk, de már ütemesen mozgó lyukába. Olyan szuk volt, hogy alig tudtam benne mozogni. Elkezdtem dugni a csajt, egyre mélyebben. A szabad kezemmel elore nyúltam és a puncijába bedugtam az ujjaimat és éreztem a vékony börön keresztül, ahogy mozog a farkam a fenekében. Hamarosan el is élveztem és ahogy húztam ki a dákómat, csak úgy buggyant ki a lyukából az ondóm. Gyorsan kimentem a mosdóba és lemostam a farkamat, gondolván, csak bedughatom a punciba amig kemény.
Edit utánamjött, kezelésbe vette és ott a vécén ült rá. Olyan hevesen mozgott rajtam, hogy attól féltem kidöntjük a wc csészét. Kis ido múlva megzavartak minket, valakinek pisilni kellett. Visszamentünk a nappaliba, ahol a padlószonyegen hanyattfeküdt Edit és kérlelt, azonnal dugjam be és basszam, amíg csak bírom. Hát ezen nem múlt. Csorgott rólam a víz, mire megint sikerült elmennünk. Utána vagy egy órát mozdulatlanul feküdtünk. Hát ennyi volt a buli.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük