Skip to content

17 éves Niki szopása

Nikivel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem őt a szeretkezésre.

Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült őt szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint később megtudtam ez a nevetés tőrdöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást és két hónapig hallani sem akart hasonló kísérletről.

A mondott idő leteltével egy tavaszi sátorozáson szinte magától kezdeményezett egy orális aktust ami olyan jól sikerült, hogy elélveztem és kirántottam a szájából a farkam. Úgy vettem észre nehezményezte ezt az akciómat. Én megköszöntem és tréfásan megdicsértem , mondván: Nem korrepetáltál, hogy ilyen szenzációsan csinálod? Niki talányosan mosolygott én pedig bamba kielégült állapotba kerültem, és nem foglalkoztam a dologgal.

Házasságkötésünk után évekkel derült ki amikor már sok grupin vettünk részt, hogy mitől táltosodott meg oly nagyon kis menyasszonyom.

A rosszul sikerült szopás után két nappal Niki és osztálytársa Sziszka, színházba utaztak Pestre. A vonaton Niki elpanaszolta barátnőjének a kudarcba fúlt szopási kísérletet és azt kérte tőle, hogy tanítsa meg a technikára. Sziszka felajánlotta, hogy hívják fel egy 28 éves ejtőernyős barátját, és vele oldják meg a korrepetálást. A barát otthon volt és késznek mutatkozott fogadni a lányokat.

Niki és Sziszka a kopott lépcsőházban mentek fölfelé amikor Niki legszvesebben visszafordult volna. Egyre jobban félt és amint nekem mondta lelkiismeretfurdalása is volt. Évának kellett lelket öntenie belé azzal, hogy dícsérte a fiú külsejét és kedvességét.

Az ajtót egy valóban jóképű férfi nyitotta ki és kedvesen üdvözölte őket. A bemutatkozás után ittak valamit és Sziszka a férfival bevonult a fürdőszobába. Niki pedig egy lapot nézegetett. Éváék teljesen meztelenül jöttek ki a fürdőszobából és rögtön a heverőre huppantak. Elkezdtek csókolózni tapogatni egymást. Niki félszemmel leste őket, de nem mert nyíltan feléjük fordulni.

Sziszka kis idő múlva magukhoz hívta Nikiet aki szabódott, ezért Sziszka kézenfogta és odavezette a fiúhoz. Niki elmondása szerint a fiú hanyatt feküdt, és körülbelül 18-2O centis farka felállva feküdt a hasán.

Kis menyasszonyom megbabonázva nézte mint mondta, mert az enyém csak 15 centis és ez a példány az első volt amit az enyémen kivül látott. Tehát hosszú is volt és vastag is, a fiú pedig ingerlően mosolygott rá.

Kezdte tűnőben érezni a lelkiismeretfurdalását. Sziszka a falfelőli oldalról hanyagul ledőlt a fiú mellé és megmarkolta a farkát. Komolyan Nikire nézett és körbenyalta a fasz tetejét. Szemügyre vette a csillogó makkot és azt mondta:

-Ha bekapod körözz rajta a nyelveddel.

Ezzel szinte a menyasszonyom kezébe nyomta az idegen faszt. Niki izgalomtól remegve csúsztatta a szájába a makkot, aztán még egy keveset a fasz többi részéből. Jól ki kellett nyitni a száját, mert vaskos darabbal volt dolga. Nos, a jókora faszon elkezdte ütemesen csúszkáltatni a száját. Elmúlt a félelme és az izgalom egyre nőtt benne. Aggodalmat is érzett azonban, hogy ez a sokat tapasztalt remek pasi elégedett lesz-e vele. Fel sandított a férfire és összeszoruló szívvel látta, hogy elfintorítja a száját. Sziszka vette az üzenetet, és szelíden kivette Niki kezéből a faszt.

– Nyisd szét jobban a fogaidat. Nézd így.

Azzal megfogta Niki mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét. Azt mondta nagyon büszke volt magára, amikor látta a fiú élvezettől elváltozott arcát.

Óvatosan gyorsított és lelkesen engedelmeskedett, amikor Sziszka rászólt, hogy kezével verje a farkat. Az eredmény nem maradt el mert a fiú megfeszítette magát, és fura hangokat adott ki. Niki minden pillanatban várta azt a lövellést, amiről Sziszka oly sokszor mesélt már. Kicsit viszolygott a várható íztől, de elszánta magát, hogy leszopja Istvánt. Ekkor azonban Sziszka határozott mozdulattal kivette szájából a meredező faszt, és saját szájába véve néhány gyakorlott mozdulattal elsütötte. Alaposan leszopta és megtisztogatta a még mindig merev faszt.

Niki kissé csalódott volt, de titokban hálás is volt Évának a feladat átvállalásáért.

– Nagyon jól csináltad. Másodjára már úgy szoptál mint egy profi kurva. – mondta István.

Azzal magához húzta Nikiet és hosszan megcsókolta. Miközben csókolt gyakorlott kézzel simogatta végig a testét és gombolta ki a szoknyáját. Niki megrémült. Nem azért jöttem, hogy szeretkezzek. Nem akarom megcsalni Józsefet. És még hasonlókat gondolt állítólag. De aztán elfogta őt a vágy és engedett a vetkőztető kezeknek. Pillanatokon belül meztelenül állt a heverő mellett. A fiú végig csókolta a testét és fürge nyelvvel bekalandozott a bozontjába.

Niki látta amint Sziszka hanyagul veri a fiú faszát, és közben huncutul mosolyog rá. István a heverőre húzta Nikiet, és négykézlábra állította aztán vadul benyalt neki. Hosszú nyelvcsapásával végig szántott a pináján és a popsiján is. Nagyon élvezte, és itt felejtette el a megcsalást és engem is. Niki érezte, amint a duzzadt makk utat keres a szőr között, és szolgálatkészen odafeszítette a fenekét a fasz elé.

Sikerült a fiú felnyársalta és kicsit megpihent benne. Aztán lassan megindult és folyamatosan gyorsítva baszni kezdte.

– Milyen szoros pinád van. szinte kipumpálja a farkamat – mondta István.

– Nem csoda, nem volt ami kitágítsa, a vőlegényének kis farka van. – mondta Sziszka. (Ez rosszul esett.)

Erre a fiú ráhajtott és pár lökés után telifröcskölte menyasszonyom pináját. Niki már a baszás elején kétszer elélvezett és most, amikor a fiú elengedte a fenekét szinte ájultan nyúlt el a heverőn. A dugásnak azonban nem volt vége, mert Niki félig hunyt pilláin át látta amint Sziszka ráveti magát István faszára és fölszopja azt, aztán ő is négykézlábra áll és már mozog is a fekhely a heves lökésektől.

Tíz perc múlva hallotta István türelmetlen hangját amint neki szól.

– Niki simogasd a golyóimat!

Engedelmeskedett és élvezettel játszott a ringatózó herékkel. Közben ujjai elkalandoztak a farok síkos tövére, sőt még Sziszka puncijához is hozzáért véletlenül egy heves dugó sorozat végén. Sziszka már szinte ronggyá volt baszva és többször kielégült. Nyöszörögve kérte Nikiet, hogy vegye át a helyét.

Kis menyasszonyom azon nyomban négykézlábra pattant és tartotta a pináját a vöröslő fasz elé. István vadul merült a pihent pinába és kúrni kezdte. Öt perc után Évát kérte, hogy feküdjön alájuk és nyalja a golyóit. A lány Niki oldala felől csúszott alájuk és habozás nélkül nyalni kezdett.⬇️ Ha érdekel nézz egy kis videót ⬇️