A barátnőm helyettese

Az első barátnőmmel jártam még, akkor már több mint két hónapja. Ő 17 éves volt, és elég jól kijöttünk egymással. Az édesanyjával és a 13 éves hugával laktak együtt, egy háromszobás lakásban. Néhányszor ott is aludtam vele, mivel saját szobája volt. Hozzátartozik még, hogy az édesanyja is igen jól nézett ki, hasonló felépítésű volt a lányához, karcsú, jó alakú, feszes keblekkel. Még a hangja is hasonlított, a telefonban gyakran összekevertem a barátnőmmel, és letegeztem, miután kiderült, hogy nem ő az, elég ciki volt.
Az egyik alkalommal, amikor szintén ott aludtam, hatalmasat keféltünk, szinte fél éjszakán keresztül. A lány nagyon elég hangosan élvezett, ilyenkor én riadtan megpróbáltam visszafogni, de nagyjából sikertelenül, szóval szerintem aki nem aludt, az mindent hallott, főleg mivel a szobák szinte egymás mellett voltak.
Na szóval reggel ajtónyitódásra ébredtem, félálomban arra gondoltam, hogy a barátnőm jött vissza a WC-ről, így ki sem nyitottam a szememet. Ő elkezdett a paplan alatt bebújni a lábaimnál, és éreztem, hogy végignyalogat, egészen a combjaimig, majd az ágaskodni kezdő férfiasságomat a kezébe veszi, és a takaró alatt elkezdi szopni.
Nem sok kellett, hogy teljesen magamhoz térjek, mivel ez csodás ébresztésnek bizonyult. Lenyúltam a kezeimmel és elkezdtem simogatni a nyakát és a meztelen vállait. Ekkor egy hangos cuppanással kicsúszott a szájából a nyálas makkom, mire éreztem, hogy a szájába veszi és elkezdi finoman szívni a herezacskómat. Eközben a kezével verte tovább a keményen álló farkamat.
Most már én is aktívabb akartam lenni, ezért lenyúltam a csípőjéhez, és elkezdtem megfordítani magamon. Ő egyből értette, miről van szó, és megfordulva ráült az arcomra. Miközben tovább verte és szopta a farkamat, én elkezdtem nyalogatni a nedves punciját. Remekül használva a nyelvét a makkomat nyalogatta, és néha finoman harapdálta azt. Ezalatt én a kezeimmel markolásztam és széthúztam a fenekét, a nyelvemet pedig megpróbáltam minél mélyebbre feldugni a puncijába. A szám eközben a csiklóját dörzsölte, és ez hamarosan el is érte a hatását, mivel a lábait a fejem köré kulcsolva a punciját szinte rátapasztotta a számra, így alig kaptam levegőt. Ezzel egyidőben elkezdett erősen csúszkálni az arcomon, és néhány pillanat múlva néhány visszafolytott sikoly kíséretében elélvezett az arcomon. A szobában teljesen sötét volt, mivel a redőnyök le voltak eresztve, így miután leszállt az arcomról, és ledobta rólunk a takarót, csak a testének körvonalait láttam. A következő pillanatban megfordult rajtam, és a csípőm fölé guggolt. Az egyik kezével erősen tartotta a farkam tövét, amíg szépen lassan rámereszkedett, és a forró nedves barlangjába vezette felizgult szerszámomat. Ezután még mindig guggolva elkezdett lovagolni a farkamon, nekem meg sem kellett mozdulnom. Az ütemes mozgásnak a zaját csak a lucskos puncijába behatoló farkam okozta cuppogó hang egészítette ki. Én az élvezettől kísérve hátranyúltam a feszes popsijához, és a végigsimogattam a fenékvágatát a segglyukától egészen a puncijának széléig, ahol a mozgástól összesűrűsödött váladékot tapintottam ki ujjamal. Ezzel bekentem a segglyukát, majd elkezdtem finoman masszírozni a záróizmait. Ezután odatartottam az egyik ujjamat a segglyukához, és engedtem, hogy az ütemes mozgásának eredményeképpen saját maga üljön bele a nedveitől síkos ujjamba. Az első próbálkozás is remekül sikerült, és félig eltünt az ujjam a feszes popsiban. Egy pillanatra mintha meglepődött volna, de a következő pillanatban már egyszerre lovagolta meg az ujjamat és a farkamat, a fenekét még jobban ráfeszítve az új élmények forrására. Elkezdtem mozgatni a seggében az ujjamat, és szinte éreztem a puncija falán keresztül a saját farkamat benne. Mindkettőnknek nagyszerű élményt nyújtott, és éreztem, hogy nem fogom tovább bírni, ezért szóltam neki, hogy mindjárt elmegyek. Mivel a barátnőm nem szedett gyógyszert, így általában vagy gumival csináltuk, vagy pedig időben kihúztam belőle, így megpróbáltam letolni magamról. Ő azonban teljesen beizgulva lovagolta tovább ujjamat és farkamat, egyre hangosabban és gyorsabban lihegve.
Egyszerűen nem engedett ki maga alól. A következő pillanatban hangosan felsikoltva elélvezett, erősen rámszorítva magát, a fenekét és a combjait erősen összezárva, magába szorítva az ujjamat, és a lüktető farkamat is. Ezt már én sem bírtam tovább, és a csípőjét erősen szorítva felnyögtem, miközben a farkam lüktetve pumpálni kezdte magából a spermát barátnőm puncijába. Ő ezt megérezve, hangos nyögésektől kísérve a punciját ütemesen összeszorítva préselte ki a farkamból a teljes adagot.
Ekkor kinyílt az ajtó, és megláttam a bejönni rajta a barátnőmet meztelenül, amint odamegy az ablakhoz, és felhúzza a redőnyöket. Egy pillanatra teljesen elszédültem, és rémülten vettem észre, hogy a rajtam lovagló nő pedig az ő anyja. A barátnőm odajött hozzánk, és leült mellénk az ágyra. Ezután mosolyogva az édesanyjára nézett, és megkérdezte tőle:

– Ugye mondtam, hogy milyen jól csinálja? – majd megfogta a még lüktető farkam tövét és kihúzta anyja puncijából. Én teljesen meg voltam zavarodva, hiszen épp most élveztem bele a barátnőm édesanyjának a pinájába, erre ő és a lánya elkezdik együtt lenyalogatni a még szivárgó spermát a farkamról, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Ezután a barátnőm anyja mellém feküdt az ágyra, és felhúzta a lábait, a barátnőm pedig a legnagyobb megdöbbenésemre odahajolt, és elkezdte kinyalni az édesanyja pinájából a spermámat.
– Ne csodálkozz – szólt az édesanyja. – kislánykora óta csináljuk már ezt.
Én persze még mindig zavarban voltam, bár azt hiszem, elég hamar megbarátkoztam a gondolattal, hogy ezután hármasban csináljuk.
Amin ismét meglepődtem, hogy a következő alkalommal mégsem hárman voltunk, hanem négyen. De ezt majd legközelebb.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük