Skip to content

A barátnőm pasija

A spanom szerelmi élete, hogy is mondjam teljesen „virágzott”, ha értitek. Sajnos akkori barátja épp szakított vele elég csúnya módon. Így jöttem én, mint lelki szemetes és bosszúálló egyén.

Jött az az ötlet, hogy csavarjam az ujjam köré és hagyjam, hogy belém szeressen, majd vessek véget a dolognak. Nyílván ki lett kötve feltételnek, hogy semmi szexuális kontakt nem lehet az exe és köztem. Gondoltam miért ne? Legalább megtapasztalhatom milyen egy szőrős karú férfi érintése, borostás közelsége. Félénk személyiségem meghazudtolva rögtön be is jelöltem egy közösségi oldalon és azonnal csevegésbe kezdtünk. Gondolta friss hús, azonnali találkozót kért. Rögtön írtam is a barátomnak, hogy első akadály megoldva: Képeim megfelelők. Megkaptam a megfelelő kiképzést, mit szeret, mit mondjak, mi neki a tökéletes. Mint egy röpdolgozatra úgy felvoltam készülve.

Első találkozó az ő albérletében. Elterveztem, hogy magabiztos leszek és meghódítom. A terv bevált csak úgy itta a szavaim. Szinte a tenyeremből evett és végig ő volt zavarba. Csak egy csókot hagytam mintha nekem nem jelentene semmit. Az első csók, hát hogy is mondjam az erei megteltek vérrel, a szívem 5x olyan gyorsan vert és borostás csiklandozása olyan impulzusokat keltett bennem, hogy 48 órás merevedésem lett utána. Akartam volna több csókot de mint mondtam feladatot ellátva megfordultam és magabiztosan távoztam a helyszínről. Még le se értem a lépcsőházból már kaptam az üzenetet: „mikor látlak újra”. Lázasan, csóktól égett ajkaim már mondták is a választ magamnak holnap.

Alapos előkészületek és parfümtől illatozó ruhákba bújva érkeztem az albérlethez. Be se kellett lépjek az ajtón már elcsattant életem második csókja. Még tüzesebb volt. Tankönyvszerűen történtek a botlások szépen sorrendben. Először egy póló aztán egy zokni aztán egy farmer hevert a padlón. Természetesen mi meg már az ágyban folytattuk a heves csókcsatát. Ami átment egymás méretének megvizsgálására. Nem mertem a boxere alá nyúlni, amíg ő nem tette. Mikor végre zöld utat adott egy borostás közepes méretű vékonyka pénisz várt. Teljesen meg voltam vele elégedve. Pár perc „petting” után rögtön tudtuk ki lesz a domináns egyén az ágyban. Így hát átvette az eddig senki kezében nem lévő irányítást és szépen lassan puha csókokkal a hasamon haladt lefelé. Mikor elérte a makkomat óvatosan végig nyalta, amit halk nyögés kísért. Aztán meleg nyálba és kemény fogba ütközött a péniszem. Annyira idegen és annyira jó volt. Lassú és bőnyálas órálban volt részem, amit elélvezés nem követett, mert fordult a kocka: én voltam a soron. Reflexszerűen elkezdtem cidázni és közben óvatosan verni. Nyögésekből és egy-egy rángásból éreztem, hogy jól teszem a dolgom, amit egy keserű ízű ondó koronázott meg. Természetesen, mint tapasztalt fiú azonnal lenyeltem. A rossz íztől eléggé megalázottnak éreztem magam de, rögtön elmúlt ez a fojtogató érzés mikor éreztem, hogy verni kezdi a még merev pöcsöm. Nem kellett sok idő egy jó nagy adag hasraélvezéshez. Amit gondosan letörölt és rámfeküdt. Hosszas időt töltöttünk el így, mikor a csendet a telefonom csörgése zavarta meg.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️