Skip to content

20 éves csaj megbaszva

Legtöbb tinikorú fiúk álmai netovábbja, szexelni egy idősebb hölggyel. Persze ez nem mindenkinek adatik meg.

Ez biztos.

15 éves voltam, amikor először kezdem el fantáziálni, hogy milyen is lehet egy idősebb hölggyel. Persze a fantáziálás sokáig fantáziálás maradt, ami persze azt jelentett, hogy önkielégítésem során azt képzelhettem el amit csak akarok és azzal akivel csak akarom. Fantázáltam a tanárnőimmel, osztálytársnőimmel, és persze akiket láttam az utcán. Míg egyszer csak …

Kiderült, hogy van egy fél-nővérem Ausztráliában apám egyik félreeső kapcsolatából. Rögtön megragadtam az alkalmat és elkezdtem vele levelezgetni. Persze ekkor még csak a kapcsolat felvételéről, meg kicsoda-micsoda ő, fotócsere, hogy került ki ésatöbbi-ésatöbbi, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Órák hosszat beszélgettünk telefonon is (apám legnagyobb örömére: magas telefon számla). Aztán egy kora májusi napon, az egyik hármasbani telefon beszélgetéskor felvetette apámnak, hogy a nyári szünetben kimehetnénk hozzá 1 hónapra nyaralni, ha apu is beleegyezik. Természetesen  a repülőjegyet oda-vissza és az egyéb kinti költségeket Ő állja. Nekem csak a ruhámat kell vinnem. Apu bele is egyezett persze csak azzal a feltétellel, ha szinjeles leszek. Ami nem volt nehéz dolog,

hiszen már most is szin jelesre álltam. Aztán felvetette még, hogy az Ő apja és az anyja cserébe mennének hozzánk. De apu mondta, hogy mivel csak ketten vagyunk, ezért csak Én mehetnék, de az Ő apja és anyja jöhet nyugodtan. Majd hármasban el lesznek. Telt-múlt az idő. Meglett a bizi, ami természetesen szin jeles volt.
Június közepére megjött a meghívólevél és a repülőjegy. Július 1-től augusztus 8-ig szólt a levél és a jegyek is ekkorra szóltak.
Aztán eljött a várva várt nap. Apu felrakott a gépre, majd pedig egy átszállással és 16 órai utazással Ausztráliában landolt a gép. Nővérem persze várt a reptéren. Amint megláttam leesett az állam. Egy bombázó 20-éves nő várt rám. Szőke haj, feszülő póló, mini szoknya, gyönyörű lábak.

– Szia Laci! Én vagyok Ági a nővéred! Végre, hogy megérkeztél.

– Szia Ági! – nyögtem még mindíg őt bámulva. Aztán üdvözlő puszit akartam adni, de valamiért nem az arcára sikerült, hanem a szájára. (Szokásom ugyanis, hogy egy idősebb hölgynél közvetlen a szája sarkára adom a puszit.) Megilyedtem, hogy pofon csap és visszarak a gépre, de mintha észre sem vette volna máris a csomagokat vette kezelésbe és már indult is a kocshoz és közben mesélt.

– Kora reggel elutazott apa és anya hozzátok, úgyhogy siessünk haza, mert várom a telefonjukat, meg apádnak is telefonálunk, hogy rendben megérkeztél!

– Okés, akkor menjünk!

Szép csendben hazaértünk, lezajlottak a telefonok. Mindenki megérkezett a kívánt helyre. Gyors tusolás a meleg miatt, aztán leültünk beszélgetni egymással szemben a nappaliban. Ágin ugyanaz a ruha volt mint amiben kijött elém. Rajtam meg egy póló, fürdőgatya és egy rövidnadrág volt. Zokni egyikünkön sem volt. Beszélgetni kezdtünk, mindenféléről. Persze Ági úgy ült szemben velem, hogy akaratlanul is észre vettem, milyen szép fehér

csipkés bugyi van rajta. Aztén este fele vacsoráztunk egyet és vissza a beszélgetéshez. Rövid eszmecsere után egyszer csak megkérdezte, hogy van-e bartánőm, csóklóztam-e már, meg milyen a szex otthon. Én meg csak szépen felelgettem neki, hogy van barátnőm, csókon is túl vagyok, de a szexről nincs még fogalmam. Erre megkérdezte, hogy tudok-e titkot tartani. Én meg természetesen igent mondtam. Megígértette velem, hogy bármi is történik itt a nyaralásom időtartama alatt az szigorúan titkos! Erre mit is felelhettem volna!? Igen titok marad!
Erre elmondta, hogy Ő már túl van mindenen. Aztán elkezdtünk beszélgetni másról. Én pedig még mindíg el voltam foglalva azzal, hogy a szoknya alá próbáltam nézegetni minden lehetséges alkalommal. Hátha félrecsúszik egy kicsit a bugyi. Annyira el voltam foglalva a dologgal, hogy fel sem tűnt nekem, hogy tud a dologról és szándékosan teszi szét a lábát kicsit, hogy láthassam amit szeretnék. Aztán egy ideig még beszélgettünk minden féle dologról, mire egyszer csak megszólalt:

– Te nagyon csintalan vagy! Már hosszú ideje azon kísérletezel, hogy a szoknyám alá láss! Szeretnéd látni a puncimat?

– Igen. – rebegtem és ezzel a kijelentéssel a farkam is ágaskodni kezdett a gatyámban.

– Okés. Ez igy tiszta dolog. – mondta és nézve engem felállt, felnyúlt a mini szoknya alatt és elkezdte lerángatni magáról a bugyit. Elsőként a combjáig sikerült, majd a térdéig és harmadikra már a bokájánál volt a bugyi. Kilépett belőle és vissza ült velem szembe. Most már nem is zárta össze a lábát, szabad utat engedve kocsányon lógó szememnek, amely nem bírt a látvánnyal betelni!

Teljesen borotvált punci nézett velem farkas szemet!

Igazat megvallva most láttam közelről nálam idősebb hölgynek a punciját. Eddig csak magazinokban láttam ilyent. Farkam igen csak elkezdett lüktetni és ágaskodni.

– Most pedig Te jössz! Vedd le a pólód!

Én persze kaptam az alkalmon, hiszen ki tudja meddig mer elmenni egyáltalán. Lekaptam a pólóm.

– Gyere ide hozzám! – parancsolta. – Most pedig vedd le rólam a szoknyámat és a pólómat!

Én lassan odamentem és elkezdtem levenni a szoknyát róla, le nem véve szemem a puncijáról, majd pedig a pólót vettem le róla!

S máris ott volt előttem teljesen meztelenül!

– De gyönyörű vagy! – ámultam el.

– Most pedig állj ide elém! Én foglak levetkőztetni!

Eléálltam és Ő elkezdett levetkőztetni. Elsőként benyúlt a gatyámba és elővette ágaskodó farkam. A következő mozdulattal pedig egyszerre letolta a nadrágom és az alsógatyám. Kiléptem belőle! Ott álltam meztelenül előtte. Gyorsan leültetett maga mellé és hanyatt döntött.

– Most pedig hunyd be a szemed!

Én engedelmeskedtem és vártam mi fog történni. Csak annyit érzékeltem, hogy felkelt mellőlem. A következő pillanatban pedig máris a kezét éreztem a farkamon. Lassan mozgatta fel-le, így kezdvén a farkam izgatásához. Ezt néhányszor csinálhatta mikor is lehúzta a bőrt a makkomról és egy darabig úgy hagyta, aztán vissza majd megint lehúzta és a következő pillnataban annyit éreztem, hogy tövig bekapja az egész farkam. Aztán már nem volt megállás. Elkezdett ütemesen fel-le mozogni a szájával. Hol félig, hol pedig teljesen tövig kapta be a farkam. Nem bírtam ki, hogy ne nyissam ki a szemem és ne nézzem meg, hogy álom ez vagy valóság.

Valóságnak bizonyult, hiszen láttam ahogy a szájában időről-időre eltünik a farkam.

Kis idő múlva – talán érezhette, hogy a vége fele járhatok – abbahagyta. Hangos cuppanással vette ki a farkam a szájából.

– Gyere cseréljünk helyet! Most pedig Te fogsz engem nyalni! Ne félj segítek a beigazításban!

S azzal Ő lefeküdt az ágyra, lábát szétterpesztette. Én a fejemet lassan közelítettem a teljesen feltáruló puncihoz. Ilyen közel látván mégcsodálatosabb volt. Sehol egy szőrszál rajta, akár csak az én farkamon.

– Nos most húzd szét a puncim! Látod azt a kis kidudorodást a puncimnál? NA azt kezd el nyalogatni!

Én boldogan, bár kissé remegve nyúltam a puncijához. Amint hozzáértem a puncijához megrándult a teste. Óvatosan széthújtam a puncuiját és elkezdtem nyalni a kidudorodást. Ennek az lett az eredménye, hogy pár pillanat múlva elkezdett kapkodni a levegő után és ilyesmiket mondogatni, hogy: Hú de finom! Jól csinálod! Gyerünk még!

Persze időnként végignyaltam az egész puncit töviről hegyire szép lassan majd vissza.

Aztán egy kis idő múlva egyre hangosabban kezdett el kiabálni, én pedig egyre gyorsabban nyaltam őt.

Aztán egyszer csak elvette a fejemet a puncijától.

– Gyere cseréljünk helyet ismét! Feküdj le ide az ágyra!

Engedelmesen lefeküdtem. Ő pedig rámült a farkamhoz közel a combomra. Majd szólt:

– Na most emeld fel a fejed és tedd a párnát a fejed alá!

Én felemeltem a fejem és a párnát is beillesztettem a fejem alá. Igy kényelmesen láthattam ágaskodó farkam és a mögötte a csupasz puncit.

– Kényelmes? -kérdezte miközben ismét verni kezdte a farkam.

– Igen.

– Na akkor most figyelj! – s azzal előre csúszott a farkam fölé, megragadta és szépen lassan bevezette a puncijába.

Ismeretlen érzések rohamoztak meg, de nem tudtam őket hova tenni. Igaz időm sem volt rá, hogy elmélkedjek, hiszen Ági ütemesen kezdett el mozogni rajtam. Én közben megfogtam gyönyörű melleit és
kezemmel masszírozni kezdtem.
Ági először csak lassan, majd egyre szaporázni kezdte. Egyre gyorsabb lett az iram és végül nem bírván tovább hangos jaj kiáltással beleélveztem a puncijába. Ebben a pillanatban – talán erre várva – ő is hangosan elélvezett.

Rámborult és megcsókolt farkamat nem engedvén a puncijából.

– Ez csodás volt!⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️